Фейсбук лъжат за рийча, впечатления?

Kortes

Active Member
Забелязвам че, или тия от фейса са бъгнали или лъжат с рийча който предлагат. Влизам от два различни профила и ми показват различен рийч. В смисъл готина снимка с около 2к рийч 2-3 харесвания. Някакви наблюдения.
 
От: Фейсбук лъжат за рийча, впечатления?

Системата си е тяхна, могат да показват каквито си искат стойности. Съмнява ме да лъжат, единствено системата може да прави някакви номера.
 
От: Фейсбук лъжат за рийча, впечатления?

До колкото съм запознат голяма част от информацията е кеширана по всевъзможни сървъри по света. Та може единия път да са данни от един, друг път от друг. Виждаш като направят някаква промяна по фб се отразява постепенно до седмица две за всички.
 
От: Фейсбук лъжат за рийча, впечатления?

Фейсбук си правят каквото искат и доста често ограничават умишлено рийча на определени публикации. Даже наскоро ми изтриха 2 супер вървежни поста и след 2-3 часа ги пуснаха отново, като изчезнаха коментари, лайкове и всичко. Такова нещо не бях виждал :)
 
От: Фейсбук лъжат за рийча, впечатления?

Фейсбоок е фирма в перфектен монопол с който вие трябва да се съобразявате, съответно не мрънкайте, че ви реже, а се диверсифицирайте от него и в другите мрежи / канали за трафик!
 

Горе