Украйна - Русия какво ви е мнението

Високи технологии
Виж файлът 35792

Всеки има своите силни моменти.

Българите не пътуват кастрат - те оцеляват

Тия олигофренски дадзибао дето ги слагаш надминаха тъпите се-де-сарски от 90-те.
Впрочем пътуваш ли до USA - 35 години след "освобождението" ?
Тъп си много, Саше. ;) Оцеляват неудачници като теб, ние отиваме и почиваме. ;)

Не. Не пътувам там, не ми е интересна тази държава.

Само това ще ти отговоря.

Виж файлът 35802

Брей, тва демократите, бе. По цял ден се чудите каква рестрикция и наказание да наложите на инакомислещите, па нищо, че в процентно съотношение ви превъзхождаме многократно. Една каруца джендъри налага дебилните си разбирания за света на мнозинството - тва не е ли диктатура??? Па и билети предлага, га че сме в плевнята на баща му, а не в собствената си държава. Айде да минеш у лево, а?

Брей, тва демократите, бе. По цял ден се чудите каква рестрикция и наказание да наложите на инакомислещите, па нищо, че в процентно съотношение ви превъзхождаме многократно. Една каруца джендъри налага дебилните си разбирания за света на мнозинството - тва не е ли диктатура??? Па и билети предлага, га че сме в плевнята на баща му, а не в собствената си държава. Айде да минеш у лево, а?
Да, имаш избор, тръгваш си. Не знам защо си го причиняваш. Явно си падаш по садо мазо. Колкото до това кой какво налага....играхме го и с другия фронт, не мисля, че беше по-добре. ;) Ама и ти си малка да го знаеш. ;)

Да, имаш избор, тръгваш си. Не знам защо си го причиняваш. Явно си падаш по садо мазо. Колкото до това кой какво налага....играхме го и с другия фронт, не мисля, че беше по-добре. ;) Ама и ти си малка да го знаеш. ;)
Толкова съм малка, че помня как се наказваха всички мнения, различни от централната линия на партията - същото, което правите вие днес, жалки фашистчета. Да ме изгониш от родината ми не е избор. Демократичният избор е да се следва волята на мнозинството, и това не сте вие, гнойни циреи нещастни. Отивайте си вие в ''развитите'' западни държави и ни оставете да си оправим къщичката, която ежедневно сривате със земята.

Всеки има своите силни моменти.
Който си го може ... Гепят пералня, извадят й чипа пък вземат, че ударят пейтриът за 1B$

Толкова съм малка, че помня как се наказваха всички мнения, различни от централната линия на партията - същото, което правите вие днес, жалки фашистчета. Да ме изгониш от родината ми не е избор. Демократичният избор е да се следва волята на мнозинството, и това не сте вие, гнойни циреи нещастни. Отивайте си вие в ''развитите'' западни държави и ни оставете да си оправим къщичката, която ежедневно сривате със земята.
Никой с нещо не те наказва, освен ако не пишеш от килия, някъде. :)
В момента фашизма се измерва в това къде нахлуваш, какви претенции имаш и на какво си готов за 13% от територията.
Не искам да те депресирам, но по-скоро ние вървим към развитите държави, отколкото към блатните, за които милеете. Не мисля да ходя, ок ми е тук. Пътувам, това ми е достатъчно. Живея тук, защото искам и всичко ми е тук.

Българите не пътуват кастрат - те оцеляват

Тия олигофренски дадзибао дето ги слагаш надминаха тъпите се-де-сарски от 90-те.
Впрочем пътуваш ли до USA - 35 години след "освобождението" ?

Българите пътуват и то много. Паспортите ни са едни от най-отварящи вратите ни навън в света. Никой не ни спира да ходим в Китай, САЩ, Австралия, където си искаме. А вече и из по-голямата част на Европа не се налага да носим нещо друго освен лична карта, която дори не се проверява.
Може би обаче, тези които нямат пари или ги е страх да излязат от България или по-далеч от съседните ни страни, за да не вземат да ги отвлекат, небето да им падне на главите или да им се случи някой друг голям ужас - точно те плюят Европа и всичко друго, което не е България и донякъде Русия.
Имаме толкова много деца, обучаващи се в световни мрежи от гимназии и университети в Източна Азия, САЩ, Канада и из Европа, които след обучението си носят тук познания, разширен мироглед, връзки с хора от цял свят, които може един ден да се окажат политици/министри и нагоре в йерархията по техните места. Но не...дай му на Ганьо да оплюва всичко, което е извън неговото село докато мирише на наял се с чесън пърч седнал на по ракия на масичката на шарена сянка пред селския магазин (или пред компютъра в мухлясалата си панелка с тапети от 90те). Както и преди бях казал - нещо като с първобитните хора преди да открият огъня - за тях той е бил нещо страшно и ненужно. След това при въвеждането на електричеството - било дяволско изобретение и отхвърляно от мнозина. Едно от най-скорошните подобни явления - страха от 5G и следите от самолетите в небето редом до споровете, че Земята била плоска. Все един тип хора бълват един тип глупости вечен антипод на логика и напредък.

