Предлагам: ФБ реклама с потенциал за вайръл

SoloContraTutti

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
18   0   0
Ще изчакам да минат всички ревюта + новият ми пост в групите, за да преценя дали си струва.

Междувременно @Stojan ми е писал във вторник още, а не ми е пратил никакъв линк към снимка, дори не е влизал във форума. Ако до утре 12 сутринта не го направи съм принуден да го дам на някой друг.
 

SoloContraTutti

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
18   0   0
Да, не се възползва от ревюто. Ако мислиш, че имаш нещо на което може да се обърне повече внимание заради интересното му съдържание, прати на лично да видим какво ще се получи.

Иначе резултат от не чак толкова интересна картинка:
- В петък:Към момента: 22 889 reached & 775 reactions, comments, shares.
 
Последно редактирано:

SoloContraTutti

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
18   0   0
Последното ревю не получи желания резултат и реших да кача още една снимка в страница, след което да я споделя в уречените групи. Самата снимка не е кой знае какво, но предразполага към харесването ѝ.

Резултатът е:

Продължават да са на ключови места в групите, което означава, че може да достигнат 70-75к, докато започнат да се скриват. В една от групите снимката се хареса от ~1000 човека, в другите по-малко.

Нови фенове: 88 до този момент.

И все пак, тъй като има желаещи да се възползват, слагам цена от 5 лв. за споделянето на линка във всички групи, като цената може да варира според бъдещите резултати.

Плащане: ePay.
 

SoloContraTutti

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
18   0   0
Споделям линк към самата снимка. Т.е. отварям снимката от страницата ти, копвам линка и така го поствам, като в групите се вижда от коя страница е споделен контента. Респективно и рийчът се трупа на страницата ти.
 

Горе