Фейсбук група за поръчки

luba

Active Member
Здравейте, предлагам един мой проект - група във Фейсбук за поръчки от различни сайтове. Системата ми на работа е различна от тази на други посредници или асистенти в пазаруването. Интересно ми е на колко може да се оцени след активно развиване от близо година и почти 7000 напълно реални участници. Склонна съм да продам както единствено самата група, така и цялото ноу-хау, което съм изградила в процеса на работа, всичко е въпрос на правилна оферта... При интерес или въпроси, моля, пишете ми на лични. Ако админите сметнат поста за повторение, неуместно съдържание или друг тип нередност, нека бъда извинена и уведомена. Помествам линк към групата:

https://www.facebook.com/groups/244578665889910/
 
4moki, мислите ли, че точно тук хората са открили Фейсбук преди 2 дни? Вероятно бих излъгала баба ми, ако "раздуя" бройката на участниците в групата. Заповядайте в нея, мога да Ви поръчам нещо, защото не съм преустановявала дейността там. ;)
 
Не става дума за преустановена дейност, а за неточност в цифрите. Мисля, че е ваш пропуск и е редно да го фиксирате, ако желаете, разбира се.

почти 7000 напълно реални участници

9N2QjrRl.jpg
 
Аз съвсем сериозно си отправих поканата и всеки с интерес ще бъде допуснат в групата за да може да огледа.
 

Прикачени файлове

  • platform-contrast-pvc-heels-beige-49818-5.jpg
    platform-contrast-pvc-heels-beige-49818-5.jpg
    80.9 KB · Преглеждания: 19

Горе