Инвестирам в: Финансирам проект/предлагам съдружие

Статус
Not open for further replies.
Ясно, значи не е измама, но е един вид измама. :) Щом не е реализирал идеята (все още), значи не можем да твърдим, че я е "задържал за себе си". Може би просто е преценил, че не си струва. Варианти много.

Бил си наясно, че може и да не получиш финансиране, така че изгубеното ти време е риск, който си поел. Не виждам как това го прави "един вид измамник". :)

Не защитавам автора, може би действително е присвоил идеята с цел да я реализира сам, макар че дори и случаят да е такъв, може да се поспори дали това е правилно или не.
 
Ясно, значи не е измама, но е един вид измама. :) Щом не е реализирал идеята (все още), значи не можем да твърдим, че я е "задържал за себе си". Може би просто е преценил, че не си струва. Варианти много.

Бил си наясно, че може и да не получиш финансиране, така че изгубеното ти време е риск, който си поел. Не виждам как това го прави "един вид измамник". :)

Не защитавам автора, може би действително е присвоил идеята с цел да я реализира сам, макар че дори и случаят да е такъв, може да се поспори дали това е правилно или не.
За изгубеното време си прав, очаквал съм 30% шанс за инвестиране, и никъде не съм казал, че точно заради изгубеното време е един вид измама а то е просто един отделен минус (извинявам се ако постовете ми са малко неразбираеми пиша ги набързо), да не са сигурни мотивите му, може да се поспори дали я е присвоил и ще я осъществи, по мое мнение обаче не може да се спори дали е правилно това да вземеш идеята по този начин или не защото просто НЕ е. Също така евентуално ако автора не е задържал идеята за себе си и не смята да я осъществи а има други причини за действията си се извинявам за тези ми твърдения, но просто шанса е малък от сорта на 2% да греша. Както и да е просто се включих в темата да предупредя другите да внимават.

PS: Ще спра да отговарям в тази тема колега каквото казах казах.
 
Последно редактирано:
Еми много ясно, че е измамник понеже никой не го познава и не казва кой е, какъв му е бинзеса и т.н. Аз познавам само един човек с яко пара, на който мога да кажа всяка своя идея, щото за дребни милиони няма дори да тръгне да се занимава и съм му казвал всички идеи дет имам, дори ей така за съвет само или за мнение, човека си прави касови апаратчета и в бг всеки го познава - търсете такива инвеститори с пари, връзки и име, а не някакви анонимни псевдоинвеститори :D Или който има идея сам да се оправя, щото на мен един тарикат ми открадна една идея, дето беше някаква супер проста и чакам да я видя направена (щото ми черта кад-а за продукта и накрая спре да ми отговаря след като видя, че има идея в тва дето му казвам :D)
Трябва да си работиш сам, само в супер мега краен случай на някой да кажеш нещо..

Ти според мен си пропуснал дневната доза хапчета. Тези "дребни милиони" на мулти милиардера за какво са му. :)
 
Последно редактирано:
Ти според мен си пропуснал дневната доза хапчета. Тези "дребни милиони" на мулти милардера за какво са му. :)
ако ти изкарваш примерно 1000 лв ще влагаш ли усилия за да изкараш още 10 лв?
 
ако ти изкарваш примерно 1000 лв ще влагаш ли усилия за да изкараш още 10 лв?

Повечето хора с пари възлагат на работниците си да влагат усилия. Аз ако изкарвам 1000 лв трябва сам да работя за тези 10 лв. Добър шанс за няколко милиона допълнително никой голям бизнесмен не би пропуснал, ако вярва, че дадена идея наистина си заслужава да се реализира.
 
Търсим инвеститор за нашия бизнес. WWW.EUROSTORE.BG Сайта ни не е на ниво, но той ще премине от шоп към информативен сайт за бизнеса ни. Бих искал да разговарям с вас и по-обстоийно да обясня преспективата и плановете ни за развитие. Вече сме регистрирали печалба.
 
