Хамалски услуги за град София

hamalipavlov

New Member
Търсите евтини хамалски услуги за град София и околността? Ние ще успеем да Ви помогнем с преместването или почистването на избрания от Вас терен, но същевременно, ако сте решили да се захващате сами, тук ще ви дадем няколко съвета, които самите ние използваме.

На всеки от нас в определен момент му се налага да смени жилището, а големият въпрос в тази ситуация е дали да се справите сами или да извикате фирма, която да свърши работата вместо Вас. Нашият съвет е да изберете второ, защото ще си спестите долу изброените факти:
- Рискувате да счупите/ повредите нещо
- Нямате екипировка и нужното оборудване
- Ще изгубите време. А времето е пари.
- Разчитате на леката си кола/ коли
- Пренасянето ще Ви затрудни

Нека предположим, че изберете да повикате фирма. Има толкова много фирми, които предлагат такива услуги, как да изберете точната за Вас. Ето това ще бъдат напъствия за Вас, за да направите оптималния избор:
- Проучете цените на фирмие. Най- разумната цена е 15лв/час за хора и 25лв/час за бусове. При голямо разминаване е или излишно скъппо, или непрофесионално и рисково
- Собствен транспорт - много фирми работят без собствени бусове, а наемат такива и слагат надценка, което води до цялостно оскъпяване
- Оглед на място - фирми, които Ви предлагат оферти без огледи на място не успяват да бъдат точни в технире преценки
- Съвети и помощ - качествените фирми Ви съветват и не се пестят
 

Горе