Успей в България - кви са тия смешници?

От: Успей в България - кви са тия смешници?

отделих 2 часа от скъпоценното си време да гледам още 2 клипа от интерес до къде ще стигне тоя пич, макар да е супер тупан и да говори само заучени простотии изглежда добронамерен и има някаква доза позитивизъм, заряд и става леко симпатичен. Има много да учи за убеждаването, в което аз мисля, че съм експерт, но трябва да му се признае, че се напъва колкото може. Вече ме дразни по-малко :D
Иначе не знам кой би се вързал на такава тъпня, по-добре просто да мотивира балъците без да им иска пари, би се научил според мен. Пък да продава нещо друго :)
 
От: Успей в България - кви са тия смешници?

Хаха, мине се някоя седмица и Пешо пак се появява в този форум, голям хит е :D
 
5 години по-късно Пешо е все още един от малкото в YouTube, които споделят доста полезна информация. Годината е 2020,какво мислите сега за него?
 
Изглежда пич. И доста лъчезарен. Разгледах сайта му: https://www.uspeivbulgaria.com/ - Интересни неща има. Дано нещата наистина да му вървят. Не знам дали е повече теореетик или практик, но се надявам да е добра комбинация от двете. Успехи му пожелавам. Не съм попадал на тази тема, сега я видях, след повдигането и от 2015-та. :)
 

Горе