Украйна - Русия какво ви е мнението

Много си тъп, Саше, или Саша. ;) Ближи си руския ботуш и не ни занимавай с глупостите си.
Мисля, че отдавна установихме интелектуалното ти ниво на офисно едноклетъчно.

Но въпреки това малко бисер за свинете. За разлика от теб аз не ближа нищо. Това, че не ми харесва как EEC се превърна в EU с цялата му простотия е друг въпрос.

И така между другото, имам впечатления първа ръка и от европата и от РФ. А ти продължавай да си живееш с представата от пиянски клипчета от 90-те години. И без това иначе ще ти се пръсне мозъчето от прегряване.

А не зависи от нас какво ще се учи, как и каква дисциплина ще има?
Вземи ела и поразгледай какво зеленчуци са по тия министерства, и после пиши глупости. ЕС има правила, които да се следват, от там нататък говорим за едни чалгари, които мятат салфетки, качени на масата, искащи след завършването си да са меринждеи, а другите гледат, че с много мозък не става, от примера с политиците и ето ти цялостната картинка. Материала е такъв, както и пробитите бизнес и административни системи - връзкар да има повече шансове от отличник, и ако си нагъл, глупав и безочлив е гаранция за добра политическа кариера.
То обаче още не вдяваш, че нищо не зависи от българските политици, служители или каквито и да са там свързани с държавата. ЕС има различни правила за различните колонии. Всяка една неуредица, гоялма схема, корупция и почти всичко каквото си избереш е в следствие от намесата на ес комисари и ес дотации.

Сега ще ми излезеш с ноемра ама те хората ни дават пари да се развиваме ние сме си виновни щото сме корумпирани... Нали за това ги дават тея пари за да създават корупционни схеми за контрол и успешно да прокарват необходимите им политики. Ако бяха толкова загрижени щяха да са отрязали тотално финансиранията още преди 10 години докато не се справи държавата с корупцията и некъдърността на всяко ниво...

И така между другото, имам впечатления първа ръка и от европата и от РФ. А ти продължавай да си живееш с представата от пиянски клипчета от 90-те години. И без това иначе ще ти се пръсне мозъчето от прегряване.
Като имаш, защо не и остана там, ако толкова ти гали простата? Не ви разбираме русороби. Който където сака да живее. Като си видял къде е убавото, не знам какво правиш в неубавото? Някаква форма на мазохизъм ли те прави жив, не си го обяснявам. Аз където не ми харесва, тръгвам си. Лесно е. Другото е странно.

То обаче още не вдяваш, че нищо не зависи от българските политици, служители или каквито и да са там свързани с държавата. ЕС има различни правила за различните колонии. Всяка една неуредица, гоялма схема, корупция и почти всичко каквото си избереш е в следствие от намесата на ес комисари и ес дотации.

Сега ще ми излезеш с ноемра ама те хората ни дават пари да се развиваме ние сме си виновни щото сме корумпирани... Нали за това ги дават тея пари за да създават корупционни схеми за контрол и успешно да прокарват необходимите им политики. Ако бяха толкова загрижени щяха да са отрязали тотално финансиранията още преди 10 години докато не се справи държавата с корупцията и некъдърността на всяко ниво...
Как ще не зависи, как в Гърция скачат там и се пазарят? Става, ако има желание. Но си взимат прости и лесно манипулируеми хора, за да стане номера. И ти ли вярваш, че живота ти е скапан не по твоя причина. :D В тази тема само лунатици.

Що, Бойко ли? Пеевски ли? Мислиш, че Урсула е дошла да гласува за тях. Ние си ги слагаме такива, Европа може би следи дали са нейни хора. Дали като се запали всичко няма, поне според вашите тези и теории, да сложат някакви не чак такива алчни прасета. И честно казано, ако имаш самосъзнание пак ще им играеш по свирката, но с идеята да извлачиш нещо и за държавата си. За момента, те го извлачват за себе си. Как пък аз да ти го обясня това. И щото едно време на Тато не му диктуваха от кораба майка в Москва. :)

Хората предпочитат атомни бомби и да ги срината, но да се бият до последно със САЩ, отколкото РФ да им влезе и да им наложи тяхното.

