Фрийлансър търси работа

RichieRich

Banned
Рейтинг - 80%
4   1   0
Здравейте,

аз съм фрийлансър, който предлага голям набор от услуги за Вас и Вашия сайт. Всичко се испълнява в много кратки срокове и на разумни цени. Работата се извършва на високо ниво и съобразно Вашите желания.

Мога да Ви бъда полезен в доста области:


  • Популяризиране и SEO на сайта Ви- SEO анализ, SEO съвети, събмитване по директории, събмитване в класации, социален букмаркинг, блог коментари, форум коментари, линк билдинг, мейл листинг и почти всичко, което може да направи сайта ви по-популярен.

  • Създаване/превеждане/преразказване/едитване на съдържание- владея англииски, италиански и руски език. Мога да създам уникално съдържание за Вашия сайт на почти всякаква тематика, както и да преведа или преразкажа такова.
Освен това, всеки който поръча каквато и да е услуга получава и доста добър набор от безплатни и индивидуални съвети за развитие на сайта си, от които мисля, че ще остането доста доволни.

Ето и няколко примерни цени, за да придобиете представа за цифрите...

BG Directory submission

  • Пакет #1- този пакет включва 50 български уеб директории, индексирани от гугъл, в които ще добавя сайта Ви. Получавате e-mail, на който ще можете да видите всички потвърждения от директориите, както и пълен доклад в .doc формат. Цената на този пакет е 10лв.

EN Directory submission

  • Пакет #1- този пакет включва 50 англоезични директории с висок PR, в които ще добавя сайта Ви. Получавате e-mail, на който ще можете да видите всички потвърждения от директориите, както и пълен доклад в .doc формат. Цената на този пакет е 10лв.
  • Пакет #2- този пакет включва 100 англоезични директории с висок PR, в които ще добавя сайта Ви. Получавате e-mail, на който ще можете да видите всички потвърждения от директориите, както и пълен доклад в .doc формат. Цената на този пакет е 20лв.
  • Пакет #3- този пакет включва 150 англоезични директории с висок PR, в които ще добавя сайта Ви. Получавате e-mail, на който ще можете да видите всички потвърждения от директориите, както и пълен доклад в .doc формат. Цената на този пакет е 30лв.
Цените на другите услуги са индивидуални. При интерес можете да се свържете с мен на е-mail адрес: [email protected] или в скайп: richierichbg. Лично съобщение тук с ваши координати също е решение. Вярвам, че ще останете доволни от услугите и коректното отношение.

-RR
 
Последно редактирано:
От: Фрийлансър търси работа

Превод - от Руски на Български колко вземаш ? Обща тематика.
 
От: Фрийлансър търси работа

Можеш да ми пишеш в скайп (richierichbg) утре след 14:00ч., за да се уточним. Явно не мога да получавам ЛС-та, заради ниския брой поустове. :( Ако нямаш скайп можеш да ми пратиш алтернативен начин за контакт на мейл richierrichbg [at] gmail [dot] com.
Успехи!
 
Последно редактирано:
От: Фрийлансър търси работа

Имам няколко идеи. Все още не мога да ти изпратя ЛС. Дай ми някакви координати на мейла, по-горе.

Успех!
 
От: Фрийлансър търси работа

Поискал съм ти пълномощно. Скайпът ми е richierichbg. Днес приключих работа с @НukO, мисля че остана доволен.

Скоро ще пусна и обстоен ценоразпис.
 
От: От: Фрийлансър търси работа

Поискал съм ти пълномощно. Скайпът ми е richierichbg. Днес приключих работа с @Нuko, мисля че остана доволен.

Скоро ще пусна и обстоен ценоразпис.
Доволен съм, дал съм и препоръка. Не го ангажирайте много да има време за мен и моите идеи :)
 
От: Фрийлансър търси работа

Отговорих на ЛС-тата, които ми бяхте пуснали. Сложил съм и цени на някои от усугите, но наистина за някои не мога да дам точни цени, защото всичко е доста индивидуално.

Успех!
 
От: Фрийлансър търси работа

Отговорил съм на новите ЛС-та. Извинявам се за закъснението, но бях извън града. Вече съм на линия :)
 
От: Фрийлансър търси работа

Здрасти,
имам нужда от пренаписване на текст от един темплейт на cashburners. Общо текста е около 2500 знака, иначе не е особено сложен.
Ако може да ми кажеш колко би струвало. Или ако може само да прегледаш пренаписан текст за грешки и евентуално да ги поправиш? :(
Поздрави!
 
От: Фрийлансър търси работа

Здравейте,

имам две свободни седмици и реших да ги оплътня с работа. Обявата отново е актуална, като всички цени са с -30% за първите 3ма поръчали.

пп. За връзка ЛС, мейл- richierichbg [at] gmail.com или скайп- richierichbg

По-здрави :)
 
От: Фрийлансър търси работа

Много доволен, качествена работа, много бързо и на супер конкурентна цена :)
Скоро пак ще се възползвам.
 
От: Фрийлансър търси работа

Пускам малка промоция до края на седмицата с нови цени :)

67426755.jpg
 
От: Фрийлансър търси работа

Добавям услуга за събмит в сайтове за обяви. Над 200 български и 100 англоезични сайта.
 
От: Фрийлансър търси работа

Бърза и качествена работа на конкурентни цени! Препоръчвам го!
 

Горе