ФБ страница - почти 36 к

Статус
Not open for further replies.
От: ФБ страница - почти 36 к

Първо трябва да се разбере кой продава такава страница без лайкджакинг, защото има случаи в които пишат не е лайкджак, а всъщност е.
 
От: ФБ страница - почти 36 к

То на почти всички е ясно, че страниците са лайкджак, вече стана обратното т.е. да се споменава, ако феновете са реални :)
 
От: ФБ страница - почти 36 к

Каквото и да си говорим, в повечето случаи страниците с lj, са с пъти по активни, като става въпрос за линкове! Но да - това трябва да бъде упоменато предварително, но цената го подсказва!
 
От: ФБ страница - почти 36 к

Сори за спама, но защо няма списък тук във форума, на хората които предлагат услуги като разработване на страница, добавяне на фенове? Аз съм от тези дето търсят от дълго време някои да ми направи страница и да ми добави фенове, разучавам редовно, събирам информация и от известно време можеше да виждам какво се предлага на пазара докато не го направиха видимо само за тези,които имат над 100 поста. Е какво ми остава - да търся по темите кои какви услуги предлага, да си пиша на листче кой колко фена за каква цена предлага, да се ровя из архивите.. Моля модераторите да направят един раздел “Предлагани услуги" и предлагащите услуги "добавяне на фенове" "разработване фен страници“ да се включат на едно място, защото ако човек не е запознат с нещата, отнема много време да намери хората, които му трябват!
Още веднъж съжалявам за спама, може да го изтриете
 
Статус
Not open for further replies.

Горе