Украйна - Русия какво ви е мнението

Нека бъдем максимално обективни и да подхождме с разбниране към всяко едно мнение.

Първо, всички хора сме против това, което се случва. Това влияе в момента не само на нас, но и цяла Европа и САЩ, може би.

Второ, и руснаците не са цвете за мирисане. Където са минали все свинщина, не знам какъв този Ден Победа като изглеждат доста мизерно. Честно казано, не бих се юрнал към Русия, камо ли да позлвам някой техен технологичен "шедьовър". :)

279960989_398125088986034_5783973982402996705_n.jpg

Трето, където са минали САЩ е ясно, че след това следва едно възтановяване с десетилетия. Нация, която има бедна история, никакви достойнста и е агресивна по ред причини. Няма случаи да не вемат отношение в която и да е точна на света.

Четрвърто. Никъде не съм видял която и да е велика сила да му дреме за малките, Напротив, те изцеждат каквото могат от тях. Автоматично значи едно нещо, интереса на нашата държава е на първо място, след това е всичко друго, което който както си иска го тълкува.

Пето, не знам за вас, но украинците не са ми от топ нациите за пример. И там е мизерия. По-голяма корупция и сами можете да се сетите какви хора виреят там. Сигурно има изключения, но не са чак толкова, че да си плеснеш ункраинското знаме на профилната си снимка, казвайки на всички, че си за тях.

Шесто, каквито и да терори да има на дадена територия, то те трябва да се уредят по по-мирен начин, инвазията е решение когато нещата наистина са излезли от контрол. Дали е така, никой не може да каже. Колкот украинците са фашисти, толкова и руснаците са. Като цяло договорката се е разпаднала на територията на Полша тогава, като Германия са продължили.

Седмо. Украинците малко им се удря по едно рамо от световните "независими" медии. Не можем да видим гледната точка на всички. Никой не дава обективна информция, поне от това, което чета аз. Да не говорим, че за Запада и САЩ това е идеален момент да се наложат над Изтока, който и той ги държи за топките и така.

Поправете ме, ако някъде ми се размива информацията. :)
 
Невярно :) Всеки ден има срещи в Кремъл и седи на къса масичка. Говори си речите нормално и ходи с портрета на баща си близо километър без да се задъха или нещо

Вярно е, пък като слънцето се скрие, се качва на Союз , и отива до слънцето, но само вечерта, като се е скрило. После се връща преди да изгрее.
 
Ти някога критика от русоробите към Путин виждал ли си? Той им е в сънищата нощес. Пускат го по долни гащи, на кон, на мечка, в подводница, как хваща риба и т.н..

Крум - Нанди - биаро - дефнюз - Иво - Лошия - отбор Геноцид / гаварит Масква. Сите до един антиваксове.

Отбор Геноцид е отбора на Украйна 3000+ дни - видеоклипа към песента е с кадри 2014 до 2016 какво прави Украйна с народа на Донбасс ....

 
Какво прави НАРОДА на Украйна, с НАРОДА на ДОНБАС - русоробите са тотално изпляскали днеска, и пуска пропагандна песен. НАРОДА НА ДОНБАС - малеее. Страшна проказа е тука.
FR3K2NXWQAAX0XY.jpg
 
ква дама бе бате, лелка.
Познаваме ли се?

И за теб са казани доста уместно някои неща - това аргумент в спора ли е или просто пълна безпомощност откъм аргументи.

Сериозно, дайте днес да спорим с факти. Не ми се прибягва към обиди, но вие провокирате непрекъснато.

Искам да ти кажа, че за да коментираш думата ''дама'' трябва да си мъж. Ти категорично не си такъв.
 
photo_2022-04-21_19-07-21.jpg




Пикалото го нямам за човек, то за дама се надява. Пускай тъпни от сводките на рашките, туко виж са свалили НАТО самолет пак в Украйна или са нацелили някой асфалтов път.


