Хостинг от HostGator само за $0,01

CrAzY-MaST

Well-Known Member
Хостинг от Hostgator за 1 цент.
Става въпрос за купона jury - купувате хост с отстъпка от 9,94 долара или baby плана за 1 цент - първия месец

Ако някой има желание да си купи и поръча за над 3 месеца да ми драсне едно ЛС или по някои чат клиент за да поговорим за отстъпките, които предлагам :) Те варират от 20 до 50 долара - в зависимост от няколко неща.

Още инфо: Hostgator coupon

За да не си създавате мнение, че ще се прецакатe и че е по-добре да ползвате ваш реф линк, ще ви кажа, че е забранено и бързо ще ви баннат, тъй че това е луда оферта за вас :)
 
От: Хостинг от HostGator само за $0,01

Трудна работа е да спечелиш пари по този начин от българчета - просто нямаме пари.
Навсякъде врътки..
 
От: Хостинг от HostGator само за $0,01

аз си печеля ;)
просто съм го пуснал тук и в моя форум, ако някой желае да се възползва :)
ще е добре дошло и за двете страни :) на едната ще и е безплатно, а другата ще вземе някой друг $ :)
 
От: Хостинг от HostGator само за $0,01

Това е комерсиална информация, а не дискусия. Хайде да предложим във форума да има място където да се поставят оферти и да се промотира. Иначе тук до няколко месеца ще стане като бит пазар и форума ще "умре".
 
От: Хостинг от HostGator само за $0,01

Донякъде си прав, но и донякъде не
Мисля, че темата и е тук мястото, поради причината, че когато някой търси хостинг ще погледне тук първо и ще види тази добра оферта и за двете страни :)
Не целя да прецакам някой, а просто да помогна на тези, които имат нужда от чуждестранен хостинг и да им излезе почти без пари :) а останалите ще дойдат при вас - не се безпокой, няма да завземам бг пазара засега, а за чуждестранния ще пробвам поне малко :)

Иначе като се замисля може и да се пусне нещо подобно, каквото препоръча, но то и копува продава си е горе доло такова ... но може да се помисли - админите да гледат какви са темите и да си преценят, не е наша работа да им се месим ;)

Предлагам да не спамваме повече темата засега ;)
 

Горе