Хакерска атака: Данни за над 5 милиона българи и фирми изтекли от НАП

И някъде из същия сайт и не само него се чете за новия председател на Съвета по киберсигурност - Марияна Николова. Което не знам дали е добре или зле, но едно знам със сигурност - поставянето на хора, на позиции, на които грам идея си нямат какво представляват е специалитет на това правителство. Изредиха се какви ли не некомпетентни връзкари и лизачи. И резултата е на лице. Ако са доволни от това, което постигат и правят, значи сме обречени.
Остави жената на мира. Има IT Card. ;)
 

А вие платихте ли си данъците? :)
 

А вие платихте ли си данъците?
Малко е странно една държавна институция да глобява друга. Така или иначе парите на която и да е институция са на данъкоплатците.
Решението не е да се наложат безбожни глоби, а виновните да си понесат последствията - и тук не визирам 20 годишните пишлемета, а некадърниците, които са приели проекта за завършен и не са подсигурили по-добра защита на личните данни на почти всички българи.
 
Нелогичното е в това, че са уволнили две IT-та, които искали, не искали са били длъжни да работят с тия издънени системи. И не коментирам заплатите им въобще, защото щом си се съгласил да работиш това за тия пари, това е. После ако си искаш повишение и не ти се даде, тогава вече си събираш катуна и се изнасяш. И нелогичното идва от това, че с това се приключва с оставките и наказанията. Бонуси и преми ще има, пак от нашия джоб.
 
Информационно обслужване АД, майка. :)

Доколкото знам, някъде около 180 души ще бъдат май посъветвани да си сменят личните карти. Поне нещо такова четох някъде. За другите за сега нищо. :)
125097010_10158148070921225_6871791400189300238_o.jpg
They did it again....................... :)

https://www.mtitc.government.bg/bg/category/15 - лапацио, фелацио.
 

Горе