За нормалните - не си губете времето с това - опитвал съм - накрая почва да злобее и да обяснява как всички трябва да се избиват, украинците са мърша, сган, боклуци и т.н.. - изобщо забравете да стане дискусия нормална, ето след един опит такъв:

a8f2e34237589e03115383e414141d6f.png

За да наредиш такава камара с гнусни обиди, трябва бая време да си недоклатена и злобна средно занемарена чанта, дето си мисли, че света и е крив, щото няма кой да я грее.


15401571bbbc43719d7b5666a350df39.png

Втората снимка, да наричаш деца и цивилни "убити изроди" е показателно.
nandibandi.png

бягащите от войната тук са СГАН, и боклуци и бесни фашисти и убийци на деца... - И ТОВА ЛИ ИМ Е ДРУГАТА ГЛЕДНА ТОЧКА @$INeed$ ? Лъжата не знаех, че е гледна точка?

Айде дано не си губите времето с пикалото - даже с целия отбор Геноцид от тука - доста пъти съм писал дълги неща, винаги е загуба на време.

Пък да не ви показвам фейсбуука на какво прилича... сите пропагандни сайтове се споделят, не си губете времето изобщо
 
Последно редактирано:
Вярно е, пък като слънцето се скрие, се качва на Союз , и отива до слънцето, но само вечерта, като се е скрило. После се връща преди да изгрее.

Или ти се плаща да го твърдиш или си много заблуден

Дори нямат много креативност като го правят - само сменят името


bKxEbB5cPGaD.png




Путин върви с портрета на баща си като част от Безсмъртния полк




Путин на късичката маса в Кремъл с бащата на командира на спарта от ДНР


11 минути реч - ти я гледай за признаци на каквото говориш


Путин с олимпииците

Путин с президента на Армения


Путин с ученици


Общо взето ако може да гледаш руски медии почти всеки ден Путин има срещи на късата масичка с най различни хора от губернатори до представители на авиоиндустрията до представители на мед индустрията. С Лукашенко.

Само Макрон и Генсека на ООН бяха на дългата маса от световните лидери и веднъж беше военния министър с още няколко генерали, но Шоигу - дето беше умрял и арестуван и разжалван, беше и на късата освен че води парада.

Затова ти казвам криипове-извратеняци и моментно не верифицирани за ковид са на дългата.
 
Тия с другата гледна точка сте ми най-смешни. Има нападната държава. И това е факт! Каква друга гледна точка бълнувате.
То и Ковид нямаше според вас, а беше само грип. Къде ли отидоха 37 000 българи за две години? При Свети Петър. Слушайте си Мангъров, Брейка и Путин и ще прокопсате.
 
Оставям те да гледаш Путин и зачезвам след 20-тина минути Аз.
А от тука всичките от Отбор Геноцид - лично Аз, които ще останат жалкари за мен и занапред са Пикалото и торбалантролски. С всички други изобщо не бих се сетил в друга тема, какви неща пишат тука, но тези влизат много лично, особено втория идиот, явно е развил някаква мания, на ден да прави по 3-4 цитата с кратки изречения, ако не в тая тема, то при ваксините - ако не може да намери какво да цитира и да обижда - не пише изобщо. А пък Пикалото изобщо да не съм се занимавал с него, ако 6 пъти без причина, не се опита да напада приятелката ми, явно ще и спечели спора за съпорт над Раша като го спомене и да мрънка как трябвало всички от Полша да бъдат избити до крак, че нещо не уважавали Раша. Други жалкари няма, дето могат да падат ниско и да търсят да се заяждат. Дефа - не го броя , той завалията е с проблем. Крума - все тая, утре съм забравил, не е долно човече като споменатите в началото. Други не знам кой остана за дискусия - биаро - много загубена кауза, мисленето 1 към 1 като на нандибанди за Русия, добре че за други неща е пич, ама тука е тотал щета. i$ - той пък мисли, че Русия има 'гледна точка', а не лъжи и пропаганда. Украинската пропаганда - изпяха няколко песнички, надуват цифрите, гледат да държат висок морал и боен дух - аре сравни го с онея прошляци дето оправдават цяла война в Европа на базата на пропаганда и лъжи - всичко дето пращат за нацисти, биолаборатории и т.н.. е дебнкънато като гнусна лъжа много отдавна - с Буча, Мариопул , масовите гробове там - каква гледна точка има да и чуваш за това? Путина нападнал , щото се защитавал?
Това е все едно - комшията да си слага аларма в апартамента и ти да отидеш да му убиеш сина, да изнасилиш жена му, да окрадеш апартамента и да обясниш, че това е превантивна мярка. По-дебилен повод за война не бях чувал.

