Управление на ФБ страници

MihailMihov

Well-Known Member
Въпросът днес е:
За тези, които имат поне няколко фейсбук страници, поддръжката става доста сложна и отнема много време за да се обновяват всички. Има разни приложения и не знам и аз какво, което позволява добавянето в него на всички налични страници и автоматичното им актуализиране с картинки и др. Ползвали ли сте такова чудо и то добре работещо ?
 
От: Управление на ФБ страници

А някаква фрий версия ? Понеже имам доста странички, но не големи (не печеля нищо от тях) и ако тръгна да плащам за това ще бъде по-скоро пасив, а не актив...
 
От: Управление на ФБ страници

По принцип пише 10 поста на месец, но при мен си ми дава да си слагам постове всеки ден пускам по 5-6 във 2 страници,не знам дали е бъг или не пробвай
 
От: Управление на ФБ страници

Не са по 10 на месец... пак е 10 поста ограничението, но за някакъв кратък период е ...например : ако шедулнеш 10 поста подред в рамките на час-два, не ти дава повече да шедулваш, но като се постнаъ няколко - пак можеш да добавиш нови докато станат 10. Нещо такова е.
 
От: Управление на ФБ страници

Има ли подобно приложение в което можеш едновремено да избереш от папката ти в твойто PC много снимки,да речем 10-20 и да направиш така да се качват през определен интервал от време,идеята е да се спести нагласянето на всяка по отделно :)
 

Горе