Успехите на БСП в България за 13 години

От: Успехите на БСП в България за 13 години

Това за великите успехи на ГЕРБ в строенето на пътища отдавана беше доказано, че е лъжа. Има справки и лесно може да се провери, че по времето на БСП са били реновирани близо три пъти повече първокласни пътища. Мисля че става въпрос за около 6-7 хиляди километра общо. Просто не е имало толкова показност, церемонии и рязане на ленти. Това не го казвам, за да хваля Тройната коалиция, просто ГЕРБ не са постигнали някакви по-особени постижения от предшествениците, а напротив. Пропагандните методи на ГЕРБ са почти идентични с комунистическите. Незначителни неща се възхваляват постоянно по медиите и хората са заливани с новини за силно преувеличените ЛИЧНИ успехи на вожда. Той строи магистрали, прави метрото, плаща пенсии и всяка сутрин кара слънцето да изгрява. Който се интересува да потърси информация за култа към личност и неговата връзка с комунистическата идеология. После пак гласувайте за ГЕРБ, за да сразите комунизма. :lol:
Покажи го тоя документ с пътищата на БСП,че аз нещо само слухове чувам,ама нищо не съм видял черно на бяло.Освен това - строителството на магистрала изисква много повече средства,които 80%!!! СА ОТ ЕС,защото хората си вършеха работата, за разлика от БКП :)
 
От: Успехите на БСП в България за 13 години

Търси си го сам като те интересува. Изобщо не ми дреме тук кой на какво вярва и не вярва.
 
От: Успехите на БСП в България за 13 години

Това за великите успехи на ГЕРБ в строенето на пътища отдавана беше доказано, че е лъжа. Има справки и лесно може да се провери, че по времето на БСП са били реновирани близо три пъти повече първокласни пътища. Мисля че става въпрос за около 6-7 хиляди километра общо.

Още един бисер за стената.
Аз полека се отърсвам от доверието си в ГЕРБ - вече втори избори не гласувам за тях. Но твоето пристрастие към столетната роза продължава с пълна сила. Първокласната пътна мрежа на България се колебае (неизвестно защо) около цифрата 3 000 км. Последните данни сочат 2 975 км.

Отделна тема е шашмата на Тройната коалиция, в която столетната склероза бе равностоен партньор. И се поддържа от следващите правителства.
За темата - можем да запишем като успех, че БСП, освен масовите други кражби и поразии, гепи и Републиканската пътна мрежа!

Е това вече е истинско постижение, за което всеки крадец може да мечтае!
 
От: От: Успехите на БСП в България за 13 години

Явно не става въпрос само за първокласни пътища, но аз затова в горното мнение съм писал, че не съм сигурен. Който иска може да ползва Google и да търси 100% коректни данни. Колкото и престижни да са данните на абсолютно независимия и безпристрастен сайт nоligarh.cоm, който си цитирал по-горе, аз все пак бих се доверил съвсем малко повече на "24 часа", когато търся информация по подобни теми.
 
От: От: Успехите на БСП в България за 13 години

в горното мнение съм писал,
...манипулативно.


Колкото и престижни да са данните на абсолютно независимия и безпристрастен сайт nоligarh.cоm, който си цитирал по-горе, аз все пак бих се доверил съвсем малко повече на "24 часа", когато търся информация по подобни теми.
Както и тук.
Числото, което съм дал - 2 975 км, е от сайта на НСИ за 31.12.2013 година (по-достоверно пред света от това едва ли има), а не от сайта на nоligarh.cоm, където е малко по-голямо, макар да се базират на НСИ.

NB
1. Всичко това е само за протокола.
2. Сайта на 24 часа не ми е никак достоверен. Хващал съм ги в повече "грешки" и от Уикипедия.
 
От: Успехите на БСП в България за 13 години

Нормално гербаджиите и бойковистите да се бутат в пътищата - там най-много се краде и най-лесно - те за други кражби акъл нямат.
 
От: Успехите на БСП в България за 13 години

Нормално гербаджиите и бойковистите да се бутат в пътищата - там най-много се краде и най-лесно - те за други кражби акъл нямат.

Аха... и сме по красиви, и сме по добри.. в кражбите.
 
От: От: Успехите на БСП в България за 13 години

.
Числото, което съм дал...
Няма никакво значение какво число си дал. Това, което е важно е, че през управленията на БСП и ГЕРБ са правени пътища основно с пари от ЕС. Нито ГЕРБ, нито БСП са постигнали някакви успехи извън това. ГЕРБ със сигурност не са постигнали по-големи успехи от другите партии по отношение на пътищата и за да се разбере това не е нужно да се рови в интернет за цифри. Ако ще се правиш на щатен форумен търсач на манипулатори търси още в първото мнение от тази тема.
 
От: Успехите на БСП в България за 13 години

Това, че са правени с пари на ЕС не омаловажава свършеното. Проблемът е, че свършеното е критично малко. На тема магистрали и двете обсъждани правителства успяваха да правят по 30тина километра на година и нищо повече. Явно толкова ни е капацитетът като държава. А споровете дали едните са построили 220, а другите 225 са откровено жалки.
 
От: Успехите на БСП в България за 13 години

Преместено
 

Горе