Тея дето мънкат за другата гледна точка, точно при тях няма друга гледна точка - на онзи от парламента веднага му спретнаха обвинение, само дето използва думата ВОЙНА, и там нищо не се чува различно от Путлерската пропаганда - всичко живо изпоарестуваха от медиите, или ги спряха - ама наще тука искат другата гледна точка...
 
Да, това е взрив на боеприпаси - познава се и по горящите елементи след първичния взрив. Та къщите и търговския център ще ги пишем отклонение?
o5kcen5dwhy81.jpg


Отбор Геноцид грам не вдява, че трепят цивилни наред, с 'високоточните' им оръжия. А пък Пикалото отгоре си мисли, че тоя склад, е цялото военно снаряжение на Украйна - но простено му е, онзи ден се кефеше, че бомба е ударила и унищожила асфалтен път. Клошарите не разбират, че с трилион икономика срещу 80 трилиона, ще им свършат бомбите, преди да уцелят някой друг склад или асфалтов път.

Отбор геноцид е Украйна!


В хотела живеят западни или израелски наемници. Много е гадно да те дислоцират в град в който 70-80% са руснаци и местните масово репортват през интернет къде си се скрил.

Интересен факт - в Одеса няма масова териториална от местни с оръжие и масови блок постове - дават само на външни и добре проверени защото ги е страх ако раздадът масово като в Киев какво ще стане. :)
 

Поздрав за Отбор Геноцид.

В хотела живеят западни или израелски наемници. Много е гадно да те дислоцират в град в който 70-80% са руснаци и местните масово репортват през интернет къде си се скрил.

А може и извънземни да са там. Или ЦРУ и НАТОвски генерали. Важното е, че Русия освобождава бедните украинци. За три месеца успя да изгони и 'освободи' 5 милиона цивилни, и да разпердушини из основи 1 град. Одеса ако му отнеме 2 месеца - тъкмо ще имат 2 големи града превзети 'освободени'. Аз впрочем не знам що за идиот трябва да си да бомбиш рускоговорящи, като предлога ти беше да убиваш нацисти, ама явно и в Одеса има назита. Та Рашките са идиоти - начукаха им го много брутално, като се обединиха всички ЕС и САЩ и пуснаха ленд лийза , Путинчо очакваше обратното - и САЩ могат да играят дългата игра - пари си имат, и 1 трилион могат да дадът - ама рашките нито имат икономиката за война, нито могат да стискат без санкции, а да и някой беше споменал - Путлерчо направи така, че Русияните ще плащат до правнуци - репарации, докато се възстанови Украйна, инфраструктура, щети, и т.н...

А и Путлерчо го хванаха каква страхлива мишка, ползваща блъфове от времето на ГДР КГБ-то.

24-ти: който се опита да помогне или да попречи на операцията - ще има неименуеми последствия, каквито историята не е виждала" - видяхме, цяло НАТО и САЩ ги заливат с оръжие. Да не споменаваме идиотския факт, че Путлерчо всеки ден споменава думата ядрено оръжие, твоя идол нали знаеш какво каза последно - , че това е N word, и не може да се ползва изобщо, още повече ако Рашляците казват, че търсят дипломация. Затънали са в страшни лайна, 30-40 години ще са бедни мърши и без армия най-вероятно след това.
 
