Украйна - Русия какво ви е мнението

411301996_729208032577101_5354862933626412802_n.jpg
 
Защо думата защитавайки е в кавички, ако мога да попитам??? 🥸
Разбира се, че можете да попитате, това е ваше конституционно право, като данакоплатец и гражданин на РБ. Кавичките са за това, че не полагате достатъчни усилия за борбата с вредните форумно-бацили и унищожители на хармоничното и трезво мислене!
Но все пак, насищате форумната атмосфера с кислород, за което сме Ви благодарни ! 🥰
 
Разбира се, че можете да попитате, това е ваше конституционно право, като данакоплатец и гражданин на РБ. Кавичките са за това, че не полагате достатъчни усилия за борбата с вредните форумно-бацили и унищожители на хармоничното и трезво мислене!
Но все пак, насищате форумната атмосфера с кислород, за което сме Ви благодарни ! 🥰

1703048735921.jpeg

Ти!!! Как не те е срам! Аз, дето съм активен борец срещу фашизма като дедА ми, да ме принизяваш до аератор за аквариум???!!! Ще видим тая работа!
 
Айде, налазвайте безплатното..

 
Но все пак, насищате форумната атмосфера с кислород, за което сме Ви благодарни ! 🥰
Което си е верно, верно си е... няколко човека подпират тоя форум да не умре.
Ама от съдбата не може да се избяга :( ... ей така е от доста месеци:

86cc7f20f4e82e365b2dd667cf52468a.png
 
Време е за традиционната годишна прогноза.
Нека си припомним предсказанията на Ванга, които се сбъднаха, и да разберем какво да подготвим за следващата година
20 декември 2023 г. в 16:49 ч
Автор:
Екатерина Метелева
...
Най-известни са следните предсказания на Ванга, които се сбъднаха:

  • 1941 г Адолф Хитлер се обърна към гледача, за когото гледачът предсказа провала на военната кампания срещу СССР.
  • 1942 г Ванга е посетена от българския цар Борис III. Освен всичко друго, ясновидецът казал на монарха, че ще умре през следващата година. Въпреки факта, че монархът беше доста млад и в добро здраве, той почина през 1943 г., според официалната версия - от инфаркт.
  • 1952 г Гадателят каза, че съветският лидер Йосиф Сталин ще напусне този свят през март 1953 г. За това пророчество Ванга е арестувана и хвърлена в затвора. След събитията от 5 март 1953 г. на Ближната дача в Кунцево обаче българската ясновидка е пусната да се прибере.
  • 1963 г През август тази година ясновидецът каза, че скоро ще бъде извършен опит за живота на президента на САЩ. Думите на Ванга бяха взети под внимание и сигурността на първия човек на държавата беше засилена, но това не помогна - през ноември същата година Джон Кенеди беше убит от снайперист по време на предизборно пътуване до Далас.
  • 1969 г Ванга каза, че Индира Ганди ще бъде съсипана от роклята си. Пророчеството се сбъдна 15 години по-късно - индийска жена политик загина от ръцете на собствената си охрана. Премиерката се готвеше за интервю и отказа да облече бронежилетка под елегантното си сари, за да изглежда по-женствена.
  • 1980 г Българската гадателка направи предсказание, което е най-яркият пример за това колко алегорични и същевременно верни са били някои от нейните видения. Ванга каза, че Курск ще се удави и целият свят ще бъде в траур. На това изказване на ясновидеца не беше дадено никакво значение, тъй като град Курск не можеше да бъде под вода. През август 2000 г., когато подводницата Курск потъна на дъното на Баренцово море, онези, които помнеха това пророчество, разбраха истинското му значение.
  • 1981 г По време на излъчването на сватбените тържества в чест на брака на принц Чарлз и Даяна , гадателят каза, че този брак ще причини смъртта на момичето. Ванга добави, че Лейди Ди ще умре в автомобилна катастрофа.
  • 1989 г Ванга направи пророчество, което се смята за едно от най-страшните. Буквално нейното пророчество звучеше така: „Страх, страх! Нашите американски братя ще паднат, изкълвани до смърт от железни птици. Вълци ще вият от храстите и невинна кръв ще тече като река. На 11 септември 2001 г. кулите близнаци в Ню Йорк се срутиха, след като самолети се блъснаха в тях. Хиляди обикновени граждани загинаха. Това е периодът на президентството на Джордж У. Буш. Фамилията му буквално означава „храст“.
Освен това Ванга предвиди, че хората ще спрат да използват книжни пари , предсказа аварията в атомната електроцентрала в Чернобил, перестройката в СССР и глобалната епидемия от вирусно заболяване, с което те безуспешно ще се борят няколко години. Тя знаеше, че Крим отново ще се счита за руска територия и февруари 2022 г. ще бъде труден период за целия свят.

