Хайде да си премерим ботовете? :)

то според Амигото iptrack щял да го направи за 2 месеца с 1/10 от цената ... ама забрави да прочете цялата тема за да разбере , че за 1/10 не може само ISP агентите да направи. Междудругото в момента тествам в ISP агентите да вкарам Ai за сценарии от действия за тестване на онлайн магазини и всякакви системи с платежни модули за тест дали работят. Има вече успех в тестовете , но още не са завършени окончателно.
Изкарай 10% от сумата дето я търсиш, дай ми я авансово и за под месец ще ти реализирам агентите от всичките страни дето си ги маркирал.

Изкарай 10% от сумата дето я търсиш, дай ми я авансово и за под месец ще ти реализирам агентите от всичките страни дето си ги маркирал.
ще реализираш подобно нещо кога върбата роди круши. Неграмотен си за подобно нещо , аз въпреки , че имам 28 годишен опит в програмирането докато стигна до крайния резултат съм направил 10088770909898 проби и теста, сменил съм 7667879987 пъти технологията... не се хвали за нещо за което съм минал по пътя многократно. За разлика от теб аз съм го направил и изградил безплатно за себе си. Ти докато мислиш единствено за пари все неук ще си останеш

Давай, плащам. И за онзи с пингването от 20 държави му кихам 150к.
първо не е само пингване ... ама как да го обясня на неграмотен който дори не си е направил труда да прочете цялата тема, второ на теб ти е невъзможно да изградиш физическата инфраструктура , не само виртуалната.....

Горе