Украйна - Русия какво ви е мнението

Радвайте се, имаме си туристи, за чийто комфорт плащаме от джоба си.
Украински депутат се разпорежда в държавата ни.

 
Както написах смятам "великите сили" за нещо непотребно на човечеството. Грам не сме мръднали от каменната ера. Който е с по-голема сопа на него се кланяме. Тук сте се разделили на 2 лагера, надявам се да поумнеете ;) и да спрете с поклоните. Поклони пред САЩ/Русия няма да защититят нашия интерес (само дават достъп до дупенцето...).

ПП Ковидо вярно изчезна с войната, ама за мен тези 2 теми не са аналогични. Освен ако не прерасне в 3та световна.

Едва ли ще те разбере някой тук. Очевадно повечето пишещи имат сърпове и чукове в главите. Даже както няколко пъти го написах, след войната се пръкнаха проруснаци, а гласуваха за ПП. Неориентирана работа. Другата крайност е, че САЩ ни мисли доброто. Дреме им за нас и на едните, и на другите.
 
Абе човек, спри с тея пасквили. Какво очакваш от парцал като дойче веле? Все едно аз да ти пускам някакви неща от вестник Дума. Айде стегни се малко. Иначе, ако това проучване е вярно, има надежда за българите. Даже смятам, че процента е доста свит, съобразно автора и пристрастните му партенки.
 
Последно редактирано:
Едва ли ще те разбере някой тук. Очевадно повечето пишещи имат сърпове и чукове в главите. Даже както няколко пъти го написах, след войната се пръкнаха проруснаци, а гласуваха за ПП. Неориентирана работа. Другата крайност е, че САЩ ни мисли доброто. Дреме им за нас и на едните, и на другите.
Дори си лягаме и ставаме с мокри сънища за гроздоберачката.
 
Абе човек, спри с тея пасквили. Какво очакваш от парцал като дойче веле? Все едно аз да ти пускам някакви неща от вестник Дума. Айде стени се малко. Иначе, ако това проучване е вярно, има надежда за българите. Даже смятам, че процента е доста свит, съобразно автора и пристрастни те му партенни.
Отново декларирам, че участвах в анкетата и доста от въпросите бяха провокативни - не даваха адекватна опция като отговор. Например на въпроса ''коя от държавите смятате за най-близка'', Русия липсваше като отговор. Дори Югославия я нямаше.

Също смятам, че процентите са ниски, но предвид факта, че е онлайн анкета, много от по-възрастните хора не са участвали. Процентите ни са сходни с тези наа Гърция и Словакия.

А реално, като изключим сащ и ЕС в процентно отношение и като брой държави, по-голямата част от света подкрепя Русия.

Много мило ми стана от коментарите под един от клиповете на Алекс от The Duran: Гледаш ''като мексинацец, аз, разбира се подкрепям Русия''. Същото с индийци, ирландци и дори британци.

Нашите фенове тука си мислят, че светът това са лидерите на двете мизантропски организации.
 
Ние на Балканите си обичаме Русия, а ето как проверяваме конските сили на автомобилите:

280194648_3223998587920313_575245727930596096_n.jpg
 

От 10 танка, минали 120км, останали 2 - другото за да не бавят 'конвоя' - СО-то вземал решенията да оставят танковете на терен... Майко мила
 
Относно децата в униформи - чудесни са. 1000 пъти предпочитам да участват в красив военен парад, вместо да са част от това:


sam-toy-gender-identity.png
Нанди, ти чуваш ли се какво говориш, "деца" и "военен парад"!
 


Това видео може да разстрои някои фенове на Русия, които си мислят, че рашляците могат да се мерят с такава военна сила, и пропагандите дето са им набивали в кратуните за непобедимата руска армия, с безаналогова техника - е само в главите им.

1280px-Military_Expenditures_by_Country_2019.svg.png


И този мит, колко пари правели от оръжие - военните им приходи са само 2-3 процента, а парите наливани в армия и технологии - на чарта се вижда, че някои хора май имат проблеми с реалността, което е доста смешно, като се има предвид военните успехи на Рашляците в Украйна, и човек дори да не следи и да не се интересува, ще му стане ясно, че тая ярмия е непобедима само във фантазиите им.


Впрочем САЩ вече държи двете топ 2 места за въздушни армии - USAF и US NAVY. Така де, както и видеото е озаглавено - защо не трябва да се ебаваш със САЩ - то се вижда и от началото на войната, и от преди войната, като ЦРУ имаха военните планове за нападение есента, а пък сега дават в реално време сателитни снимки и SIGINT, за да дават координати на комуникационни хъбове в Украйна - тея генерали и висшестоящи, не са хващали АК-то и застреляни - писал съм доста назад, как става номера, със самолетчетата дето обикалят постоянно около Украйна, и Крум си мисли, че това било лъжа и кьор фишек - явно добър, щом Песков мустака се оплака, че SIGINT им трепе генералите :) и сумтеше възмутено - явно не разбира, че точно това е целта, и ако се приберат, няма да има такава гавра.

