Предлагам: Уникални статии и продуктови описания (на едро)

newpath

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте!

С мен и това, какво и как правя може да се запознаете от ТАЗИ и ТАЗИ тема във форума.

Смятам да помогна на вас и едновременно да изкарам някой лев от таланта си, чрез следните услуги:

1. СТАТИИ: 100% SEO оптимизирани уникални статии на български език за вашите нужди.

В моите статии няма да откриете преразказ на чужди материали. Няма да бъдат също така и просто превод на чужди материали от някакъв си там език. Край на тези глупости! Дайте ми тема и ключови думи - аз ще я развия от нищото. Ще използвам своето въобръжение, опит и лично безпристрастно мнение, базирано на реални факти и доказателства по темата, които аз сам ще си рисърчна.

Наградете сайта си с различно съдържание. Обещавам, че всяка статия ще е изключително приятна и интересна за четене. Стилът ми “out of the box” ще ви предизвика.

Пиша на абсолютно всякакви теми. Ако все пак по дадена тема реша, че няма да съм полезен - казвам си, няма да пиша глупости само и само да взема някакви пари.

ЦЕНА: 650 лв. (30 статии х 600-800 думи)
Време за изпълнение: 2-5 дни от поръчка

2. ПРОДУКТИ: 100% авторски продуктови описания за вашите онлайн магазини.

Предполагам ви е омръзнало когато търсите даден продукт онлайн, навсякъде описанията да бъдат едни и същи. Суха терминология, copy/paste текстове, доста често без смисъл, колкото да има нещо написано, а дори и по-лошо - автоматично преведени описания от сайт на производителя с Google Translate.

Не искате и вашият онлайн бизнес да бъде такъв нали? Аз ще извадя вашите продуктови описания от “клишето” и ще разкажа на вашите клиенти какъв продукт продавате. Така вашият онлайн магазин ще се отличи от конкуренцията. А това ще има своя дълготраен ефект!

ЦЕНА: 650 лв. (30 описания х 300 до 400 думи)
Време за изпълнение: 2-5 дни от поръчка

—————————

Начини на плащане: PayPal
80% при поръчка, 20% след като получите файловете.

(Запазвам си правото по мое решение за опредлени хора да изисквам авансово плащане на по-голям определен процент от сумата.)

ТЕСТ И ПРОБА
За всеки нов клиент предлагам 1 бр. ТЕСТ статия от ~400 думи на тема по ваш избор, или 1 бр. продуктово описание.

Заповядайте! :)
 
Последно редактирано:
Момчето е много талантливо и коректно! Работи бързо и качествено. Определено умее да пише увлекателно и има свой стил. Личи си, че дава всичко от себе си за да бъде максимално полезен.
 
Здравейте!

От този момент услугата ми е с нова твърда цена само на едро и нови правила за плащане.
 
Здравейте. Интересува ме цена и срок на изпълнение за написване на 20 уникални статии от по 1000-1200 думи на английски. Темата е фитнес и здравословен начин на живот. Благодаря!
 

Горе