Фрийлансър работи за вас

webstil

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
28   0   0
Напоследък имам малко свободно време и мога да поема няколко поръчки,ако разбира се някой ми се довери и ми възложи такива : )
Имам известен опит в уеб средите,може би 5-6 години.Попринцип се изживявам като дизайнер,но освен това ми се налага доста често да съвместявам и други функции,за да мога сам да си правя сайтчета.
-Изготвям всякакви банери,логота,визитки и прочие,както разбира се и цели дизайни.
-Мога да кажа,че съм овладял css и html.
-До известна степен разбирам PHP и мога да редактирам файлове,но не мога като истинските програмисти да тръгна да творя от един бял лист.
-Инсталирам и съм работил с голяма част от готовите CMS-и:като се почне от WP,минем през всички системи за музикални и видео сайтове,през системите за запознаства,класации и т.н.
-Оптимизирам горе-долу добре сайтовете си,но не мисля,че мога да предложа това като услуга,но пък мога да пиша статии при по-продължителна договорка.

Портфолио така и не ми остава време да си направя,защото ако ще правя,то искам да е нещо забележимо,различно и запомнящо се,а не просто поредния красив,редактиран темплейт.Но може да разгледате сайтовете от подписа ми,както и последната ми изпълнена поръчка на адрес http://sport67.com.

Предлагам добри цени,граничещи с евтини,но пък това е за сметка на не много големия ми опит,сравнен с този на другите колеги.Не прилагам изображения като демонстрация на уменията ми с PS,защото имам доста и не знам кои да кача,може да разгледате тези,които съм правил на конкурси във форума.Не съм умрял от глад,но ако има някое предложение няма да го върна,гледам да се уча и да ставам по-добър,а като дойде някой лев в + още по-добре : )

Поздрави!

Горе