Сега ще последват whataboutism-ите, и пълен игнор на казаното горе, щото няма как Русия да са такива нещастници и шибаняци, да не могат да бият джендърите и хомосексуалните САЩ, краварите ако и тропне със зъби един руски богатир - ще се насерат , нали така ;)
 
Аха, а ти добре връщаш топката. Няма значение кой е първи, това е признак на слабоумие и ограниченост.
Както и някои си правят криви изводи.
Ти пък се припозна, аз не съм визирал теб... Аз ти казвам, че нивото падна.
 
Ти пък се припозна, аз не съм визирал теб... Аз ти казвам, че нивото падна.
Не съм се припознал. Казвам ти, че нивото сме ние, и ако нещо пада е заради нас. Не знам кое му е сложното за схващане.

Колкото до това колко оръжия имат САЩ. Да, това е така. Нормално е най-голямия агресор и окупатор да има най-много оръжие. Нали ходи и пръска демокрация в различни части на света. Не знам, само болен човек би им се възхищавал. Да не говорим, че са единствените страхливци позволи си да позлват ядрено оръжие срещу друга страна, и да водят битките си извън тяхната територия. Не ги мразя, но да ми претендират с това е да претендираш с една от най-грозните черти на характера си. Оръжието не е сила, тя показва слабост и несигурност, комплексарщина и определено болни амбиции да владееш света.
 
18453c45a86609eb89251dae351ede3f.png

maskva.png
768x432.jpg


През 2018 г. единственият руски самолетоносач беше повреден по време на ремонт, след като кран се разби на палубата, правейки дупка с ширина до 5 метра

В края на 2019 г. възникна пожар на самолетоносача по време на ремонтна дейност, пострадаха 12 души.



Едното е един от 11-те ядрени супер самолетоносача клас Nimitz, всеки един пазен с поне 20 разрушителя и кораби с оръжия като CRAM, а пък другото - като минава през Босфора - Турците 2 седмици се сърдят, че и замърсяват околната среда. Като се сетя за Русия и военна сила - пушещото корито, наричащо се самолетоносач ми излиза на първо място - и да , наистина така пуши - безаналогово.

За самолети няма смисъл изобщо да говорим, можеше Русия да направи нещо като Ф-22 след 20-тина години, ама сега с тея санкции - могат да забравят за каквото и да е било ново.
А и не са като Рашляците - понеже няма с какво друго да се похвалят от Кремлин - като направят анимации, и ги пускат на бедния народ, да се радва, да си мислят, че плашат някой - САЩ си трайкат за много програми, и не се репчат - за пример Ф117 nighthawk, дето го свалиха по случайност сърбите :
21dc78e7564f47d253431991f6a6a1cb.png


Излезе, че имал над 300 успешни полета в залива, ако не и повече, от 81-ва година, та чак до 99-та.

Тея конвои в Украйна дето правеха, само няколко от тези меме самолети щяха достатъчни да направят всичко на кайма отдолу
 
Последно редактирано:
Хакнал е системата за ценообразуване.
И не само нея, вече посяга и на частни лица - Антихристите са тук:
Върви да напишем една "историческа" документална книга с готино и абсурдно заглавие... като оня къде бил интервюирал еврейските хитлеристи малко преди да умрат (колко удобно) :)

Даже си измислих псевдоним - Моше Шнеерсон.

Ти направи рисърча и оправи "фактологията", пък аз ще донадя драмата и еротичните сцени.

Отпреде на корицата ше сложим лента "BANNED IN 9 COUNTRIES!"
 
Нанди, ти чуваш ли се какво говориш, "деца" и "военен парад"!
Е, айде сега - военен-моенен, да не се хващаме за думите. Празнува се победата над изпълнителния продуцент на филма "холокост", положил основите на индустрията със същото име (една от най-печалившите в историята), и косвен съосновател на Държавата Израел. Победа, по-популярна като "победата над хитлерофашизма".

Във всяка страна по света деца участват в чествания на значими военни победи. Нищо особено не е, носят си детски униформички, веят там знаменца, песни и стихчета казват; а и в случая нали се празнувала победата над "най-голямото зло в човешката история", така че..:)

Но, разбира се, подобно детско участие е далеч по-притеснително от последователното, широко разгласено и институционално практикувано на някои места разясняване на малки деца как могат да предефинират сексуалността и пола си, И подлагането им на хормонални терапии и други практики за физическо осъществяване на "изборът им". Това е научно удостоверено и признато за добра практика от най-големите авторитети в областта. (Също както авторитетите във военната история се консесуират над определени военни истории.) Даже съм убеден, че ако се разровя ще открия точно същите психолози, които казват колко е добре децата да могат да си сменят сексуалността и пола, да обясняват колко е увреждащо за детското съзнание участието им във военни паради.

Да забранят парадите и да вложат спестената от това страст и енергия в дваж по-усиленото разпространяване на сексуалната революция сред децата, да им сменят пола на всички; звучи много по-безопасно за крехките детски съзнания от носенето на униформички на военни чествания (като в случая е световно признато, че се чества "спасяването на света от злото" с две думи) и в тон със западните ценности.:):)
 
Последно редактирано:
Върви да напишем една "историческа" документална книга с готино и абсурдно заглавие... като оня къде бил интервюирал еврейските хитлеристи малко преди да умрат (колко удобно) :)

Даже си измислих псевдоним - Моше Шнеерсон.