Какви предсказания на Ванга се сбъднаха през 2023 г​

Предсказвайки различни глобални събития, Ванга често не можеше да даде точни дати. Следователно само някои пророчества могат да бъдат приписани на 2023 г. с известна степен на вероятност:

  • Смъртоносна болест няма да стане по-лоша от обикновена настинка. Всъщност коронавирусът , който отне много животи през предишните години, сега се понася лесно от повечето хора.
  • Религиозен конфликт в Стария и Новия свят. Ванга не посочи конкретни дати и държави, но отбеляза, че конфликтът ще бъде свързан със страданието на хората от безсмислени войни. Смята се, че това предсказание е за бежанци, които са наводнили страните в Европа. Очевидно в близко бъдеще подобни проблеми ще достигнат същия мащаб и на северноамериканския континент.
Сред предсказанията на Ванга, които могат да бъдат отнесени към 2023 г., имаше и пророчества за Русия. По-специално, на нея се приписва фразата, че една велика страна ще заеме водеща позиция в света.

Визията на Ванга, че реки от пари от Запада и Изтока ще се влеят в Русия, също може да се припише на Русия през 2023 г.

Предсказанията на Ванга за 2024 г​

...
Така гледачът предрича, че в началото на 21 век ще има конфликт в „черноморската държава“. Краят на този конфликт според нейните виждания трябва да настъпи догодина. Тя каза, че новият владетел на държавата ще успее да постигне това.

През 2024 г. според Ванга ще се случат събития, след които глобалното съотношение на силите ще се промени напълно. Но преди това да се случи, светът ще се сблъска с нови болести, глад и недостиг на най-простите неща.

В същото време САЩ ще загубят статута си на световен лидер, а в страната ще избухне тежка икономическа криза.

Според Ванга през 2024 г. в света ще има шест големи конфликта.

Страните от Стария свят ще разтрогнат предишни съюзи и ще влязат в конфликт за някоя трета държава.

В допълнение към въоръжените конфликти, Ванга говори за научни събития. Така според нея през 2024 г. учените ще направят пробив в областта на квантовите компютри, което ще доведе до глобални промени в световната наука.

Освен това, според пророчествата на Ванга, петролът в света ще свърши през 2024 г. В този случай тълкувателите са склонни да приемат, че става въпрос за нарастващата популярност на алтернативен източник на енергия, тъй като световните петролни запаси днес са доста големи.

Какви предсказания направи Ванга за 2024 г. за Русия?​

Редица пророчества на българската ясновидка могат да бъдат отнесени към събитията, които очакват Русия през следващата година.

  • Русия ще стане защитник на друга държава.
  • Годината ще бъде пълна с предизвикателства за Русия, много ще трябва да бъдат пожертвани, но това ще укрепи държавата.
  • Русия през 2024 г. трябва да се страхува не от външни, а от вътрешни врагове .
  • Русия ще има нови „задгранични“ съюзници, които ще признаят водещата й позиция. Благодарение на това ще паднат външни и вътрешни врагове.
  • Русия ще помогне на страни, където ще избухне глад.
  • Ще започне формирането на съюз от славянски и азиатски страни, като лидер на асоциацията ще стане Русия.
  • Ще има промени в страната на държавно ниво, поради което богатите ще станат бедни, а бедните ще станат богати.
  • През 2024 г. в Русия ще се появи нов лидер . Старият ще се върне на мястото си, когато кризата отмине. "
 
Някой гледа ли го тоя Арестович??? Същия боклук като клоуна. Той не знаел кой спрял истанбулските споразумения, разбираш ли! Началника на кабинета на президента НЕ ЗЗНАЕ! В тая бивша държава дали има един почтен човек, като не броим етническите руснаци, разбира се?
 
Това ли са ви доказателствата, че Буча била фейк? ахаххахахахаха.
Всичко показва, че Буча е евтино театро, с което нацитата се отрекоха от подписаните в Истанбул споразумения - ВСИЧКО!! Това са фашистките методи, които сащ-ците използват още от миналия век, щото са толкова тъпи, че не могат да измислят нов, по-достоверен начин. Казах го още тогава, днес е още по-актуално.
 
Съжалявам, че ви се меся в любовния триъгълник, но според моя не образован ум мисля, че на Буча не му е там мястото
 
Съсипаха Путиновата икономика с тия санкции, ей!
:cry:

 

Горе