Украйна - Русия какво ви е мнението

Шапки долу за кмета на Дупница! :love:

Никва разлика между вас и жендърите, дет бащици и идоли са им САЩ и всичко западно. В цяла България по паланките се развяват на 90% руски знамена, тук там и некое българско. Ясен пример за чуждопоклоничество.
 
Никва разлика между вас и жендърите, дет бащици и идоли са им САЩ и всичко западно. В цяла България по паланките се развяват на 90% руски знамена, тук там и некое българско. Ясен пример за чуждопоклоничество.
Има разлика и тя е огромна, жалко, че не си я схванал. Жендърите са държавна поръчка, а ние сме бунтари. Сърди се за ситуацията на агресивно налаганата в последните години русофобия. Болшинството не бяхме чак такива русофили. Вселената си има точни и стриктни правила, едно от които, е законът на махалото: Колкото повече го дърпаш в едната посока, толкова по-далече в обратната ще отиде. ;)

А и по принцип, да отричаш приноса на Съветска Русия за победата над фашизма, те поставя на изключително ниско ниво. Такъв човек не заслужава уважение.
 
Има разлика и тя е огромна, жалко, че не си я схванал. Жендърите са държавна поръчка, а ние сме бунтари.
Ми нема, ако ги питаш те щи кажат същото "дискриминирани и потиснати сме, сее се фашизъм и ний сми бунтари". Между бунтари и полезни идиоти, границата е тънка. Не знам за кво махало си фантазираш, като общо в България я излезнаха 2к души, я не.

А и по принцип, да отричаш приноса на Съветска Русия за победата над фашизма, те поставя на изключително ниско ниво. Такъв човек не заслужава уважение.
Тва отричане в неква твоя фантазия ли се случи?
 
Не знам за кво махало си фантазираш, като общо в България я излезнаха 2к души, я не.

Не съм сигурна, че разбирам какво се опитваш да кажеш, но ако подценяваш броя на русофилите в България, ще ти опонирам с:

В цяла България по паланките се развяват на 90% руски знамена

У всеки българин дреме един русофил. Нужен е само катализатор, какъвто е бясната русофобия на некви педали, за да го събудят. Тия, които не са се събудили, са просто в мозъчна смърт. ;)

Приятен уикенд ви желая, мосю.
 
Мълчаливото съгласие, ясно показва че сте един дол дренки с жендърята, мен тва ма интересуваше. Иначе другите фантазии са ясни.

просто в мозъчна смърт
Доста добре описа състоянието на русофилите (и жендърите).
 
мен тва ма интересуваше.
А мен па ич не ме интересува какви внушения са ти важни, но щом те правят щастлив - моля. Днес 'секи мое си мачка действителността така, че да му е мекичка и удобна. ;)
 
А и по принцип, да отричаш приноса на Съветска Русия за победата над фашизма, те поставя на изключително ниско ниво. Такъв човек не заслужава уважение.
Никой не отрича 'приноса на Съветска Русия за победата над фашизма'.
Отрича се 'приноса на Съветска Русия за победата над фашизма' в България. :)
 
Отрича се 'приноса на Съветска Русия за победата над фашизма' в България. :)
И защо се отрича? Докъде щяха да я докарат родните шумкари (поклон пред смелия им подвиг), ако червената армия не беше сгазила хитлеровите войски като луда крава телето си?
 
Германските нацита са били гълъбчета в сравнение с тукашния извратен вариант на фашизма.

В Германия са трепали други етнически малцинства. Тук нашите изроди начело с импортираните царчета са екзекутирали българи.
Жени, деца, старци - всичко.

Някъде пише ли нацитата да са правили такива неща с етнически германци?
 
Някъде пише ли нацитата да са правили такива неща с етнически германци?
Пише! Правили са.
 
Карибски синдром“. Западът започна нов трилър за Кремъл


Брюксел и Вашингтон внезапно преосмислиха отношението си към руската агресия: вместо да се страхуват, те решиха да сплашват, показвайки, че няма да позволят Украйна да загуби и са готови да пренебрегнат собствените си червени линии. Най-сетне...


🫵🏼
Евроатлантиците въвеждат нов алгоритъм за прекратяване на войната в Украйна. Бункерният е „усетил кръвта“ и не вижда смисъл от каквито и да било преговори, затова партньорите се опитват да го накарат да осъзнае, че единственият начин да се излезе от украинското военно блато е просто да се прекрати войната и да се изтеглят войските.


👉🏼
Кампанията започна преди две седмици: много политици и анализатори на Запад говореха в един глас, че Путин трябва да бъде поставен на мястото му и че цивилизованият свят няма да допусне Украйна да загуби. Същите тези изказаха политици от най-висок калибър, като Шолц, и експерти от калибъра на бившия командир на американската групировка в Европа Бен Ходжис.


👉🏼
Конкретните действия не закъсняха. Британският външен министър Дейвид Камерън заяви, че Украйна има право да използва британски оръжия на територията на Руската федерация. А Макрон „не изключи“ възможността да изпрати войски в Украйна, ако Русия пробие фронтовата линия и Киев поиска това.


Ако Русия реши да отиде по-далеч, при всички случаи ще трябва да се запитаме дали да изпратим войски, защото Русия е сила за "регионална дестабилизация“ и „заплаха за сигурността на европейците“. Налице е ясна стратегическа цел: В противен случай няма да има сигурност в Европа - каза Макрон.


👉🏼
Американските демократи подкрепиха информационната щафета: въпреки че в Украйна не се изпращат войски, те са готови да помагат с пари, докато е необходимо, в противен случай американците ще трябва да се бият.


