Хайде да си премерим ботовете? :)

Да представя и аз последния си проект създаден с chatGPT с правилния промпт.
Световна карта на интернета , всички важни хъбове, свързвания и трасета. Работя и по въпроса за пинг анализатора за недостъпни трасета и сигнализиране за премаршрутализация подобно на DownDetector

1791714143212.webp

1791714530589.webp

@Sky , @FalcoSoft ITS винаги ми е било интересно да видя посещенията на един такъв тип сайтове, като тези 2та
зависи от много неща, ако го рекламираш сайта посещения има, ама ние посещенията ли ще си мерим или услугата? Посещенията не монетизират дадена услуга ... самата услуга се монетизира при подходящите заинтересовани специалисти. Твоят шеф като собственик на ISP със сигурност ако е достатъчно умен ще се интересува от картата която съм създал. Ако не му дреме за клиентите няма да се интересува. Ще копирам един вчерашен разговор с един човек...

1791714947039.webp

@Sky , @FalcoSoft ITS винаги ми е било интересно да видя посещенията на един такъв тип сайтове, като тези 2та

Ако питаш ИИ, какъв онлайн туул да създадеш и му кажеш да изреди поне 10... почти винаги има

AI Website Auditor и Website Accessibility Checker

... И предложенията му никога не отговарят на реално търсене от живи хора.
Онзи ден имах отворен чат цял ден на тема да ми предлага проекти - супер нелепи идеи дава, въпреки всички напътствия и филтри.
След това видях поне 10 поста в редит с някоя от даваните ми идеи :D

Освен, че дава нелепи идеи те набутва и в нищи с брутална конкуренция.

Онзи ден имах отворен чат цял ден на тема да ми предлага проекти - супер нелепи идеи дава, въпреки всички напътствия и филтри.
След това видях поне 10 поста в редит с някоя от даваните ми идеи :D

Освен, че дава нелепи идеи те набутва и в нищи с брутална конкуренция.
е ти от ИИ ли искаш идеи? Обикновенно аз му давам идеите

е ти от ИИ ли искаш идеи? Обикновенно аз му давам идеите
Извади и много добри идеи, които са с реален потенциал но всички включваха офлайн работа.
Нещо извън моите филтри които му бях задал, записал съм ги и някой ден може да им дойде ред.

Горе