Българите пътуват и то много. Паспортите ни са едни от най-отварящи вратите ни навън в света. Никой не ни спира да ходим в Китай, САЩ, Австралия, където си искаме. А вече и из по-голямата част на Европа не се налага да носим нещо друго освен лична карта, която дори не се проверява.
Може би обаче, тези които нямат пари или ги е страх да излязат от България или по-далеч от съседните ни страни, за да не вземат да ги отвлекат, небето да им падне на главите или да им се случи някой друг голям ужас - точно те плюят Европа и всичко друго, което не е България и донякъде Русия.
Имаме толкова много деца, обучаващи се в световни мрежи от гимназии и университети в Източна Азия, САЩ, Канада и из Европа, които след обучението си носят тук познания, разширен мироглед, връзки с хора от цял свят, които може един ден да се окажат политици/министри и нагоре в йерархията по техните места. Но не...дай му на Ганьо да оплюва всичко, което е извън неговото село докато мирише на наял се с чесън пърч седнал на по ракия на масичката на шарена сянка пред селския магазин (или пред компютъра в мухлясалата си панелка с тапети от 90те). Както и преди бях казал - нещо като с първобитните хора преди да открият огъня - за тях той е бил нещо страшно и ненужно. След това при въвеждането на електричеството - било дяволско изобретение и отхвърляно от мнозина. Едно от най-скорошните подобни явления - страха от 5G и следите от самолетите в небето редом до споровете, че Земята била плоска. Все един тип хора бълват един тип глупости вечен антипод на логика и напредък.
Думата, която търсиш е Ограничени.

Аз “дете” върнало се тук не познавам и не съм виждал.
Кой знае защо идват англичани - от най развитата държава в света.
Шурея ми избяга оттам. Не се разбра с пакистанската диаспора.
Пп
Такива като вас ги копаят ви в китни градове като Варна явно :)
Обединява ви омразата че рускоговорящите са в пъти по богати от вас.

Пп
Това към Крумов.
Ще трябва и на теб да ти се обяснява като малоумник, щото явно не сте един-двава тук, не мразим, не ни харесваме, не го искаме и най-важното - на ни го наливайте като добър пример. И в идеята си да ви го кажем как е точно, ставате агресивни, което вече води до възприятие, че мразим. ;)

Да не е някой мургавелко шуреят ти? Пакистанците яко мразят индийците, да знаеш.
Ей тук удари десятката, направо ни хвана по гащи.

Имаме толкова много деца, обучаващи се в световни мрежи от гимназии и университети в Източна Азия, САЩ, Канада и из Европа, които след обучението си носят тук познания, разширен мироглед, връзки с хора от цял свят, които може един ден да се окажат политици/министри и нагоре в йерархията по техните места.
Вероятно имаш предвид Хардвард :) Имахме доскоро едни такива - донесоха доволно количество Педерастия и Педофилия (кръгът "Петрохан").

Преди време имахме и няколко царчета - автентични западни, образовани и от добри семейства :D. Всеки един от тях ни докара по една-две национални катастрофички :) - кой по-голяма, кой по-малка... След предпоследния пейзажът беше дотолкова осран, че трябваше комунистите и руснаците да разчистват.

... и като гледам, пак натам отива работата 🤭

Последно редактирано:
Хаха
При мисълта че можем да се окажем пак в руската сфера на влияние треска ги тресе.
Споко бре, ще си пътувате из Европата. Още известно време.
После ще намерят начин да ударят балтията на “един от най силните паспорти”
Например някой нашенец ще пробва да превози тон-тон и половина кокаин.
Бързо забравихте как Рюте не ви пускаше в Шенген а ?
Пп
Това че Украйна стремително губи войната ме тласка да се заяждам с кастратите … ко стана бре?
Великия запад наля море от пари, гепи повече от полвината, харвардци водеха стратегията - и накрая - Украйна иска достоен мирен договор.
Разбирай - дайте още пари ама ги изхарчете при нас.

