Финансово спестовни програми

geri4ka

New Member
zdraveite hora.tva za koeto iskam da popi6em tuka sa finansovo spestovnite programi ili s dve dumi kazano:zastrahovki jivot i zlopoluka.pove4eto hora vuob6te i neiskat da 4uqt za tezi programi za6toto spored tqh tova e zaguba na pari.to4no tezi hora predpo4itat da si zastrahovat kolata otkolkoto sebe si.na zapad horata neizlizat to4no bez takiva zastrahovki.tova sa individualni spestovni programi s vuzmojnost i za za6titen element.ako vie ste re6ili da si spestqvate pari ili da iskate da napravite ne6to za sebe si pi6ete mi.
 
1. Кирилицата

2. Фондовете изпреварват всичко в момента (миналата седмица 4 фонда са направили над 6% доходност) Като борсата поутине след година 2 със сигурност ще има повече интерес към такива инвестициони продукти...
 
geri4ka, мацка, ей! Добре дошла и приятен престой ти пожелавам тук с нас. Ама нещо не си оцелила пазара, ако така си предлагаш услугите, по-добре ти се замисли за тези застраховки живот. :)

И е хубаво да се пише на кирилица, че трудно се разбират някои неща и отнема повече време за четене. :)
 
Опааа колежката нещо не е намерила правилното място и начин за реклама. Такъв вид застраховки наистина са хубави и човек е добре да има поне една такава, но не се предлагат по този начин и на такива места. Честно казано според мен това си е чиста доза спам :)
 
Tsanko каза:
Опааа колежката нещо не е намерила правилното място и начин за реклама. Такъв вид застраховки наистина са хубави и човек е добре да има поне една такава, но не се предлагат по този начин и на такива места. Честно казано според мен това си е чиста доза спам :)

Мдам води се спам. Но ако все пак остане да се навъта наоколо и попрочете в нашият форум може да се научи как се прави горила маркетинг без да спамиш ;)
 
Ще ме извинявате ама за първи път влизам в такива форуми и ми стана доста интересно.ако можете много ще съм ви благодарна ако ми помогнете като ми кажете къде да се пробвам да си пиша с хора по мойта тема.много съм го закъсала в офиса и имам спешна нужда от хора на които да предлагам тези програми.
 
Ами аз не знам форум за застраховки ;) където да си намериш клиенти , а и по нашият начин нещата не стават бързо ... но все пак погледни герила марктинг секцията и имаи на предвид че в повечето форуми не са толкова толерантни...
 
geri4ka каза:
по твойте думи разбирам че май сме колеги,така ли е

Ами не съм се занимавал със застраховки освен като реклама за кратко на някои от сайтовете ми ;) Ние тук общо взето се занимаваме с бизнес сайтове в различни ниши от които реализираме приходи... Ако се интересуваш огледаи за какво става на въпрос ;)
 
Хехех я кажи какво си рекламирал? :) Иначе geri4ka аз съм ти един вид колега, но засега не се занимавам с животозастраховане, а тебе като те слушам ми звучиш точно като от школата на Евролайф 8)
 
То застраховки не се правят така. Трябва да си намериш клиент и лично да го убедиш защо е добре да си направи такъв вид застраховка и защо е най-добре да я направи при тебе.
 
Е бате аз не правя засртаховки а монетаризирам трафик (секънд инкам стриим - от сайт с друга главна тматика) за които бях предположил че би се заинтересувал и от застраховки но не се получи...

пс някои ако иска мога да ви генерирам киурди за инсуранс
 

Горе