Не сме САЩ, но и у нас е възможно дори и сега (а не когато времената бяха мътни и рибата се ловеше лесно) да се успее и дори с много дребен старт.
Поне го мисля това и и реално съм виждал примери как се успява с започване на една количка за царевица.
 
Ами аз преди повече от година търсех финансиране, за нещо което може да докарва до над 10к печалба на месец, но не намерих.
Сега търся около хиляда лева съфинансиране, за нещо което до есента би трябва да се развие до около 3000-4000 хиляди оборот месечно и над 100% печалба.
Като цяло, живот и здраве ако успея а моят разчет е такъв, смятам да го мултиплицирам на други места и евентуално да се превърне в една малка верига от заведения за бързо хранене.
 
Търся финансиране за изработване на действащ макет на двигател с вътрешно горене напълно различен от всичко правено до сега! Няма бутала и колянов вал, а само ротор и перки. Напълно се различава от двигателя на Ванкел. Теоретично смятаме, че КПД ще е над 75%.Естествено за такава рискова инвестиция няма да има смисъл да се прави бизнес план и да се ходи по банките! Ако г-н Атака се интерисува телефона ми е 0899005051 или на [email protected] може да ми пише...
 
Привет на всички,

Като цяло, инициативата за създаване на този форум е прекрасна! Намирам го за много полезен, както за стартиращите предприемачи имащи идеи, но не достатъчно средства, контакти и информация, така и за инвеститорите търсещи нови хоризонти за бизнес експанзия.

В случая аз съм от първите и се възползвам от отворената тема, за да предложа следните два проекта на вниманието на всеки заинтересован:


ПРОЕКТ #1.

ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА ЕНЕРГИЙНИ НАПИТКИ СЪС СОБСТВЕНА ТЪРГОВСКА МАРКА.

Кратък брифинг с някои от нещата свършени до момента по проекта:

- Пусната и приета в БПО заявка за запазване на бранда „420 NRG” (за следните продуктови отрасли: Облекло; Безалкохолни напитки; Алкохолни напитки) ;
- Закупени са следните домейни – 420NRG.co, 420NRGdrink.com, 420NRGdrinks.com, 420NRGwear.com ;
- Изработен примерен продуктов дизайн за опаковка и лого, както и подбрандове за някои от енергийните напитки – демо може да видите на www.420NRGdrinks.com ;
- Facebook страница с близо 2k харесвания – www.facebook.com/420NRG ;
- Дизайн за принт на рекламни тениски, както и проекти на дизайни за дрехи, които да бъдат произведени с цел продажба;
- Дизайни на други рекламни материали;
- Ясна визия за маркетинг, реклама и продуктово позициониране;
- Предварително маркетингово проучване сочещо, че потенциалният дял за достигане на вътрешния пазар е около 10% от общия за енергийни напитки (за период до 5г.), както и че марката има потенциал за излизане на външни пазари и добро глобално позициониране ...

Стартирах проекта с двама партньори, но впоследствие разходите и работата си останаха за моя сметка. Единият от въпросните партньори пое и ангажименти за преговори с голям български производител на безалкохолни напитки, които също не бяха изпълнени. Логично – начинанието забуксува още на предстартовия си етап, въпреки че всичко необходимо за стартирането на дейността бе подготвено от мен. Това е и причината в момента да търся нови солидни партньори, инвеститори и/или евентуални купувачи.



ПРОЕКТ #2.

ПЛАТФОРМИ ЗА ТЪРГОВИЯ НА ОБЛЕКЛО, ОБУВКИ И АКСЕСОАРИ ОТ СВЕТА НА СТРИЙТ МОДАТА, В КОМБИНАЦИЯ С ПРОИЗВОДСТВО НА ДРЕХИ НОСЕЩИ СОБСТВЕНЯ БРАНДИНГ + МЕДИЯ И ФОРУМ ЗА STREET FASHION.