„Не можем да оставим Украйна да падне, в противен случай има голяма вероятност Съединените щати да се наложи да се намесят в конфликта - не само с нашите пари, но и с нашите военни“, заяви конгресменът демократ Хаким Джефрис.


🫵🏼
Московците реагираха предвидимо, като имитираха реториката от Кубинската ракетна криза през 1962 г., като уж започнаха ядрени учения с тактически ядрени оръжия.


👉🏼
Те ще „тренират“ на територията на Южния военен окръг, отговорен за окупацията на Източна Украйна: пропагандните публицистични материали намекват, че ще атакуват логистичните центрове, инфраструктурата за командване и контрол, както и „ гейтовете на бункерната инфраструктура в Карпатите, където се очаква да бъдат разположени F-16“.


„Изпращането на западни войски на територията на Украйна ще доведе до прякото влизане на техните държави във войната и ние ще трябва да отговорим на това. И, за съжаление, не на територията на Украйна", - бившият руски президент и държавен алкохолик Медведев.


🫵🏼
Най-сложният въпрос е докъде са готови да стигнат САЩ и ЕС, за да принудят Путин да прекрати войната. Важно е да се разбере това, в случай че новата стратегия за „принуждаване на Кремъл да прекрати войната“ не проработи.


👉🏼
Повишаването на градуса на международното напрежение очевидно е само един от сценариите за оказване на натиск върху Кремъл, и то многовекторен: Макрон заяви готовност да изпрати войски, ако фронтовата линия се провали, а La Repubblica назовава други причини за въвеждането на западен контингент в Украйна: например официалното влизане на „картофниците“ (имат се пред вид белорусите и тяхната страна) във войната или дори използването на нейната територия (което е вероятно в случай на нападение срещу Киев).


👉🏼
В същото време за бункера са подготвени не само моркови, но и тояги: Г-7 обмисля хипотетична размяна на замразени руски активи срещу отказ на Кремъл от заграбените украински територии, както съобщава Financial Times.


👉🏼
Най-добрият завършек на тази история би бил цитат от Бен Ходжис: „Победата на Украйна е възможна, ако САЩ и Европа имат ясна позиция, използват ефективно F-16 и игнорират ядрените заплахи на Кремъл, а понякога и съветите на Вашингтон. Ние сами се възпираме.“


🫵🏻
Ще преминем рубикона на войната, когато САЩ и Германия най-накрая кажат заедно, че „в наш интерес е Украйна да победи Русия“, т.е. когато има определена цел на тази кампания - тогава решенията ще се вземат много по-ефективно и бързо.
 

Този смешник твърде достатъчно се е компрометирал в Щатите,,един от ПОЛЕЗНИТЕ ИДИОТИ,както ги наричал Ленин!!

През февруари 2022 г. Макгрегър се появи в три програми на Fox News през февруари и началото на март, за да говори в подкрепа на действията на Русия. Три дни след началото на войната той каза, че „битката в източна Украйна наистина е почти приключила“ и прогнозира, че „Ако [Украйна] не се предаде през следващите 24 часа, подозирам, че Русия в крайна сметка ще ги унищожи“. Макгрегър каза, че вярва, че на Русия трябва да се позволи да завземе каквито части от Украйна поиска. При второто си появяване той преразгледа прогнозата си: „Мисля, че първите пет дни руските сили откровено казано бяха твърде нежни. Сега те коригираха това. Така че, бих казал, че след още 10 дни това трябва да приключи напълно... Мисля, че най-героичното нещо, което може да направи в момента, е да се примири с реалността." След едно от изявите му, коментарите на Макгрегър бяха характеризирани от ветерана кореспондент на Fox News в Пентагона Дженифър Грифин като „изкривяващи“ и „ умилостивителни “ и че той е „апологет“ на Путин. ,... Трей Гоуди , друг водещ на Fox News, който интервюира Макгрегър, каза, че гледната му точка е „зашеметяваща и разочароваща“



През септември 2022 г. той отново предсказа в шоуто на Карлсън, че „тази война може да свърши скоро“ [67] и по-късно през месеца „украинската армия е обезкървена, десетки хиляди украински войници са убити или ранени, Украйна наистина е на въжетата“. Лиз Чейни написа в Туитър в отговор: „ Рупърт и Лаклан Мърдок

Защо непрекъснато поставяте Дъглас Макгрегър на @FoxNews, за да разпространява пропагандата и лъжите на Путин? Това абсолютно не е в интерес на Америка.“
 
Последно редактирано:

Нов многохиляден протест в Грузия, САЩ обезпокоени от "отстъплението от демокрацията" 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣


Проектозаконът изисква организациите, които получават повече от 20% от средствата си от чужбина, да се регистрират като "агенти на чуждо влияние".


Демокрацията е застрашена ако сащ и ес не могат да плащат на отрепки в починените им територии. Тук май имаме няколко НПО-та плачещи за тоя закон :love:
 

Иначе от какви ли не русофили и "националисти" знаем как идва фалита на ЕС и САЩ. Обичат яко руския ботуш да им е отзад постоянно.
 
Орките отдавна са загубили, но бавно им стига до съзнанието....
 
Последно редактирано:

Нов многохиляден протест в Грузия


Проектозаконът изисква организациите, които получават повече от 20%


Грузия, която е с население от 3,5 милиона, повече от половин милион са на площада борещи се за европейски живот и против руския закон за агенти.

Та, така, едни гледат да избягат от руския мир, а тук нашите комунета гледат да ни набият обратно в него.
 

Горе