Ти направи рисърча и оправи "фактологията", пък аз ще донадя драмата и еротичните сцени.

Отпреде на корицата ше сложим лента "BANNED IN 9 COUNTRIES!"
Неслучайно ти си предприемача сред двама ни. Прайм го!:)
(Моят псевдоним е Ребе Тери)
 


Помните ли я тая партенка от 2014 - като блитз, пик, и подобните лайнянки - разправяха как Доналд Кук всички се били насрали, уплашили, краварите искали да напускат армията - щото руския богатир минал 12 пъти със су-то и те взели, че получили стрес. И самолета носил СУПЕР БЕЗАНАЛОГОВО оръжие - дето заглушило всички радари, комуникации - абе направо едва са се спасили от radio-warfare-a на самальота им.



Сега ще ви покажа, как им се смеят от палубата, и руснаците са такива прошляци, че са пратили един от най-грозните им хеликоптери, да прелита покрай тях и да прави снимки - сигурно после ще показват на семейството да се хвалят, какъв кораб са видяли.


Стои си мацката и си репортва рашлянците, но сигурно е интересно, ако цял месец си в морето, и имаш разнообразие, било и то пияни руснаци почти без нальот часове, да се перчат - туко виж вземе да се блъсне в морето - поне да имат разнообразие на кораба.
Та някъде към края, най-голямата гавра - не знам защо решават да преминат с това архаично чудо, като че ли някой ще се възхити на буболечката от време оно
d2ad25a405131f2bd96eea8f124c6aa4.png
 
Последно редактирано:


Това видео може да разстрои някои фенове на Русия, които си мислят, че рашляците могат да се мерят с такава военна сила, и пропагандите дето са им набивали в кратуните за непобедимата руска армия, с безаналогова техника - е само в главите им.

1280px-Military_Expenditures_by_Country_2019.svg.png


И този мит, колко пари правели от оръжие - военните им приходи са само 2-3 процента, а парите наливани в армия и технологии - на чарта се вижда, че някои хора май имат проблеми с реалността, което е доста смешно, като се има предвид военните успехи на Рашляците в Украйна, и човек дори да не следи и да не се интересува, ще му стане ясно, че тая ярмия е непобедима само във фантазиите им.


Впрочем САЩ вече държи двете топ 2 места за въздушни армии - USAF и US NAVY. Така де, както и видеото е озаглавено - защо не трябва да се ебаваш със САЩ - то се вижда и от началото на войната, и от преди войната, като ЦРУ имаха военните планове за нападение есента, а пък сега дават в реално време сателитни снимки и SIGINT, за да дават координати на комуникационни хъбове в Украйна - тея генерали и висшестоящи, не са хващали АК-то и застреляни - писал съм доста назад, как става номера, със самолетчетата дето обикалят постоянно около Украйна, и Крум си мисли, че това било лъжа и кьор фишек - явно добър, щом Песков мустака се оплака, че SIGINT им трепе генералите :) и сумтеше възмутено - явно не разбира, че точно това е целта, и ако се приберат, няма да има такава гавра.

Сега ще последват whataboutism-ите, и пълен игнор на казаното горе, щото няма как Русия да са такива нещастници и шибаняци, да не могат да бият джендърите и хомосексуалните САЩ, краварите ако и тропне със зъби един руски богатир - ще се насерат , нали така ;)
Съобразно изнесените факти, изниква логичния въпрос. Защо 98% не ошамарят набързо 2-та% и да се свършва с тая простотия. С това съотношение на силите, утре до обят, най-късно, щатските супер войни и съюзниците им трябва да пият бърбан в Кремъл. То това е все едно да вземеш сладоледа на първокласник...
 
Скот Ритър каза че САЩ не могат се мерят с Русия.
Все пак той е експертът по военна техника, инспектирал в Ирак и т.н.

Първо да порепетират върху някое новооткрито племе в Амазонската джунгла, че видяхме кво стана във Виетнам...
 
Съобразно изнесените факти, изниква логичния въпрос. Защо 98% не ошамарят набързо 2-та% и да се свършва с тая простотия. С това съотношение на силите, утре до обят, най-късно, щатските супер войни и съюзниците им трябва да пият бърбан в Кремъл. То това е все едно да вземеш сладоледа на първокласник...

Ми щото, пази боже, не всички мислят, като турбо селски идиот, дето си мисли, че като има ядрено оръжие и сила, може да мачка съседите си, щото е по-силен, и това трябва да минава помеждудругото. Все някои нации са 2022година, не живеят с имперското мислене, и не промиват мозъците ежеднвно на крепостните си селяни, че войната е единствения изход.

Сега излиза, че САЩ са виновни, че не почват война, а същите турбо откачалки обясняват, как САЩ само войни правят, въпреки че след Ирак, не са имали реална операция.


Викаш - ако Русия имаше тая сила и пари - щеше да опатка сичките, да пусне ракетите първа, да разруши целия свят, щото има силата - интересно мислене.
 

Горе