Някои от нещата свършени до момента по проекта, в резюме:


- Пуснати и приети заявки за запазване на търговските марки „STR37” и “S3T by STR37” в БПО (за следните продуктови отрасли: Облекло; Безалкохолни напитки; Алкохолни напитки) ;
- Закупени са следните домейни – STR37.com, S3Tshop.com, S3Tfashion.com, S3Tbrands.com, S3Tlife.com и S3T.shop ;
- Изработен дизайн за логотипове на основните брандове, както и за някои от подбрандовете ;
- Публикувани два електронни магазина, но с недовършени на 100% дизайни и функционалност – www.STR37.com (STR37™ The Street Fashion Market) и www.S3T.shop (Street Shop by STR37™) – по които се работи почти ежедневно;
- Facebook, G+, Twitter страници и канал в YouTube ;
- Визия за производство, маркетинг, реклама и продуктово позициониране;
- Стартирани преговори и някои постигнати договорки с производители, търговци и дизайнери…

Лично мое мнение е, че проектът е прекрасна възможност, както за добро позициониране на вътрешния пазар, така и за достигане на външни пазари. Предварителните проучвания сочат потенциал от 150 хил. до 250 хил. лева общ оборот до края на годината, с перспектива оборотите да достигнат порядък от няколко милиона годишно към 5-тата година и средна брутна печалба от 30% .

Признавам обаче, че все още не разполагам с детайлни маркетингови проучвания и предвиждания, както и с окончателно завършени бизнес планове за нито един от двата проекта, основно поради липса на достатъчно време и собствен капитал. Ето защо предлагам и този проект за партньорство, инвестиция и/или продажба, тъй като понастоящем не ми достигат средства и изпитвам затруднения с реализацията и на двете начинания.

В допълнение, работя и по още няколко други предприемачески и социални инициативи – те също подлежат на обсъждане, но само с хора вече доказали възможностите и намеренията си.

За да изпреваря коментари относно дини, мишници, столове и тем подобни – да, наясно съм, че съм се захванал с много неща и явно съм надценил, както физическите, така и финансовите си възможности, но това е обект за обсъждане в някоя друга тема. :)


НЯКОЛКО ДУМИ И ЗА МЕН:

Казвам се Ивайло Младенов, основател и собственик на GreenBack Group Ltd., ЕИК: 203069320.

Имам следния професионален опит:

- Музикален артист, ТВ водещ и Продуцентблагодарение на това се радвам на добри познанства в сферата на българския шоу бизнес, които вярвам ще са от полза и за промотирането, рекламирането и позиционирането на продуктите, които предлагам на вниманието ви в посочените бизнес проекти;

- Графичен дизайнер, Видео монтажист, Колорист, Сценарист и Режисьортова ми помага много по отношение на процесите свързани с креативни решения;

- Основател и собственик, освен на GreenBack Group, на малка фирма за производство на видео, аудио и графични продукции, както и специалист на свободна практика в областта на креативните решения – от където идва и началото на предприемаческия ми опит;

- Бизнес сътрудник в няколко малки фирми за внос и търговия на различни продукти (вкл. в компания извън България) – така се сдобих с умения в Търговията и Преговорите, както с български, така и с чуждестранни контрагенти.


Притежавам познания и професионални квалификации в следните области:

- Графичен дизайн и видео монтаж;
- Управление на МСП;
- Счетоводство;
- Маркетинг и Мениджмънт.

Още малко допълнителна информация за мен може да откриете в LinkedIn профила ми:
https://www.linkedin.com/in/ivaylo-mladenov-bb68071b/


Виждам, че много хора тук се притесняват да споделят собствените си имена, както и конкретна информация за тях и техния бизнес. Предполагам, че имат основателни причини, но за мен не е проблем да споделя данни, които и без това са публични. Въпреки това, най-учтиво моля, с мен да се свържат само хора, които имат реални възможности и адекватен интерес от съвместно познанство. Сигурен съм, че никой от нас няма каквато и да била потребност от взаимна загуба на време.


