Украйна - Русия какво ви е мнението

И тъй, Фpaнция започна да нанася въздyшни yдapи по държавата Hигep.
Да не земат ся да им помагат с оръжие... само ще удължат специалната военна операция.

Иначе за африканците не ми дреме особено, също както за палестинците, арабите и секви други далеч от нашия цивилизационен кръг. Естествено против избиването съм но да се правя че ми пука, ще е лицемерно. Както е лицемерно, когато говорите за горките иракчани, афганистанци и тн. дето изобщо не ви дреме за тях по принцип.
 
Обстрелването на детския лагер да не се окаже кьопавото ПВО на ВСУ отново? Или става дума за добрата стара практика да разполагаме картечниците в детски градини и болници?

 
Вижте ги НАТО-вските наемници и генерали как бягат
Дай да видим брадлитата на парад в Москва.
 
Алиса ви казва нещо, ама не знам дали е истина
 
„И тъй, Фpaнция започна да нанася въздyшни yдapи по държавата Hигep.
Всъщност още вчера Фpaнция съобщи, че възнамерява да извърши вoeннo нахлуване в Hигep, заедно със страните от организацията ECOWAS.

Очаквам всички тия лумпени с yкpaинcките знаменца и заклеймяващи агресията на Пyтин да добавят нигepско знаменце и да започнат със заклеймяването на агресора Макрон. В противен случай ще е налице двоен стандарт. Макар че за тази креслива група той е винаги налице.

В Африка се задава много кървава вoйнa. Ама вие от сега да си знаете, че Пyтин е виновен. 😉

Иначе да отбележа: Hигep разполага с големи залежи на уран, които се изнасят на символични цени за Фpaнция, на което се крепи в огромна степен ядрената енергетика на Фpaнция. И очевидно последните нямат голямо желание да си пазаруват урана на пазарен принцип и пазарни цени.“

~ Daniel Bojilov ~
krumkata pak plosak kato savetskata propaganda.
niger ruskite mekereta napraviha prevrat, normalnata reakciq e da gi uni6tojat.
 
normalnata reakciq e da gi uni6tojat.
Така трябваше и руснаците да постъпят с Маккейн и Нюланд, ама нали са добрички, сега сърбат попарата.

п.с. тоя боклук Маккейн, както и кравата Олбрайт трябва да умрат още 50 пъти от рак.
 
@Sky специално за теб по случай хубавия латински:



Весела събота и неделя на всички :)
 
хубавия латински

Е, той и арамейски знае, ама добре, че не ползва писмото им в темата. ;)
 
Та, докъде бяхме стигнали?

1691821212961.png
 
Същите ватници тук, където обясняват как Полша ще нападне Украйна и вчера обясняват за Нигер:

1691821681601.png

Райманд: добре дошъл! От 7те месеца в които те нямаше, нищо особено не се е променило тук. Тук-таме се появяват нови ватници, като ковак, които твърдят че са неутрални, а споделят само ватнишки медии.
 
Райманд: добре дошъл! От 7те месеца в които те нямаше, нищо особено не се е променило тук. Тук-таме се появяват нови ватници, като ковак, които твърдят че са неутрални, а споделят само ватнишки медии.

Събрахте са, ставате по-опасни от дрон тормозещ паникьосани ватници.
 
1691835927875.png

Цитирам един тукашен ватник: Рублата е там, където Путин иска да е.
Путлер иска да е на дъното, явно 😁
Ама нп, то е част от ПланЪТ.


ПС: моста май пак е ударен. За сега има само разни туитове, соросоидна медия не е писала нищо по темата.

Едит: Сорос даде зелена светлина и няколко медии писаха. Димът е пуснат нарочно, руснаците твърдят че са свалили 3те ракети и пишат, че няма поражения.
 
Последно редактирано:
1691843765026.png
 
Interesno видео.
Някой ще трябва да прави дабъл чек, кой е той?
 

Секснасилие, изтезания с електрически шок, побоища - ООН разказа как работят украинските спецслужби​

Публикуван бе доклад на Върховния комисар на ООН за правата на човека


Службата на Върховния комисар на ООН за правата на човека е документирала 75 случая на произволно задържане на цивилни в Украйна, както и случаи на изтезания в местата за задържане.

Украинските сили за сигурност шокирали своите граждани и ги изнасилвали. Това съобщи в Женева върховният комисар на ООН по правата на човека Фолкер Тюрк, цитиран от чужди агенции.


Произволът станал възможен благодарение на законите, приети от Киев през март 2022 г., които значително разшириха причините за задържането на хора. Но не само това, силовите структури на Украйна масово лишавали своите граждани от свобода без причина.

Озовалите се в подземията на СБУ и други агенции ги очаквали мъчения. Методите на разпит включвали „побой, електрошок с електрошоков пистолет, сексуално насилие, включително удари по гениталиите и репродуктивните органи, насилствено излагане, заплахи за осакатяване. гениталиите и заплахите за изнасилване“, каза Фолкер Тюрк в доклада.

Изтезанията били използвани не само за изтръгване на самопризнания или принуждаване на задържаните да сътрудничат, но и за изнудване на пари и имущество, както и за наказване, унижаване и сплашване.

“Ние документирахме 75 случая на произволно задържане. Повечето от тях са лица, заподозрени в извършване на криминални престъпления. Много произволни задържания са резултат от твърде обширни изменения в наказателното законодателство при военно положение", каза Тюрк.

Според него служители на ООН са установили, че "украинският персонал в неофициални места за задържане и в официални центрове за предварително задържане е прибягвал до изтезания или жестоко отношение, включително сексуално насилие.
„УВКПЧ е запознат с 65 случая, при които „представители на украинската държава са държали задържани за периоди, вариращи от няколко часа до 135 дни в неофициални места за задържане,“ предимно мъже, но също така и няколко жени.“

Според авторите на доклад, това неофициално място за задържане „работеше от февруари поне до ноември 2022 г.“ Задържаните спяха на матраци на пода и не им беше позволено да стават, имаха достъп до санитарни възли три пъти на ден, но получаваха само храна веднъж или два пъти на ден и вода в малки количества. Няколко интервюирани съобщават, че са били със завързани очи до един месец по време на задържането им.
Общо Службата документира „използването на 29 неофициални места за задържане, включително апартаменти, санаториуми, мазета на изоставени сгради, обекти и административни помещения.“ Тази пролет ръководителят на Службата на Върховния комисар на ООН (УВКПЧ), Фолкер Тюрк, представи доклад за това как в Украйна принадлежат на руски затворници. Те са намушкани, удряни с ток, лишавани от сън и бити.
 
  • Haha
Реакции: Sky
1691880057381.png
 

Горе