Последно редактирано:
Тия с другата гледна точка сте ми най-смешни. Има нападната държава. И това е факт! Каква друга гледна точка бълнувате.
То и Ковид нямаше според вас, а беше само грип. Къде ли отидоха 37 000 българи за две години? При Свети Петър. Слушайте си Мангъров, Брейка и Путин и ще прокопсате.

Не знам защо спориш в тази тема за Ковид, тази е за войната. Аз слушам какво каза Бил Гейтс преди няколко дни. Ковида е по смъртоносен за възрастни хора, за другите е горе долу като грип.

"We didn’t understand that it’s a fairly low fatality rate and that it’s a disease mainly in the elderly, kind of like flu is, although a bit different than that.”

Видеото

За съжаление за възрастните хора е 10 пъти по смъртоносен от грип.
 
Тия с другата гледна точка сте ми най-смешни. Има нападната държава. И това е факт! Каква друга гледна точка бълнувате.
То и Ковид нямаше според вас, а беше само грип. Къде ли отидоха 37 000 българи за две години? При Свети Петър. Слушайте си Мангъров, Брейка и Путин и ще прокопсате.
Факт е, че и двете страни бълват всякаква пропаганда. И какво от това когато имаш глава на раменете и можеш да си направи изводите, лошото, е че медиите за това им се плаща.

И в този ред на мисли и от другия фронт не са много умни:


280473153_10229141784316248_5775856215465680065_n.jpg

Който е гледал Враг пред портата ще загрее. :) Ако е истина де,

Няма нужда - всички знаем, че има нападната държава, въпроса е защо? Колкото и велика да се мисли Русия, сигурно не би трягнало да впряга толкова сила и ресурси, защото е решила да се разширява на Запад. То тя и сегашната й територия не може да управялва, 90% от държавата им тъне в мизерия и всичко извън Москва и Санкт Петербург е пълна мизерия и беднотия. Не съм исторически запознат какво имат като териториялни претенции, но и ако и тях са ги срязали като нас, или терорят населението им на чужда територия. Питайте Турция дали няма да се вдигне, ако започне някакъв терор в Кърджали? :)
 
Пусни си цялото видео... боже... И да не би Бил да е доктор, че очакваш да ти обясни - обяснява каквото знае. Пък и нали това е човека, дето намаля населението, ама така го намали, че го увеличи и спаси една камара народ в Африка с ваксини ( не ковид ), и с милиарди помощ там. И що за идиотска теза може да има някой, е разбира се Пикалото Нанди - кой подяволите ще намаля населението, при положение ,че те са му customers и клиенти, безумието е пълно.
 
@$INeed$ абе , не си глупав - отваряй youtube, пиши DONBAS 2014 , гледай руски войски , гледай руски танкове, гледай руска артилерия дори - това, което разбрахме наскоро ,е че Украйна Е ВЪВ ВОЙНА с тези, от 2014 , и не е било само Крим тихо и спокойно - просто си отдели 30 минути да видиш за какво иде реч - и кой и дава и защо това тежко въоръжение. Танкове дори!!! А и войници, Вагнер са участвали също и други формирования руски... Те и съсипват държавата от 2014, ти ми викаш що чак сега... Гледай.
 

Поздрав за Отбор Геноцид.



А може и извънземни да са там. Или ЦРУ и НАТОвски генерали. Важното е, че Русия освобождава бедните украинци. За три месеца успя да изгони и 'освободи' 5 милиона цивилни, и да разпердушини из основи 1 град. Одеса ако му отнеме 2 месеца - тъкмо ще имат 2 големи града превзети 'освободени'. Аз впрочем не знам що за идиот трябва да си да бомбиш рускоговорящи, като предлога ти беше да убиваш нацисти, ама явно и в Одеса има назита. Та Рашките са идиоти - начукаха им го много брутално, като се обединиха всички ЕС и САЩ и пуснаха ленд лийза , Путинчо очакваше обратното - и САЩ могат да играят дългата игра - пари си имат, и 1 трилион могат да дадът - ама рашките нито имат икономиката за война, нито могат да стискат без санкции, а да и някой беше споменал - Путлерчо направи така, че Русияните ще плащат до правнуци - репарации, докато се възстанови Украйна, инфраструктура, щети, и т.н...

