ФБ рийча падна от ряз

devoid

Active Member
Здравейте, от 2 дни ми падна рийча от ряз във ФБ страницата. Както си правихме публикации с 10к-100к рийч на всяка публикация изведнъж получихме от ФБ известие restricted нещо си ограничават някаква функция и до там. Не е блокирана страницата просто едвам прави 5-50 рийч на пост и 1 2 харесване а преди това хиляди. Някой знае ли какво може да е станало и по важното има ли оправия?

Благодаря предварително!
Поздрави и късмет на всички колеги!
 
Няма кой да те ограничи без причина, пък и ти едно обяснение даде с това restricted, че ни стана ясно като бЕл кон.
 
Последно редактирано:
В месиджите на страницата нещо. Според мен виж от кога е и го свържи с нещо, което си публикувал или направил. Поне разбери причината. И така горе долу ще си наясно има ли лек или не.



Прикачих известието , ето го. А за месидците като стана въпрос забравих да отбележа че преди седмица две някъде ме бяха изтрили и предупредили за 1 публикация без цензура за една гола кметица , и аз продължих като започнах да им изпращам нецензурирани снимки по месиджите идваха по 100 на час едвам смогвах да им отговарям най вероятно ще е от това даже сега вече съм сигурен че е от това. Направо изтрих тези публикации с тая кметица преди малко , друго какво ще ме посъветвате да направя, въобще може ли нещо да се направи? Благодаря ви много!!!!!!
 

Прикачени файлове

  • 525ECA16-BC79-42BB-A285-52A56CA5B34C.jpeg
    525ECA16-BC79-42BB-A285-52A56CA5B34C.jpeg
    83.5 KB · Преглеждания: 17
Последно редактирано:
Shadowban-нали са те най-вероятно.
 

Горе