Leverage Well-Known Member 1 Май 2016 #1 Здравейте! Имам една Фейсбук група на спортна тематика - залози най-вече, с 2 500 реални потребителя повече от 4 г. Не са много хората, но са таргетирани на тази тематика. Някой ако има интерес за трафик към сайт да даде предложение на лична.
Здравейте! Имам една Фейсбук група на спортна тематика - залози най-вече, с 2 500 реални потребителя повече от 4 г. Не са много хората, но са таргетирани на тази тематика. Някой ако има интерес за трафик към сайт да даде предложение на лична.
webmast367 Well-Known Member 1 Май 2016 #2 От: Фейсбук група за залози Аз имам интерес, ако може повче инфо и цена на ЛС! Поздрави
D devilx Well-Known Member 1 Май 2016 #4 От: Фейсбук група за залози Ако си навин на тестов пост може да ми пишеш , после ще купя няколко реклами
От: Фейсбук група за залози Ако си навин на тестов пост може да ми пишеш , после ще купя няколко реклами
Leverage Well-Known Member 2 Май 2016 #7 От: Фейсбук група за залози Писах ти. Ако има още въпроси, утре когато имам време ще отговоря. Лека нощ!
От: Фейсбук група за залози Писах ти. Ако има още въпроси, утре когато имам време ще отговоря. Лека нощ!
Leverage Well-Known Member 8 Юни 2016 #8 От: Фейсбук група за залози Ако някой мисли, че може да изкара пари от групата точно сега е момента. Евро 2016 скоро започва.
От: Фейсбук група за залози Ако някой мисли, че може да изкара пари от групата точно сега е момента. Евро 2016 скоро започва.
Ivan95 Member 8 Юни 2016 #9 От: Фейсбук група за залози Здравей Ако може цена и повечко инфо на лични
Leverage Well-Known Member 8 Юни 2016 #10 От: Фейсбук група за залози Имаш лично с линк към групата и цена
Leverage Well-Known Member 8 Юни 2016 #11 От: Фейсбук група за залози Бет365 е с лиценз за България вече. Може да използвате групата за афилейт. На мен лично не ми се занимава
От: Фейсбук група за залози Бет365 е с лиценз за България вече. Може да използвате групата за афилейт. На мен лично не ми се занимава
djokando83 Active Member 9 Юни 2016 #12 От: Фейсбук група за залози Прати ми групата и цена за нея .Благодаря