Продава се: Фейсбук група

Групата е запазена, един вид - купена. Ако има нещо, ще ти пиша.
здр ,като гледам набрал си инерция с продажби на групи мен бизнеса ми е подобен имам 6 групи за продан с от15до 25 хиляди члена предимно са за обяви добре развити .Може ти да ги промотираш и да договориш продажбите им ,съответно получаваш процент от парите.тук давам линк към една от групите https://www.facebook.com/profile.php?id=303074590155237&ref=br_rs
 
Групата е запазена, един вид - купена. Ако има нещо, ще ти пиша.
здр ,като гледам набрал си инерция с продажби на групи мен бизнеса ми е подобен имам 6 групи за продан с от15до 25 хиляди члена предимно са за обяви добре развити .Може ти да ги промотираш и да договориш продажбите им ,съответно получаваш процент от парите.
 
dadoh ti polojitelen trade sega 6te go mahna
 
благодаря ти колега много си мил
 
И аз му дафох положителен трейд, но още чакам групата БОНУС към 4-те фб профила, които купих и сделката беше точна от моя страна. Отварям профилите и вътре пълна лудница. 100 пъти му пиша и звъня САМО да ми каже коя е групата, която ми обеща като БОНУС и до ден днешен нямам отговор. Даже името на групата не казва.
НЕКОРЕКТЕН! ВНИМАВАЙТЕ МНОГО С ТОЗИ!
 
освен да му дадем сега по една ряпа за баланс
 
освен да му дадем сега по една ряпа за баланс
Не искам да бързам. Може да няма време да напише името на групата. А и профила е пълен с групи... харесвал, споделя и т.н. Искам само да каже името на групата, която съм АДМИН и беле БОНУС към офертата, това е.
 
Извинете, но не е редно да пишете глупости докато ме няма във форума. Групите са две дори, а не една. В раздел "групи" пише в кои групи присъствате и кои групи управлявате. Групите съм ти ги изпратил.
 
освен да му дадем сега по една ряпа за баланс
Смешнико, където не можеш да си продадеш групите и искаш аз да ти ги продавам, може да не ми пишеш под всяка тема.
 
Кое е некоректно? Разбирам да го няма този "бонус", а то го има...
Остави тези шикалкавеници. В сделката пише Бонус група от 9500 човека. Група е в ед.число и става ясно, че е една група, а не две. И тези две са с по 2-3хиляди, които са много пид 9500.
Май след сделката ти е досвидяло да дадеш тази група!
 
Не, няма смисъл да пишем глупости. В едната група има 7000 човека, в другата има над 5000. Не виждам къде са тези 2-3 хиляди... Влез в профила в който са групите и виж, че е така. През линк не се виждат всички членове в групата. Това е бъг от фейсбук, от много години насам. Имам чувството, че за пръв път боравите с фейсбук. Всичко е точно, няма какво да искаш повече от мен. Дори са повече от 9500. Нямаше смисъл да ми пишете тези негативни коментари в темата.
 

Горе