Предлагам: Уникална услуга: Пренаписване и редактиране на AI-създадено съдържание

Извинете, че се намесвам в темата ви, но за съжаление, хората искат да минат метър. По-лесно е да вземеш нещо безплатно и наготово, отколкото да платиш на някой, който влага фантазия, който е с естествен интелект. Много правилно пишете, че AI съдържанието не диша (образно казано). Никакъв стил, никакъв характер, никакво въображение. Просто живеем в други времена - за добро или за лошо.

Успех с услугата!
Значи не можеш да го промпт-ваш. AI може да пише всякак, стига да го накараш.

@Неблагонадежден аз използвам 3 различни, НО платени ИИ-та и са идеалните 3 технически секретарки с обща заплата около 200лв :)
Аз ползвам безплатната версия на Grok и ми върши перфектна работа. Моето е за лично ползване. Ако ти трябват по-големи лимити и по-бърза скорост, може би си заслужава и платената версия, брат.

Пренаписване на AI текстове за Вашия сайт или блог. Нека им вдъхнем капка въображение, стил и характер.

В популярните български сайтове, които всеки може да намери в мрежата, отдавна се прави това нещо от копирайтърите, които пишат там. За съжаление ИИ става все по-добър, само на крачка сме да ни бие и по този показател. Английските версии вече изобилстват от всякакви такива текстове, доста грамотно написани. Положението никак не е добро. Желая успех все пак!

В популярните български сайтове, които всеки може да намери в мрежата, отдавна се прави това нещо от копирайтърите, които пишат там. За съжаление ИИ става все по-добър, само на крачка сме да ни бие и по този показател. Английските версии вече изобилстват от всякакви такива текстове, доста грамотно написани. Положението никак не е добро. Желая успех все пак!
всеки гледа от неговата си гледна точка и положение.... ИИ ако смятате, че се използва само от и за копирайтинг , значи сте в голяма заблуда. Копирайтинга и текстовете чрез ИИ са 0.0000000000000000000001% от цялостната дейност на ИИ. До скоро бях много скептичен спрямо ИИ, но след като се наложи да го използвам и то платената му версия за по голяма памет се оказва, че си остава незаменим помощник в много дейности , най-малкото като бързина на изпълнение и точност. Веднага ще дам пример ( макар, че е по-добре да направя клип )! Наложи ми се да опра до услугите на някой който да изгради един сайт от нулата, първо получих оферти от различни хора като цените бяха между 3000 до 20000 лв , а време за изпълнение 2-3 месеца. Първо срока не ме устройваше и цената също. След като влязох в chatGPT , първо изпробвах безплатната версия за тест. Безплатната версия има ограничение до 2Гб рам памет и колкото и да е добър не може да изпълнява големи задачи. След това минах на версия Plus - 23 Евро на месец за повече памет, обаче аз пак много го натоварих с моите изисквания и започна да забива. След като няколко пъти го напсувах .... изглежда има някой който следи недоволните от ИИ и при следващото влизане ми се предложи директно персонален чат агент с отделен специално за мен компютър който да ме обслужва. Викам си ОК дай да пробвам . Мога да ви кажа , че ИИ направи чудеса ! Буквално чудеса в създаването на Сорс кодове за изграждане на сайт. Да но аз пак много го натоварих и изглежда някой в органицацията на ИИ пак ме ограничи ( сигурно им харча много ток ) и ме препратиха към пълната версия PRO - която е 229 Евро на месец. За съжаление се наложи да я взема защото бях наполовината на работата и нямаше как да не продължа. След взимането на пълната ПРО версия се оказва, че наистина прави мега чудеса! Само давам пример , задавай му критерии на ИИ да ти генерира сорс код на уебб сайт като описваш и най малката подробност какво искаш да има във фукнциите на сайта , как да изгклежда и т.н. Даваш му указанията и сле да кажем 1 час той ти изпраща цялостния код на такава система която искаш. Достатъчно е да я копираш и да я сложиш в нотпада++ и да преобразуваш готовия код в съдържание. Качваш на сървъра и правиш тестовете...... както казах съвсем скоро ще ви покажа изцяло генериран онлайн магазин с всички екстри от ИИ. Ще ви падне шапката по функции..... и това направено не за 15 000 лв, а за 500 лв и не за 2-3 месеца , а за 1 седмица.

Горе