Услуга: Въвеждане на данни от всякакъв тип - продукти, снимки, обяви и други

tanipo

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
16   0   0
Искам предложа следните услуги:

- въвеждане на обяви
- продукти в магазини
- съдържание в сайтове
- каталози
- всякаква подобна работа

Работата няма да бъде вършена от мен, но от човек който препоръчвам и ще надзиравам лично. Бонуса ви е, че ще давам насоки на този човек, тоест ще си спестите малко работа. Времето което може да отделя е предполагам в началото около 2 часа на ден, но не виждам проблем да стигне и до 4 часа. Проблема е с комуникацията, че не може да стои на скайп 24 часа или по телефон, така че ще си комуникирате по мейл.

Аз няма да натоварвам услугата с моя комисионна, моята мотивация в случая е друга.

От: Услуга: Въвеждане на данни от всякакъв тип - продукти, снимки, обяви и други

Предлагаш ли превод на текстово тип имена.
Примерно: Word K. Word, Word;

Ще се въвеждат в една админстрация, която аз предоставям с user/pass

От: Услуга: Въвеждане на данни от всякакъв тип - продукти, снимки, обяви и други

Ако може да дадеш още един пример, че нещо не ми стана ясно.

Става дума само за наименования на английски, които трябва да се преведат на български. Примерно John Wood, John R. Wood, AC Something

Ако ще се превежда софтуер не мисля, че моя човек има рутината за това. Ако са някакви имена също е доста проблемно защото имената нямат конкретен превод на български и съществуват доста вариации.

Към момента нямаме намерен подходящ ангажимент и още търсим.

Добавяте ли продукти в Opencart, ако може да ми изпратите някаква цените за такава услуга ?

Горе