ЦСКА е пред фалит

От: ЦСКА е пред фалит

Мен ме е страх за setr, не го нападайте толкова много, pls :beer:

Че кой го напада, опреснителен минава. Тези неща не стават туко така, като си некадърен фалираш, не те спасява д-вата. Нагледах се на спасяваня от 2008, и то само заради тези спасявания и не оставяне на системата се чисти, вече 5та година сме в рецесия.

П.С. Докато не фалирах, бях в облаците
 
От: ЦСКА е пред фалит

Живи и здрави да сте. Съжалявам, че си изпуснах нервите. Бях провокиран, но това не е оправдание. Ако някой съм обидил или се е почувствал засегнат от мой пост, да прощава. Хайде ще ставам... Утре ще прегледам темата, ако има нещо ще отговоря. Не съм дошъл в този форум да се дразня с други хора, а съм с молба-призив по болезнен, за мен и много други хора, въпрос.
 
От: ЦСКА е пред фалит

Айде може си щастлив Сетр,

http://football.sportal.bg/news.php?news=384394

Задълженията са около 7 милиона, а те си искат 15 милиона - така че дори и за 10 да се вземе, то дружеството е добре капитализирано. Няма 80 милиона дългове, няма никви мании и истерии - просто нормална бизнес среда в БГ - един иска за много друг за малко и медиите вече всичко си мислят от пръстите, по-рано ти писах що няма как са реални тези дългове, така че може вече дишаш спокойно, няма фалира. Айде лек ти ден
 
От: ЦСКА е пред фалит

Ей поолял съм се малко с милионите а? :?
Стискаме си ръцете за стотици хиляди :roll:
Това което исках да кажа е че хора с пари винаги ще се намерят, които да купят АД-то. Хубаво е че боклуците най-накрая извадиха конкретна цена и декларираха желание да продават.
Колко е реална цената - това пазара ще реши. А че съпартийците на тиквата от ЦСКА възраждане нямат пари не е болка за умиране. И без друго не е сигурно дали са по-добър вариант.
 
От: ЦСКА е пред фалит

Мама им кавали да е**..
Значи едно време тренирах футбол и не станах футболист де, ама това, което се случва в момента е най-голямата простотия в човешката история след раждането на Азис и измисленото кацане на американцити на Луната....

Как може няк'ви посерковци да вземат по цифра милиони на година само, защото ритали топка, а хора с наистина отговорни професии да вземат стократно по-малко? Измислена работа, ей..

Я да ги видим ако вземаха по 1000 лева на месец /съотв. по 5000 паунда на месец в uk/, дали щеше да има задлъжнял клуб по света? Щеше да има ама друг път.. Всички клубове задлъжняват, щот' не насмогват на заплатите на дрисльовците. Като им вкарат по 1000 лева на месец ще си проличи кои наистина играят, защото им харесва играта и кои - не.


Много сбъркан е целия свят, ей... Ако един най-обикновен полицай взема по 5000 лева на месец дали ще има корупция? Ще има то.. нанай.. ;) Най-големия парадокс е т'ва.. Разни хора, учени, които движат света напред, измислят всякакви нови технологии, лекари, полицаи, учители вземат смешните пари, а ония "спортисти" вземат милиони.. Хора с наистина отговорни професии остават в сянката на псевдо героите... Ритнал топката от 35 метра, ударил гълъб в окото и вкарал гол и целия свят ходи да се кланя на тоя... Ужас...

... Малко сякаш офтопик стана тука от моя страна ама тва е истината според мен.. :)
 

Горе