Украйна - Русия какво ви е мнението

Заради шляпаталници като теб, сме в това положение. Положение в което сме допуснали 80% от икономиката ни да се управлява от чуждоземци и съответно 80% от печалбите ИМ на наша територия и на гърба на потребителя, да отива директно и безпрепятствено у чужбинско.. даааа, там където много мислят и милеят за нас, че дори Дара изкараха Петко воевода и Левски и Ботев, 3 в 1, нека ти е много приятно (тролска тикво - ненапита), а Унуците ти недоклатени, нека се гордеят с тролските ти постижения!
Този влак си го изпуснал още дори да съм бил на този свят. ;)

Заради продажни политици и родоотстъпници. Нели се бъркаш, но като ти чета изказа, явно и в главната централа нещата не са наред.

Имаше една песен на братя мангасариян, пееше се "в главата ми е теро реро".

То се вижда кой какви песни пее. Твоята ЕУ песньовка я дъвчеш ежедневно, и после с цялата си наглост твърдиш, че политиците били продажни и родоотстъпници.. А ти какъв си всъщност?

И нищо не е изпуснато... бахте в платения трол!
Природата не може да се открадне.

Аз само се чудя коя е тази страна в ЕУ, която може да ни конкурира? Ако сме адекватни, то няма нито една еу-страна (географски), която има нашата перспектива във всякакво отношение - море, планини, низини, ТОП-разположение, находища, климат.. е.. и бая продажни тролчета като теб 😛

Като един минимум, за да започнеш да сметаш и мислиш с горната си куха лейка, само сметни пропуснатите ползи от транзитния трафик, които са един абсолютен минимум от 500млн€ годишно 😘

Този влак си го изпуснал още дори да съм бил на този свят. ;)

Заради продажни политици и родоотстъпници. Нели се бъркаш, но като ти чета изказа, явно и в главната централа нещата не са наред.

Имаше една песен на братя мангасариян, пееше се "в главата ми е теро реро".
Капут непотребен, Великобритания разреши отново официално вноса на руски петрол който така или иначе не спирала да купува 😂😂😂😂. Толкова дълбоко си наврял главата си в задника, че си оглушал от лайанта в ушите си....

Великобритания разреши отново официално вноса на руски петрол който така или иначе не спирала да купува

Да, и се опитай да му обясниш на кухата лейка, че това е факт не от политически възгледи, а чисто икономически, защото нормалните държави не могат да правят компромиси с качеството на живот на собственото си население, така както бг-властта го прави от 30г. и което изглежда яко се одобрява и от нашиот тук ТОП политик - „ниид шамареску” 😆

Горе