Хостинг от Памстера с гаранция за по-бърз уеб сайт

Здравейте,

Искаме да ви представим новата инициатива на хостинг компания Памстера за по-бързи уебсайтове. Гарантираме ви 20%+ по-висока производителност на вашият WordPress уебсайт в сравнение с всяка друга хостинг компания в България. Ако не успеем да изпълним обещанието си, ще получите 1 година безплатен хостинг от нас.

Условия на инициативата: тук

Как постигаме това?
  • Предлагаме хостинг с най-добрия наличен хардуер – AMD EPYC Genoa, DDR5, NVMe дискове
  • Използваме контролен панел от ново поколение, който ни осигурява оптимизирани възможности
  • Litespeed сървър
  • Redis кеширане
  • DDoS защита и WAF правила от cPguard
  • Разнообразие от PHP версии
  • Ежедневен бекъп на вашите данни
  • Безплатни Let's Encrypt SSL сертификати
  • Инструменти за разработчици
Полезни линкове:
Повече за нас:

Памстера ЕООД е създадена преди повече от 10 години (ЕИК: 201725060) с основна дейност уеб хостинг и разработка на WordPress уебсайтове. Нашата цел е да предоставяме хостинг услуги с най-висока производителност, като същевременно сме конкурентни на пазара. Предлагаме безплатно прехвърляне на вашия сайт от друга хостинг компания, както и 30-дневен тестов период, за да се убедите в нашите възможности.

Повече за Памстера: тук
 
Нали знаеш че това е абсурдно което твърдиш, 20% са абсурдно много
 
Tc tc, откраднали са ви панела : https://cp.demohostingcompany.com/
Всеки, който управлява уебсайт или онлайн проект, знае колко важно е да има пълен контрол върху своя хостинг. Ние от Памстера сме първите в България, които предоставят хостинг услуги с помоща на собствен контролен панел - заместител на cPanel.
 
Здравейте Sky
Благодаря за направеното проучване. Хостинг панелът ни е от тип whitelabel с дефиниция: "White labeling is when one company buys its product from another company and rebrands it as their own." т.е. всеки може да го ребрандира и използва според нуждите на своята компания.
 
Здравейте Sky
Благодаря за направеното проучване. Хостинг панелът ни е от тип whitelabel с дефиниция: "White labeling is when one company buys its product from another company and rebrands it as their own." т.е. всеки може да го ребрандира и използва според нуждите на своята компания.
Добре. Добре. Защото друго означава по принцип и "собствен контрол панел". И ние благодарим за уточнението какво е уайт лейбъл. ;)

Сайтът в потресаващ, да не говорим за налудничавото обещанието от една година безплатно, ако не е по-бърз сайта. Това е строго и зависи от части от хардуер, после софтуер и най-вече настройки към средата. Но явно оптимизма ви е голям. Успехи там. ;) Имаше една пицария в щатите, която обещаваше безплатна пица, ако не влязат в 20 минутна доставка. След купища катастрофи и инциденти, махната този "промоция". ;) Да си знаете само.
 
Уважаеми господин Костадинов,

Надявам се това писмо да Ви намира в добро здраве и отлична настроение. Пиша Ви във връзка с Вашия уебсайт, който забелязахме, че страда от проблеми с производителността, включително чести грешки 502. Бихме искали да Ви предложим нашите услуги за оптимизация и подобрение на уебсайта Ви.

Разбираме колко важен е един бърз и надежден уебсайт за бизнеса Ви. Грешките 502 (Bad Gateway) обикновено се появяват когато има проблем със сървъра или мрежовите връзки и могат да доведат до загуба на потенциални клиенти и пропуснати възможности. Нашият екип от експерти в областта на уеб разработката и оптимизацията може да Ви помогне да разрешите тези проблеми и да подобрим общото представяне на уебсайта Ви.

 

Горе