Украйна - Русия какво ви е мнението

Нека уточним: Език на омразата е когато говориш против имперските интереси на сащ. Когато говориш по същия начин срещу Русия, това е висша форма на демокрация.

Оная вечер реших да пусна коментар във ФБ под пост за речта на зеля на УЕФ. Постът гласеше: "УЕФ и кокаинчик - може ли да бъде по-гнусно от това. Някой да пусне бомба над Давос веднага!" - мигновено, без да се публикува коментара, получих предупреждение, че той противоречи на правилата на общността и ако аз не го изтрия, ще го изтрият те и ще ми наложат наказание. Е, изтрих го.

Ама на другия ден си го пуснах на друго място и на български - не го изтриха. :)

Моментът с бомбата е бил проблемен. Трябва да се научиш по-завоалирано и дипломатично да приканваш към геноцид.
 

Тема за коментар- Паметникът на американските летци в София да бъде преместен​




 

Тема за коментар- Паметникът на американските летци в София да бъде преместен​


Какъв коментар искаш от борци с/у руското влияние, на които вече 20 години не им е проблем че България се управлява от Турска партия?
 
Тоз преди няколко месеца се хвалеше, че намира и предоставя секретна информация на руските служби.

Не знам само ДАНС защо спи. За мен този е meme content отвсякъде.
Е, нали уж всичко било под тежката ръка на Кремъл какво искаш от ДАНС?Къде е безплатанта руска салата питам? Само с нея ще успеем да надделеем над джендърите.
 
Искам да си свършат работата.

Кви джендъри те гонят - пак ли са те порили отзад?
Объркан съм. Искаш служба "бъкана с руски агенти" да лови "руски агенти"? Нали уж цялата държава е починенана на Путин? Прездинети, инстутиции...само сглобката води нерван битка с тях...
 
🤣 🤣 🤣 🤣

1668443_1.jpg
 
В Окрайна вече се заформя и съпротивително движение..., демек партизани 🤭, борещи се с/у авторитарната фашистка власт.
Може би горното навява асоциации с една друга д-ва и с едни други времена... :rolleyes:

 
Какъв коментар искаш от борци с/у руското влияние, на които вече 20 години не им е проблем че България се управлява от Турска партия?
Българските се пробваха и "успехите" още ги усещаме.
Като има човека избор и действа, лесно ще се излезе от това, до тогава може и американска партия да ни управлява, направо да станем колония. Толкова си можем. ;)
 
Искам да си свършат работата.

Кви джендъри те гонят - пак ли са те порили отзад?
Да, това е страха им явно, някой гей да не им обърне резбата. Щото явно и те са си в дилема и не са сигурни дали не им се иска.
Както съм писал, нямам друго обяснение защо това им е опорка №1 стане ли дума за ЕС и западните нации. Изключвам моментите, в които Крумов влиза неадекватно с някакво бедствие или престъпление, което с лекота лепва пак на Запада. Но там нещата са много тежки и е простено от време на време да му го прощаваме, моментите, в които лекарствата спират рязко да действат до следващия коктейл с хапове. ;)
 
Русская прапаганда!!! o_O 😤

 
В наши дни история не се учи и книги не се четат, ама поне филми се гледат... По-предишния път коги обединеното ЕУ се пробва да влезе у Русия :D :


То почти нищо не показват ама карай, горе-доле става ясно как завършват нещата.
 

Горе