С пожелания за светли Великденски празници, лично щастие и много предприемачески успехи на всички!

Поздрави,
Иво Младенов

[email protected]



П.П. Тъй като обяснимо не разполагам с необходимото време да пиша различни неща по един и същ въпрос, предварително моля, да бъда извинен от потребителите и администраторите на форума, в случай че предложението ми бъде споделено и видяно дословно и в други отворени теми от този характер!

Това не е SPAM, а аз не съм робот, трол или какъвто и да било друг злонамерен участник във форума и Благодаря, за проявеното разбиране!
 
Последно редактирано:
Имаме интерес към вашето предложение за инвестиране. Можем да ви се представим и лично да разговаряме. Ние имаме идеята да станем лидери при off-price retail в България и на балканите. Вашата инвестиция би ни помогнала като за начало да достигнем нивото за големите инвестори и да изградим наиситна един добър и печеливш бизнес. Ние имаме продуктите и необходимите доставчици. Ще използваме капитала за оргазнизационно развитие в маркетинг, персонал и закупуване на продукти. Риска е премерен тъй като ние вече работим и сме печеливши. Може да разгледате нашия сайт и да добиете представа какво правим. Ако прявите интерес ще коментираме % които ще получите от компанията ни при инвестиция. Благодаря!
 
От: Финансирам проект/предлагам съдружие

Просто не спирам да се чудя как хората, доброволно и напълно в съзнание са готови да споделят с напълно непознат за тях човек най-ценното в сегашния свят - информация и нова идея за бизнес!

Да, точно и аз това си мисля! Как е възможно да има толкова наивни хора? В САЩ и не само, идеята е най-ценното нещо. Как хората решават да споделят най-ценното?

Създателят на тази тема очевидно е решил да си създаде бизнес проект и си избира между всички, които доброволно си предлагат идеите.

Аз например си имам идея, която с не много инвестиции може да докара милиони печалба в първите два месеца, но едва ли бих споделил конкретни детайли на когото и да било.

Идеите, това са бъдещи активи. Не знам с какъв акъл хората се доверяват на напълно непознат в Интернет пространството.
 
Здравейте :)

Имам желанието а и средствата за цялостно финансиране на бизнес който е изцяло в IT сферата(internet security, rent/custom service, developer)

Повече информация за мен:
[email protected] както и за вашите идеи

Лек и усмихнат ден.
 
Добър вечер на всички колеги. До колегата DPavlov.
Предлагам на инвеститорите, майнинг ригове под наем. Предлагам възможност за отдаване под наем, както на база дневно, седмично, така и месечно ползване. Цената е по договаряне, според ангажираността на риг-а.
Също така предлагам майнинг ригове за продажба, сглобка на машини, настройки за копане на различни валути, инсталация и настройка на портфейли и др.

Предлагам и хостинг на машини, за тези които нямат желание да ги поддържат и сглобяват/настройват, а само да инвестират и да получават дивиденти.

Заинтересованите, да се свържат с мен на лично съобщение или на електронна поща : [email protected]
 
Всеки който смята да сподели нещо с ataka, да се откаже нека не дава идеи на този човек който просто смята да си ги ползва за себе си. Писах си с него надълго и нашироко като на края ме е премахнал от абонати. Моля админстратор да заключи темата. Имайте едно на ум за каквото и да било свързано с този измамник ли да го нарека не знам. Реално не съм загубил нищо защото не мога да изпълня идеята без финанси а е една от най-простите ми идеи който вече са на пазара. Просто някой който има уникална идея, не я давайте на хора на вяра за да не сте прецакани накрая.
Аз подозирах, че е шарлатанин, крадящ идеи
 
Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.

Горе