Футболен блог - мнения, критики, съвети и пр.

От: Футболен блог - мнения, критики, съвети и пр.

За утрешния мач нямам търпение. Ще се събираме фенове да гледаме заедно. :D Иначе можеш ли да ми дадеш съвет как точно да визуализирам RSS Feed-а и какво да сложа във футъра, защото в момента нямам идеи. Относно Фейсбука, не е ли по-добре да излизат и постовете, по този начин може да се види информация, която я няма в сайта, а присъства само в ФБ пейдж-а?
 
От: Футболен блог - мнения, критики, съвети и пр.

Интересува ме как мога да удебеля надписите в главното меню. Правилно ли съм се ориентирал, че трябва да добавя следния код в style.css " font-weight: bold;" и ако да, ще ме напътите ли точно в кой ред да го поставя? Благодаря!

ПС: Справих се. :)
 
Последно редактирано:
Ама и аз..
 
Абе не е лошо сайтче. Шрифта малко ми малее на FullHD, но аз въобще не обичам да чета статии и имам съпротива към всякакъв шрифт.

Когато се свие сайта и менюто се превръща в падащо меню само с един надпис - MENU. Освен че е за превод това, мисля че прекалено рано се преобразява това меню, има мегдан за още доста свиване на широчината преди да стигна до му стане тясно.

Банера отгоре ми стои като... банер. Сигурно трябва да е лого, ама е точно като банер. Изолирано от всички страни и на английски, не ми се връзва много с дизайна. Но ако бях футболен фен нямаше въобще да ми пука.
 
От: Футболен блог - мнения, критики, съвети и пр.

Като прочетох темата и си помислих, че блога е на английски език. Колега, захванал си се с нещо безсмислено, освен ако не целиш трупане на опит, който всъщност ти е нужен. Ако искаш някакъв успех, пиши статии на английски - конкретно в твоя случай. Не искам да те обезкуражавам, но не си прави планове, че някога ще печелиш от първия ти блог. Успех!
Блог на български език за нещо в Англия, та дори и да е на тема " Има ли тестиси кралицата?" = загубено време.
Би могъл да научиш нещо за правене на сайтове, ако го правеше без CMS. С попълване на div-ове във Врътпреса и смяна на някой и друг цвят нищо няма да научиш.
Успех!
 
Блог на български език за нещо в Англия, та дори и да е на тема " Има ли тестиси кралицата?" = загубено време.
Би могъл да научиш нещо за правене на сайтове, ако го правеше без CMS. С попълване на div-ове във Врътпреса и смяна на някой и друг цвят нищо няма да научиш.
Успех!
А ти на т'ва дето ти е в подписа ли викаш сайт? Айде стига си хейтил! С wordpress се правят доста хубави неща.

П.С към автора - при мен сайта не зарежда.
 
А ти на т'ва дето ти е в подписа ли викаш сайт? Айде стига си хейтил! С wordpress се правят доста хубави неща.
Подкрепям, на 100 %. Wordpress направи истинска революция през последните години. Писането на собствен CMS не оправдано в доста случай.
Също, крайно неприятно за мен е когато някой определя кое е интересно и кое не. И аз мога да кажа, че повече хора в България се интересуват от Ливърпул, отколкото семена и дай сега да хейтваме и г-н Градинаров.

Блогчето е прилично. Бих те посъветвал автора, да обърне малко внимание на някой неща, който биха редуцирали големината на началната страница. Малко оптимизиране на снимки, скриптове и т.н.
 
Здравейте. Имам ново питане. Интересува ме дали мога да направя в адресите ми автоматично да се добавят годината и месеца на публикацията (пример: http://www.liverpoolmania.net/2017/05/публикация). Знам, че от опциите на WordPress може да се направи това, но не ми върши работа, защото адресите на старите публикации също ще се променят, а аз искам само бъдещите публикации да съдържат тази информация. Бих могъл и ръчно да въвеждам тази информация, в заглавието, но тогава ще загубя няколко символа, от и без това малкото като брой позволени символи за дължина на заглавието.
 
Никой ли няма идея за горното питане? Нищо аз имам ново! :D Някой има ли идея резултатите в този сайт по какъв начин се визуализират. Плъгин ли е, код ли е, скрипт ли? Много бих искал да сложа тази джаджа в моя сайт.
 
Последно редактирано:
Здравейте, имам много сериозен проблем и Ви моля за помощ. Получих следното съобщение: "Заглавната страница на вашия сайт не може да се индексира от търсещите машини. Това е изключително лошо за SEO и трябва да бъде поправено." След проверка в този сайт получих следното съобщение: "Googlebot е блокиран от robots.txt." Моля, кажете какво да правя. Ще Ви бъда много благодарен.
 
Изтрийте google от robots.txt намиращ се в root директорията.
 
Здравейте, мисля, че нямам Google там.
Малко преди проблемът да се появи обнових до WordPress 4.8.0. Възможно ли е от там да е дошла грешката?

ПС: В PageSpeed Insights получавам следата грешка: "PageSpeed Insights получи отговор „403“ от сървъра."
 
Последно редактирано:
Здравейте!

Предлагам реклама в сайта ми "Ливърпул Мания", както и във Фейсбук страницата му.

Тъй като опциите за рекламиране могат да бъдат различни - под формата на текстов линк или банер в сайта, под формата на препоръка/партньорство във Фейсбук страницата или взаимодействие между двете, моля да ми пишете на лично, за да изясним от какво се нуждаете и каква би била приемливата и удовлетворяваща цена/срок и за двете страни.

Ето и информация за "Ливърпул Мания"
- сайтът и страницата са онлайн от юли, 2015 г.
- посещения в сайта за октомври, 2020 г.: 490 уникални, 544 сесии и 664 разгледани страници
- 29 470 посещения от началото на сайта, от тях 19 011 са от търсения в Гугъл, 4825 от социалните мрежи, 3946 директни посещения, 1610 от реферали

- Фейсбук страницата е с 1306 лайка и 1313 последователи
- за последните 28 дни са достигнати 565 души, ангажирания с публикация - 177

Ще очаквам вашите предложения и оферти на лично, готов съм за дискусия.
 

Горе