Хостинг за президент!

fcolor.bg

New Member
Здравейте,

Днес видях една статия за изборите за президент в САЩ, в която се говори за това, кой е хостинг доставчика на кандидата на републиканците Майк Хъкаби. Споменава се, че достачикът му е HostMySite.com (между другото много добра хостинг компания, която не прави overselling... която препоръчвам на всеки, който не иска нас :) като U.S. уеб хостинг доставчик).

Това, че уеб сайта на Хъкаби (вижте повече за него) ще донесе на хостинг компанията милиони дивиденти от нови клиенти.

Според вас има ил това значение у нас... тоест ако някой от вас е оптимизира уеб сайт на известен и влиятелен човек, дали това му носи директно нови контракти? Питам не по принцип... отговорът на това е ясен... а пректически дали се е случило с някой от вас.

Поздрави
 
Разбира се, че да . Но, ако се слави с лошо качество, рекламата ще бъде само отрицателна . Според мен всичко си зависи от хостинг компанията . Ако Вие си направите малко реклама като използвате този човек кампанията Ви разбирасе ще е успешна . Примерно -> Азис реши да си качи сайта при нас, защото винаги държи на високо качество .

П.П страницата Ви за сървъри нещо не работи .
 
:) Къде отидохме от президент на Азис. Азис трудно може да му дадеш нормална хостинг услуга, защото може да мине в категорията Adult ;)
 
fcolor.bg каза:
:) Къде отидохме от президент на Азис. Азис трудно може да му дадеш нормална хостинг услуга, защото може да мине в категорията Adult ;)
Еми просто ще му дадеш място на US сървър :) А иначе в момента уебмастерите сме прекалено малко за да се повлияе някой от нас от такъв тип реклама. Лично аз не бих хоствал при някой доставчик само защото там е и сайта на президента.
 
Самата работа с големи клиенти досега не ми е носила нови клиенти, но е гарантиран начин да спечелиш авторитет и признание. Такова прозвище може да бъде в полза при търсенето на нови клиенти, затова донякъде работата с големи клиенти помага за намирането на още :wink:
 
Абе гледам, че Derek Vaughan (маркетинговия директор на HostMySite) се хвали навсякъде, че са взели прия тях уеб сайта на Майк Хъкаби, който все пак има шансове да стане президент на САЩ. Това им е донесло доста престиж!
 
като станеш политически пристрастен едни може да те хресват повече но другите - демократите определено не му се кефят заради това и в техните среди по скоро е анти реклама....
 
реклама си е и то голяма, аз лично не бях чувал за тази хостинг компания и ето че сега чух, сигурен съм че и повече от вас са така ...
 

Горе