Фриланс платформа си търси бета тестери

Без политически отговори.

Какво се прави в ситуацията с 20лв услуга и 50 лв. арбитраж :)
От къде ще дойде разликата от 30лв.?
Ако поръчителя е виновен, колко ще вземе изпълнителя в случая?

Здравейте отново,

Към настоящия момент минималната сума на таксата за арбитраж е 50 лв. В случай, че поръчката е под тази стойност е възможно да бъде искана процедура по арбитраж, като се взема индивидуално решение дали процедурата да бъде стартирана.

Размерът на таксата е въпрос изцяло на търговско решение. Към момента мотивите са да се минимизира инициирането на арбитраж за малки поръчки и случаите да се разрешават чрез модерация (т.е. с ограничена или изцяло без външна експертиза).

Ако настоявате за отговор на конкретния казус - ще се вземе индивидуално решение. Можете да бъдете убеден, че при достатъчно аргументи фрилансърът ще си получи цялото възнаграждение ИЛИ клиентът ще си получи обратно цялата стойност на поръчката.

Арбитражната процедура винаги е обект на спорове при всяка една система. Всички можем да посочваме десетки случаи, в които процесът на разрешаване на диспутите във fiverr, freelancer, paypal или където и да било другаде, не са били счетени за достатъчно справедливи от едната или от другата страна в спора.

В страницата, където е описана процедурата по арбитража http://redlemon.website/garantirane-na-plashtaniyata/ има поле за коментари - можете да публикувате своето предложение както тук така и там. В случай, че предложението Ви е конструктивно и интересно ще се свържем с Вас допълнително с молба да доразвиете идеята като външен експерт към проекта.

Поздрави,
 
Участвам. Днес свърших първата част от задачата. Сещам се, че първото ми плащане на човек тук от форума, беше към некоректен потребител. Проекта има голям потенциал и ще има успех.
 
Участвам. Днес свърших първата част от задачата. Сещам се, че първото ми плащане на човек тук от форума, беше към некоректен потребител. Проекта има голям потенциал и ще има успех.

Благодаря Ви за участието!

Колегите вече ме информираха, че сте посетили офис на банката и процедурата е стартирана.

Пожелавам Ви успех в работата!
 
Ех тези политически писаници.

Значи ако ползвам тази система и искам арбитраж за услуга която струва 20лв. то вие ще решите дали да има арбитраж или не?
Не става дума дали ще има справедливост, а кой плаща баницата.
1) Ситуация в която има арбитраж и се печели от изпълнителя, то явно той си получава 20лв. но кой плаща тези 50лв. и как бихте го накарали да стане това?
2) Ситуация в която има арбитраж и се печели от поръчителя, какво става с 20лв дадени за изпълнение и кой плаща арбитража и как бихте го накарали?
3) Ситуация - арбитраж ама друг път. Какво се случва с парите?

Целта на това WP сайтче е да "увеличи пазара на фриланс услугите", като се целите в услуги с ниска себестойност, но пък какво излиза? Може и да има, може и да няма арбитраж, като по вероятно е да няма и тогава некоректните потребители няма да са разпознаваеми по никакъв начин.
 
Вече и рекламата в kaldata се върти.

4c45008beb.png


Опцията за тест на ескроу услугата все още е отворена.

След края на другата седмица, живот и здраве и най-вече ново финансиране, започваме със същинските разработки на системата. Първата опция, която планираме да бъде реализирана е именно ескроу услугата.
 

Горе