Смятай за каква помийна тиня става дума. И са взели правилното решение, сега и Япония нямат стигане. Всичко в СССР гони другите. Няма нито една напреднала държава от бившата СССР, която да е пред такава от западния свят. Та за такива кочина говорим. Да живее по-доброто място, Търбалане заблуден.

отколкото РФ да им влезе и да им наложи тяхното
Кое е ''тяхното'' на РФ? На кого Руската федерация е наложила каквото и да е? Джендър идеологии, кражба на ресурси, създаване на терористични организации, преврати (режим чейндж), педофилия - всичко това Русия ли го налага на света??? До вчера Путин беше диктатор, защото забрани публичното афишириране и рекламирането на ЛГБТ отношения, докато украйна, където се препитават основно от проституция, сурогатство, кражби, наркотрафик и търговия с органи, е представяна като ''демократична''.

Пич, ок, тъп си - обичаш да мразиш. Няма проблем. Обаче не представяй безумните си доводи като официални факти. Живееш в кочина, която е на светлинни години по инфраструтура, социална политика и технологии от Русия, а се мислиш за големия западняк - крем дьо ла крем на цивилизацията. И кокошките ти се смеят - спри се!

Кое е ''тяхното'' на РФ? На кого Руската федерация е наложила каквото и да е? Джендър идеологии, кражба на ресурси, създаване на терористични организации, преврати (режим чейндж), педофилия - всичко това Русия ли го налага на света??? До вчера Путин беше диктатор, защото забрани публичното афишириране и рекламирането на ЛГБТ отношения, докато украйна, където се препитават основно от проституция, сурогатство, кражби, наркотрафик и търговия с органи, е представяна като ''демократична''.

Пич, ок, тъп си - обичаш да мразиш. Няма проблем. Обаче не представяй безумните си доводи като официални факти. Живееш в кочина, която е на светлинни години по инфраструтура, социална политика и технологии от Русия, а се мислиш за големия западняк - крем дьо ла крем на цивилизацията. И кокошките ти се смеят - спри се!
Комунизъм и диктатура. На тъпа ли се правиш и ти?
Няма гейове в Русия, и извратени пияници, които блудстват. Мне, те са най-цивилизованите. :D
Ти си много умна. Но тъпия аз седя и живея там където искам, а такива умници като теб седят тук и се тровят вътрешно всеки ден, че не е като в Русия. Ако е така, благодаря за това, че съм тъп, от твоята уста е комплимент. :)
Всичко, което представям е на база факти и доказателства в интернет, а ако ти се ходи и до някоя библиотека, и там има архиви. След моя пост може да напишеш и следващия си от високотехнологичния си руски лаптоп. :D
После си вземи от "руския" си хладилни една студена вода, и я изпий.

Комунизъм и диктатура.
Говорим за Руската федерация, не за Китай, откъдето са ти всички уреди в дома, алоууу, западняка.

Говорим за Руската федерация, не за Китай, откъдето са ти всички уреди в дома, алоууу, западняка.
От където и твоите. Гледай марката, технологията, патента, фабриката може да е и на Луната. И тук ли трябва да ти се налива мозък?

Високи технологии
1770826205440.png

От където и твоите. Гледай марката, технологията, патента, фабриката може да е и на Луната. И тук ли трябва да ти се налива мозък?
Няма какво да гледам. Говориш за комунизъм в Русия, а в Китай не ви пречи ни комунизъм, ни диктатура.

Относно диктатурата: в Русия няма да те вкарат в затвора, ако в лично съобщение наречеш някой ''педал''.

Няма какво да гледам. Говориш за комунизъм в Русия, а в Китай не ви пречи ни комунизъм, ни диктатура.

Относно диктатурата: в Русия няма да те вкарат в затвора, ако в лично съобщение наречеш някой ''педал''.

Да, случайно Китай не е в новините всеки ден, и нямаме взимане даване с тях. За момента не пречи. ;) И за да съм на вълната на острата ти мисъл, и замръзналите от милиони години бактерии на Антарктида също не ми пречат на този етап. Като почне да се топи леда и излязат, и имунитета не ги разпознава, тогава и те ще ми пречат. ;)

Горе