Хостинг + домейн / име и екстеншън

И за секс. :)
Човече, човече да не дава Онзи отгоре да ти се случи нещо, ще забравиш и за секс и за пари моментално и ще се молиш неистово. Казвам ти го за твое добро, на много хора им се случват разни неприятни и/или почти безнадеждни неща в живота и едва тогава се осъзнават и то е обикновено само докато премине. И после пак наоборот. За добро ти го казвам. Ако си просто парче ще се засегнеш и ще те яде отвътре и ще станеш още по-груб, ако не си ще го приемеш позитивно. И аз съм си позволявал да се държа нехайно, идиотски едва ли не, надменно и понякога пак ми се случва да се поддам на тези тъпотии, все пак сме хора, не сме идеални, не сме светци, не сме аскети и прочее. Казвам ти го като преживял ... неща от първо лице, единствено число. Никога не знаеш какво ще стане утре, не утре ами след секунди. В гроба има секс само с червеите.

Колкото до домейна, като цяло не мога да си измисля подходящ домейн, каквото ми е харесало е все заето. Общо взето се лутам. Имам някаква такава нотка доколкото мога да изпипвам нещата, което си е минус в някои случаи. Много ме дразни ей това дето едно време му викаха хубава работа ама циганска. Да се правят безмислени, недоизкусурени и в този ред на мисли неща. Все пак съм се спрял на един домейн, но още обмислям. Опитвам се да не .. в случая купувам неща, който няма да ми трябват. Щото го има това при мен да купувам щото нещо ми се е приискало и после не го ползвам изобщо. Примерно, ами сега като се замисля сигурно имам над 50 дрехи, които въобще не нося, това говоря за купувано през последните две-три години. Иначе за по-назад долу мазето е пълно с кашони. Но от известно време си повтарям, че край с това. И така.
 
Последно редактирано:
Щом смяташ, че имаш какво да покажеш на аудиторията не му мисли. Ако чакаш докато нагласиш всичко перфектно идеите ти никога няма да видят бял свят. Отвори в уеб архива, примерно някой кулинарен сайт(понеже ти е ниша) и виж как са започнали. Те са това, което са в момента, понеже са надграждали.
Действай! Успех!
 
Никога не регистрирай домейн през хостинг доставчик. Това е такава голяма глупост че ще ти подаря един домейн само за да те спася от тази лудост.

Прати ми на лично какъв домейн искаш и ще ти го платя и прехвърля. Ама да не е bg моля.

По принцип най добре е com
 
Щом смяташ, че имаш какво да покажеш на аудиторията не му мисли. Ако чакаш докато нагласиш всичко перфектно идеите ти никога няма да видят бял свят. Отвори в уеб архива, примерно някой кулинарен сайт(понеже ти е ниша) и виж как са започнали. Те са това, което са в момента, понеже са надграждали.
Действай! Успех!
Благодаря. То аз това и намекнах, че този айде да не кажа перфекционизъм, но нещо подобно и отгоре на всичкото примесен с романтизъм... ми пречи в някои случаи.
Как му казваха - Ренегат, имам нещо такова. Опортюнист. Обаче аз знам на кой свят живея, тук без пари не става. Но не съм от "мишоците" които си скатават каквото набарат под леглото, образно казано. То даже не и образно защото съм го виждал в казармата имаше един, който си буташе каквото намери и/или изчакъли под леглото. Както е казано от не знам и аз кой "парите не са цел а средство за постигане на цел". Тук става малко дифузия или не знам как да го определя, понеже за постигане на една от моите цели ми трябват пари. Да отворя заведение за бързо хранене или поне за разнос по домовете и по поръчка. Кеш, който не мога да го дам наведнъж. Евентуално трябва да живея като абсолютен аскет около 1 година за да събера толкова. Само, че аз съм на 43 и нямам никакво желание да живея като аскет. Така, че ще си направя малко сайтче, поне да си споделим опита в готварството с идеята и други да се включат. И да се споделят разнообразени рецепти, щото класически с лопата да ги ринеш.
 
 
Хабиб до последно държеше да бие по-дребни от него опоненти.
Мястото му беше в welterweight дивизията, ама там му се виждаше страшно изглежда.
 
Хабиб до последно държеше да бие по-дребни от него опоненти.
Мястото му беше в welterweight дивизията, ама там му се виждаше страшно изглежда.
То няма непобедими. Видя какво един средноизвестен в UFC направи с Караконджула, не просто го смля, ами за малко да го утрепе. Тони Фергюсън такъв бой не е ял в кариерата си. Хабиб наистина е свалял кила, обаче и как така стана, че и Тони за втория плануван мач нещо му стана. Тъй или иначе срещу Хабиб се пробваха много добри боксьори. Включително Конър, а за Дъстин Порие и Джъстин да не говорим. Така говоря без да си сверявам, но мисля, че Мани Пакао пък беше световен шампион по Джиу-джитсу. Хабиб няма какво да доказва повече на никой. Дейна иска още един мач с Конър за да направи още яко кинти, и Хабиб ще е глупак ако се подлъже.
 
Някой да ми регне един домейн? Ще си платя по ипей. Не е баш от най-евтините. Става въпрос за 6 долара.
 

Горе