Услуга за услуга

Websolut

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
56   0   0
Реших да пусна една темичка в духът на колегиалната взаимопомощ,но на принципа на обмен на услуги
Тук всеки който има нужда от определена услуга и разполага с определени умения,но по една или друга причина не му се дават пари

6mmj.jpg


или друг пък вместо да предлага уменията си за жълти стотинки

bx5w.jpg


може да сключи по-добра сделка

4sxt.jpg


и да размени услугата си срещу услуга

Форума е пълен с хора който имат богат набор от умения,но все пак не всеки е добър във всичко или пък в едно нещо е по-добър от друго,така,че можем да сме си взаимно полезни,ако разбира се идеята ви харесва,ако ли не просто подминете темата:)
 
От: Услуга за услуга

Примерно аз имам нужда от СЕО услуги:
събмит в директории,статии,линкове,регистрации в сайтове за обяви и т.н.т.,фейсбук лайкове за да посъбудя и докарам малко трафик за сайта в подписа ми:)
Това което предлагам в замяна е също в подписа ми,като последното е за забавление:)
Който има предложения да ми пише на лични
 
От: Услуга за услуга

Идеята е наистина страхотна. И аз имам нужда от СЕО услуги и най-вече публикуване на статии или ревюта на нашите услуги.
Тъй като нашата надценка е много малка разчитаме на това да се популяризираме, за да ни е успешен бизнеса.
Мога да предложа безплатен VPS на определен план и за определен период (кликнете линка за информация) срещу някое ревю или статия в популярен блог или сайт.
Тоест то не е безплатно по-скоро е услуга за услуга :)
Разбира се тъй като ние държим на това клиентите да са доволни и ако не са им връщаме парите - ако не сте доволни може да изтриете публикацията и също не е нужно да се прави веднага, ще ви дадем една седмица гратис. Който проявява интерес да ми пише на Л.С. :) или да се свърже по някои от начините посочени в сайта.
 
Последно редактирано:
От: Услуга за услуга

Ако аз имам нужда от услуга, мога ли да плащам с ракия и салатка :p бъзикам се де, идеята е добра, малко ъп на темата :D
 
От: Услуга за услуга

Ако аз имам нужда от услуга, мога ли да плащам с ракия и салатка :p бъзикам се де, идеята е добра, малко ъп на темата :D

на мен са ми плащали с ракия - реклама в един от моите сайтове за една година човека си даде 10 литра домошарка 50 градуса, при цена на литър 10 лева мен ме устройваше :lol:
 
От: Услуга за услуга

Че и аз да почна да продавам, даже ще ви я давам по 8 лв. литъра :wink: ехаа голям бизнес ще врътнем :beer:
 
От: Услуга за услуга

Здравейте!

Аз предлагам графичен дизайн - например лого или банер, дизайн на фейсбук корица, обработка на снимки и пр.

В замяна ми трябват Лайкове на Фейсбук страницата ми!
 
От: Услуга за услуга

Аз предлагам писане на статии. Например ако искам някой да ми свърши някаква услуга мога да си платя чрез бартер срещу статиите от моя страна.
 
От: Услуга за услуга

Добре де, защо не си направим нещо като вътрешна "банка" с кредити (т.е. собствена валута - дадена услуга струва примерно 5 кредита) за направените услуги? Това ще позволи на човек Х да не чака непременно човек Y да има нужда от неговата услуга.

Колкото до мен, мога да се включа с реклама, хостинг, публикуване на статии в мои сайтове, скоро и други неща. В момента нямам време да пиша статии и да обработвам материали. Имам нужда от СЕО услуги и в даден момент ще ми трябва програмиране.
 

Горе