Украйна - Русия какво ви е мнението

@EGraphix Аз пиша най-вече зимата в тези теми. Като стане хубаво времето имам доста по-хубави занимания, но това да го оставим. Възхищавам ти се на упоритостта ти да пишеш на тези копейки. Нашите истински националисти от миналото са се борили за европейска България, а ние също трябва да го правим. Презирали са Русия, в днешно време сигурно и САЩ биха презирали, но оазисчето е ЕС, което са предположения, разбира се. Тези идиоти, с които пишеш са русофили, а не българофили. Надявам се да си го разбрал преди да си губиш времето с тях...
 
Черноморксата ще ни е последната.
1712205919311.png


Дай да караме хронологично. Така си е, чакаме за Буча, сенките и.т.н
Не те ли е срам още да го повтаряш това за сенкитие... тотал щета. За Буча също има клипове, свидетели, ясни са частите и командирите, а за залата имаме "Русия твърди".

Наистина ли не осъзнаваш, че войната тропа на вратата ни именно заради таа организация и нейното разширение в разрез с международното право и некои устни договорки?
С кое точно в разрез, някакви договори ли са нарушени? Другото за устните договорки, даже нема и да го коментирам.
 
някакви договори ли са нарушени?

1712214060956.png
За Буча също има клипове, свидетели, ясни са частите и командирите

Но РФ така и не е получила списъка с имената на убитите.

Това, което има за Буча са една камара укро лъжи. Буча беше предтекст за анулиране на подписаните с Истанбул споразумения. Това, че фашистите са разхвърляли труповете на убити от шрапнели хора 3 дни след изтеглянето на руските сили изигра лоша шега даже на кмета. ;)
 
Най-глупавото в целата работа е КО ШИ стане когато нато се разшири на макса, същото е и за ЕУ - КО ШИ стане, когато се разшири на макс?? Те и сега е 2/3 от европата, до 20г ще е 95%, и КО ПРАИМ? Сещите ли се :) ЕДНОЛИЧНО управление на икономическите ресурси, от група робовладелци, без зачитане на местен потенциал и възможности... тва като минимум ;)
 
2/3 от европата, до 20г ще е 95%,
Силно се надявам, че тая паразитна организация ще се разпадне в най-скоро време. Начинът, по който се изроди, я прави напълно ненужна и вредна за по-малките/бедни държави. Оттатъка се радват, че минават по-бързо по летищата, ама не виждат, че тировете ни още чакат с часове и дни по-границите, за да не бъдат силна конкуренция на превозвачите от по-елитните страни.

Колкото до нато, очаквам БРИКС също да се разшири и да създаде своя военна структура. На сащската имериалистична експанзия не може да няма противодействие.
 
Виж файлът 32535

Тва нещо кат споразумението за ротацията ли е? 🤣
Викаш думата им тежи, колкото и честта им. Те нарушават подписани споразумения, та какво да говорим за заявления, направени публично от висши държавни лица.

Истината е, че дори тъпанара Горбачов да го беше поискал черно на бяло тва споразумение, те пак щяха да го нарушат.

И все пак е хубаво да отговорят чий го дири лайняната им военна организация на границите на държава, с която са подписали куп документи за партньорство и сътрудничество?
 
Не те ли е срам още да го повтаряш това за сенкитие... тотал щета. За Буча също има клипове, свидетели, ясни са частите и командирите, а за залата имаме "Русия твърди".
Друго си е CNN твърди нали :D
Естествено, че ще го повтарям. Докато не осъзнаете (си признаете), че абсолютните (за евроатлантиците) истини, с които ни облъчваше мейнстрима са огромни фейкове няма спиране.
 
Не е CNN, а е заснето на 3 камери ама е по-лесно да се праим на луди.
И видеото манипулирано ама е по-лесно да се праим на луди.
Перспективата Санчо ...
 
И видеото манипулирано ама е по-лесно да се праим на луди.
Перспективата Санчо ...
И 3-те видеа са манипулирани, така ли? Първо беха сенките, сега са видеата... класик. Дай доказателства, че са манипулирани, не знаех че си видео експерт.
 
И 3-те видеа са манипулирани, така ли? Първо беха сенките, сега са видеата... класик. Дай доказателства, че са манипулирани, не знаех че си видео експерт.
Пффф нали от там измисли перспективата експерте ...
 
Пффф нали от там измисли перспективата експерте ...
Ти си тотално спрял, последното видео е зад гърба им на 1 метър, че да не те тормозят перспективите. От 3 камери се вижда едно и също нещо на последната, която е на 1 метър зад убийците се вижда разговора с хората и след това стрелбата ама нащо тролче върти, суче до край, щото го е срам да признае очевидното.
 
Последно редактирано:
1712323043489.png
 
Ми щото сме кухи лейки :) Трееше да организираме един търг "търг за ползване на военната инфраструктура на бг" и кой се изръси повече - пичели 😁

А ние се дадохме за две банички и 300мл боза.. като за последното даже и битка водихме 😆
 
Контри, кво се смееш?

1712342144720.png

Мислех да не гласувам повече за възраждане, ама сега с Пепи Волгата като кандидат за евро депутат, ще се наложи...
 
Излишна гальовност, щото тази ни умност, по скоро практицизъм (съмнителност) се дължи основно на горчивият ни опит... али както се нарицаваше за мъжкото дупе.., нейсе 😆
 

Горе