Украйна - Русия какво ви е мнението

Изглежда ролята му е да свърши много мръсна работа за много кратко време.
Много работа и много мръсна. Това, което реално прави, е да унищожава на илюзията за свят, основан на правила. В даден момент и селският бияч си намира майстора.

Нова версия за случващото се в глобален мащаб, което звучи най-логично: сащ удрят държавите, които захранват китайската индустрия с енергийни ресурси, най-вече петрол - Русия, Иран и Венецуела. Това е идеята - да лишат Китай от гориво. Ората, както винаги са си го разписали черно на бяло, ама само Браян се рови в тия документи.

Светът не върви към добро. И лошото е, че повечето "анализатори" видимо показват двоен стандарт, оправдавайки войната на Путин, но не операцията на Тръмп, или обратното. Няма принципи, всеки се уповава на идеологията си. Казвал съм го преди - международното право и ред трябва да бъдат зачитани. Искам да живея в свят, в който думата "суверенитет" означава нещо, а не в свят, в който по-силните правят каквото си поискат. Затова и осъждам и войната, и тази операция.

Надявам се когато тази вълна от неоимпериализъм приключи, все още да има независима България, а не да са ни "разпределили" върху салфетка, както в не толкова далечното минало.

Абе, тез ванацуалци не беха ли с топ-клас Руско ПВО, ракети, самолети и друго въоражение, как тъй стана? Иначе е ясно, коги Русия нарушава международното право е "освобождение", кога США го правят е за петрола.

Абе, тез ванацуалци не беха ли с топ-клас Руско ПВО, ракети, самолети и друго въоражение, как тъй стана?
Като ти напазаруват генералите, и марсианско ПВО не може да ти помогне.

И спрете с шибаните паралели между СВО и превратите на сащ-ците. В първия случай имахме 8 години опити от руска страна да се избегне военното разрешаване на конфликта. Русия не си е измислила смешни поводи - дадени ѝ бяха в изобилие. Тръмп тръгнал да пази протестърите в Иран, ама Путин не може да си пази границите и хората. Айде, знаете какво да направите с двойните си аршини.

п.с. Аве, я кажете фейсбука умре ли или са ми бастисали фалшивия профил най-после. Последно нарекох Раданчо ''мишок'' и ''боклук'' под негов пост. :)

Като ти напазаруват генералите, и марсианско ПВО не може да ти помогне.
Тва пазаруване в ютуб ли ти го казаха или имаш вътрешна информация?

В първия случай имахме 8 години опити от руска страна да се избегне военното разрешаване на конфликта.
Тва преди или след окупацията на Крим?

И Ким-чо има армия (и то по-добра от краварската), ма не е тръгнал да отвлича президенти.

п.с. Тоа телевизор некъв хибрид между кинескоп и плоскоекранен ли е?
Тва пазаруване в ютуб ли ти го казаха или имаш вътрешна информация?

В ютуб ми го казаха. Това го прави недостоверно и несъвместимо с логиката ли?

След! И Крим не е окупиран, а върнат под контрола на държавата, която през целия период на укро-независимостта го използваше като база за военноморския си флот. Проспал си едни договорени отношения, ама сефте при тебе... :)

окупацията на Крим?
Не е зле да млъкнете за Крим вече.

Перспективата Санчо !!!

На мен пък ми е интересно сега ФИФА ще вземе ли световното на щатите

В ютуб ми го казаха. Това го прави недостоверно и несъвместимо с логиката ли?
За момента е съвместимо само с фантазията ти.

Тъй, договорите дават право на присъствие на бази, а не дават право на анексия или прехвърляне на суверенитет.

За момента е съвместимо само с фантазията ти.

Тъй, договорите дават право на присъствие на бази, а не дават право на анексия или прехвърляне на суверенитет.
Знам, че логиката е несъвместима с начина ти на мислене, ма как ги виждаш базите да съжителстват с натовска техника и персонал? Крим си е руски и няма какво да джвакаме повече решението на пияницата Хрушчов да го пише в границите на СЪВЕТСКАТА република украина. Грешката беше поправена. И не, това не е анексия, а още по-малко окупация.

По казуса Венецуела: ти как си обясняваш отвличането на президент, без абсолютно никаква съпротива?? Фърчила, фърчат ниско при пълнолуние, а нито един изстрел по един от тях??? В мокрите ти сънища сащските командоси просто са толкова добри. Действат с хипноза.

Знам, че логиката е несъвместима с начина ти на мислене, ма как ги виждаш базите да съжителстват с натовска техника и персонал? Крим си е руски и няма какво да джвакаме повече решението на пияницата Хрушчов да го пише в границите на СЪВЕТСКАТА република украина. Грешката беше поправена. И не, това не е анексия, а още по-малко окупация.
Е имах си хас да е анексия или окупация, нали тва говорим 🤣

По казуса Венецуела: ти как си обясняваш отвличането на президент, без абсолютно никаква съпротива?? Фърчила, фърчат ниско при пълнолуние, а нито един изстрел по един от тях??? В мокрите ти сънища сащските командоси просто са толкова добри. Действат с хипноза.
Аз и ти мое си го фантазираме как си искаме, фактите са че се случи въпреки руская техника и въоражение, немащо аналог по земното кълбо. И от информацията която има до момента, има пострадал хеликоптер и няколко военни от США, демек мое да е имало неква съпротива.

Аз и ти мое си го фантазираме как си искаме, фактите са че се случи въпреки руская техника и въоражение, немащо аналог по земното кълбо. И от информацията която има до момента, има пострадал хеликоптер и няколко военни от США, демек мое да е имало неква съпротива.

Е тука вече говорим за тежки фантазии. Те се бият в гърдите как операцията минала без никакъв проблем, ти изтрепа хора и техника, та им отне едничката гордост. Твърдиш, че покушението е станало щото военната техника е кофти? Ми нека пробват да отвлекат Лукашенко, па да видим колко е зле. ;)

Е тука вече говорим за тежки фантазии. Те се бият в гърдите как операцията минала без никакъв проблем, ти изтрепа хора и техника, та им отне едничката гордост.
То тва бай Тръмп го каза... ама щом си рекла, ша приемем че е така, кат всичко останало.

То тва бай Тръмп го каза..
Той казА също, че е спрел войната между Абербайджан и Албания, ама ние си знаем, че не е - още продължава. ;)

Наблягамe на ''Zero casualties'' - водещата. ;)

Също като при Иранското фиаско - метнат няколко бомби отвисоко, после съберат всички медии и "Голяма победа. Ура! Слава на САЩ! Ний сми дъ бест! Тръмп най-великия военачалник."

А реално: Иран пак си правят атомните бомби; във Венецуела същите са си на власт - просто прибраха Мадурко да си го снимат окован. Реален ефект дотука: ЗЕРО. :rolleyes:

Иран пак си правят атомните бомби; във Венецуела същите са си на власт
Иран не правят ядрено оръжие.

А във Венецуела няма значение кой е фиктивно на власт - дедо Дончо ще им цоца ресурсите, а те пак ще ходят голи и боси.

А във Венецуела няма значение кой е фиктивно на власт - дедо Дончо ще им цоца ресурсите, а те пак ще ходят голи и боси.
Сегашните очевидно не са много съгласни с плановете му. Ще трябва да се постарае повече.

Сегашните очевидно не са много съгласни с плановете му. Ще трябва да се постарае повече.
Не са съгласни на думи. С морков или тояга все ще се съгласят. Те така или иначе нямат верен ход. Спят върху злато, но не им позволяват да го използват. Свят, основан на правила, майка му мръсна..

Горе