А и Путлерчо го хванаха каква страхлива мишка, ползваща блъфове от времето на ГДР КГБ-то.

24-ти: който се опита да помогне или да попречи на операцията - ще има неименуеми последствия, каквито историята не е виждала" - видяхме, цяло НАТО и САЩ ги заливат с оръжие. Да не споменаваме идиотския факт, че Путлерчо всеки ден споменава думата ядрено оръжие, твоя идол нали знаеш какво каза последно - , че това е N word, и не може да се ползва изобщо, още повече ако Рашляците казват, че търсят дипломация. Затънали са в страшни лайна, 30-40 години ще са бедни мърши и без армия най-вероятно след това.
Одеса
Население▲ 1 020 700

На видеото има няма 50 човека. Пусни видео с блок постове по улиците на всяко кръстовище да седят хора с оръжие.

Руснаците са около 700-800 хиляди в този град. Затова няма.
 
@$INeed$ абе , не си глупав - отваряй youtube, пиши DONBAS 2014 , гледай руски войски , гледай руски танкове, гледай руска артилерия дори - това, което разбрахме наскоро ,е че Украйна Е ВЪВ ВОЙНА с тези, от 2014 , и не е било само Крим тихо и спокойно - просто си отдели 30 минути да видиш за какво иде реч - и кой и дава и защо това тежко въоръжение. Танкове дори!!! А и войници, Вагнер са участвали също и други формирования руски... Те и съсипват държавата от 2014, ти ми викаш що чак сега... Гледай.
Аха, чакай да позная на чия страна е YouTube. Не бъди наивен. Ще ти спести много главоболия. ;)
Брат, повярвай ми, редактира се всичко, което не е прозадап ориентирано. Виждал съм някакви видеа качени от бг моряците, които обесняват как са им съдействали руските части, което изчезна. Пробвай се да пишеш някъде, в някой западен сайт....нямаш шансове. За жалост Фейса още държи хора с разчлино от това виждане. Ще ти кажа, че моят профил е пълен с хора и от двете страни и може би са 50 на 50 като %. ;)
 
Факт е, че и двете страни бълват всякаква пропаганда. И какво от това когато имаш глава на раменете и можеш да си направи изводите, лошото, е че медиите за това им се плаща.

И в този ред на мисли и от другия фронт не са много умни:


Виж файлът 24070

Който е гледал Враг пред портата ще загрее. :) Ако е истина де,

Няма нужда - всички знаем, че има нападната държава, въпроса е защо? Колкото и велика да се мисли Русия, сигурно не би трягнало да впряга толкова сила и ресурси, защото е решила да се разширява на Запад. То тя и сегашната й територия не може да управялва, 90% от държавата им тъне в мизерия и всичко извън Москва и Санкт Петербург е пълна мизерия и беднотия. Не съм исторически запознат какво имат като териториялни претенции, но и ако и тях са ги срязали като нас, или терорят населението им на чужда територия. Питайте Турция дали няма да се вдигне, ако започне някакъв терор в Кърджали? :)

Много лесно се търси по имиджи, ама то пропагандата е направена за простолюдието като цяло.

detail_cfd18adcced9094a3b0361101dd43336.jpg
 
Одеса
Население▲ 1 020 700

На видеото има няма 50 човека. Пусни видео с блок постове по улиците на всяко кръстовище да седят хора с оръжие.

Руснаците са около 700-800 хиляди в този град. Затова няма.

Последно ти казвам - престани с шибаната пропаганда - руснаци били - затова гласуват - провери за кого, и провери нагласите какви са, след като путлер почна война. Бахти е това е гнусна пропаганда, руснаци били - дали правиш разлика между руско говорящи и руснаци?

Само идиотски неща ръсиш - в думнатия хотел имало Евреи, нямало армия, страх ги било да не ги снимат, в Одеса подкрепят Русия - е това е най-гнусното нещо дето си пускал днеска.
 

Горе