Хаха
При мисълта че можем да се окажем пак в руската сфера на влияние треска ги тресе.
Споко бре, ще си пътувате из Европата. Още известно време.
После ще намерят начин да ударят балтията на “един от най силните паспорти”
Например някой нашенец ще пробва да превози тон-тон и половина кокаин.
Пп
Това че Украйна стремително губи войната ме тласка да се заяждам с кастратите … ко стана бре?
Великия запад наля море от пари, гепи повече от полвината, харвардци водеха стратегията - и накрая - Украйна иска достоен мирен договор.
Разбирай - дайте още пари ама ги изхарчете при нас.
Смех без гащи.
При мисълта, ще пак ще има 3 продукта в магазина, ще караме ония трошки, ще има комунистическа нотка в битието, да, става ни много лошо. Щом на теб ти допада, пробвай саможигосване, и някакви такива самонараняващи се упражнения. Ще ти харесат.

Не знам какво губи и не губи Украйна, но макс 2-3 дни и ще видим. :D

Да. Нормално е по-цивилизования да иска мирен договор, другия е ясен - наследствен фанатик на Сталин. Колкото до кой има поражения от войната, трябва да си много тъп да мислиш, че от всяка война има печеливши.

Нас не ни е пускал? Ти не си ли българин? Ром ли си?

Русия така стремително четвърта година печели войната, че Лавров тази седмица се скъса да дава интервюта през сълзи, как Тръмп им обещал Донбас ама ги излъгал.

Нас не ни е пускал? Ти не си ли българин? Ром ли си?

Русия така стремително четвърта година печели войната, че Лавров тази седмица се скъса да дава интервюта през сълзи, как Тръмп им обещал Донбас ама ги излъгал.
Да. Войната върви към яката победа за Русия. Повече глупци не разбират, че този фанатик, ако влезе и си вземе територия, а може би и цяла Украйна, следващата е Полша, нагоре и надолу. Заплаха за европейска държава е заплаха за всяка, особено от империята на злото. Не съм сигурен каква птица е срала в мозъците на тези хора, че това не ги притеснява. След това, утре спокойно може Турция да си иска Кърджали, Смолян, и някои градове, щото някога са били техни. Китай - Тайван, и така. Да го духат слабите.

Ей една си песен знаете :) това соята не прощава. Годината е 2026 кастрат.
Купуваш китайски "неща" с дизайн правен в usa, ядеш турски домати, албански лук, полски ябълки и хърватско кисело мляко.
За сведение - комунизма победи, Китай замести USA която присъства в световния пазар с един продукт - айфоня.
Запада го няма на картата . По улиците на софия се движат чисто нови китайски джипки бъкяни с екстри, собствениците им плюскат по дюнерите.
Рюте се оплаква че Русия правела много повече ракети ама като икономика не била нищо особено, Кая иска руската армия да стане малка, Сикорски обяснява как щял да си прави атомна бомба.
На тоя фон Мерц каза че старият световен ред го няма - и си дойдохме на думата.

Кая каза че няма дата за приемане на Украйна в ЕС !

Агония и безредици - това очаква страна 404.

Пп
Говоря за това колко е хубаво да сме отворени към света, а не само сърдито да мърморим, и че много от нас, хората в страната пътуваме из света и му се радваме.
А ти типично от онези, които описах - "ти мразиш, защото си беден". :D Как стигна до това велико заключение не е ясно никому. Имотите ми ли изследва, всичкото ми притежание и лични приходи? Жалка история. Но ще ти кажа - никого не мразя, защото с омразата човек единствено трови себе си. Същото важи и за завистта. Жал ми е за хората, които не се осъзнават и си губят времето с излишни неща съскайки злобно и тровещи всичко и всички около тях.

@nikolov2020 , глупендер дедоклатен, цял свят търгува и работи с Китай, ако ти е убегнало това. Да си чувал нещо за марка, технология, патент. Аз в нас нямам китайска марка каквото и да е, произведено да, тяхно, не мисля.

Още сме далеч от момента да виждаме само китайски автомобили по улиците, но това и да се случи, няма лошо, който е по-добър в даден пазар, заслужава да го превземе.

Много си болен, човек (а може би не точно човек). Лекувай се.

Ето нещо, което отговаря на твоето същество. Разпознаваш ли се?

PM.png

Горе