Цена за HTML сайт

martyyy

Member
Рейтинг - 100%
14   0   0
Здравейте , искам да разбера цената
за подобен уеб сайт: http://sandbox.caadas.com/Multi-Facet-Preview/index-preview.html

- не точно същия , пак казвам подобен.
- само HTML + JavaScript , без сървърна функционалност (PHP , Ruby and ect.).
- да бъде Responsive .
- моля не включвайте в цената слайдера.
- all browser compatibility


Човекът с най - изгодна оферта печели тази плюс много други задачи.

Оферти на ЛС.

Благодаря предварително.
 
От: Цена за HTML сайт

Итварай hemeforest.net и си избери който ти кефне за 10-16$ няма да намериш по добра оферта(освен ако някой не ти препродаде купена от там тема :D).
 
От: Цена за HTML сайт

Преработи си я, пак ще ти излезе поне 10 пъти по-евтино, отколкото да се пише.
 
От: Цена за HTML сайт

Ти луд ли си бе пич, кой ще ти пише от 0 такъв сайт, хвани и си преработи, нали предлагаш изработка на сайтове и web design, one page templates има много, намираш и модваш. Пък и какво като го има някъде дори и да не модваш? Да не мислиш, че ще се засече от клиента?
 
От: Цена за HTML сайт

Ако имах време да го модвам, щях повярвай , не ми се дават пари за нещо което мога , но няма
е ти пак ще се наложи да дадеш пари

Колко мислиш, че ще ти вземе някой кадърен пич, който ще ти изпише всичко стриктно и структурирано? За такъв сайт си приготви поне 800-900++ лева, понеже който може да напише стриктно и добре структуриран код, повярвай ми, няма да ти даде на теб темплейта, а ще си го продава в themeforest и ще изкара доста над 900лева от themeforest.

Еми пич и на мен ми се е искало да не се занимавам, но пък не излиза, сещаш ли се, и започвам да размишявам кой би ми направил такъв business site, и си мисля, че който би го направил, би искал повече пари, отколкото на мен клиента ще ми даде например, защото както казах, който може да опише кода добре и да оформи сайта от 0, да е уникален, както каза да го няма на 1000 места, би си продавал в themeforest. И хващам накрая и режа, изрязвам, донагласям, преправям и накрая се получава нещо и ми е най-готино, понеже сам съм си го направил и знам, че съм изразходил време и ресурс за да го направя.

Та извода, който се опитвам да ти обясня е, че ще платиш за нещо, което няма да е уникално, нито ще е хубаво написано ако се съгласиш на цени, които те устройват теб.
 
Последно редактирано:
От: Цена за HTML сайт

Да, някой може да ти пипне темата за 100-150лв така че нема да я познаеш :) Пак ще ти е в пъти по-тънко да се прави от 0
 
От: Цена за HTML сайт

Ако имах време да го модвам, щях повярвай , не ми се дават пари за нещо което мога , но няма :)

Пък и аз съм програмист искам да се направи както трябва от дизайнер .

Щом си програмист значи е в твоята част. Пиши ми, ще ти направим дизайн до .PSD, а после щом си програмист значи си наясно с responsive, web 2.0 и т.н.т..
и това е в твоята част. Но без пари за такова нещо :D
Кажи ми кой ги прави, да си поръчам цял чувал.
 
От: Цена за HTML сайт

А ти чувал ли си за back end и front end ? Това е все едно да накарам front-end-а да ми напише моделите или контролерите в проекта.

И ми кажи каде прочете , че искам нещо без пари ?
 
От: Цена за HTML сайт

А ти чувал ли си за back end и front end ? Това е все едно да накарам front-end-а да ми напише моделите или контролерите в проекта.

И ми кажи каде прочете , че искам нещо без пари ?


Добре, изпрати ми на лично информация и задание. Ще подготвим ориентировъчна оферта.
Може да се интегрира и за WordPress.
 
От: Цена за HTML сайт

@martyyy , Хората ти го казаха и ти пак спориш. Проблема ти е, че си капризен. Това последно ти изказване ме уби направо. Ти май разбираш колкото от back end толкова и от front end. Твоето изказване е все едно, че всеки back end не знае какво е html и css. В по-малките фирми или freelance един програмист обхваща целия процес аз им викам (universal boy). Защото представата за MVC е толкова обшира и има толкова решение, че никой не може да ти даде точна дефиниция. Има варинати когато може да викаш и модела и контролера във view то. Има варианти когато валидацията се пише в контролера, има такива в който валидацията е изнесена изцяло в модела. Някой са против и за PSR стандартите. Даже гледах един framework на php за който се пишат dll за да се ускори бързодействието му (php framework на C стероиди). Аз съм съм back end, ми се е налагало да кодирам дизайн, даже и да пиша jquery плугини.

Ти сега се изкрваш, че не си чувал за това животно html и малкото му сестриче css. Занимвате се изработка web и да нямате един кодер където може да направи това, извинявай ама по добре ходете да продавате банички на витошка ...
 
От: Цена за HTML сайт

Нещо не мога да разбера вашите изказвания и всеки път се питам защо пускам теми.

Идвам аз и решавам да дам на някой пари и вместо да намеря човек, който да ми свърше работа аз ще изчета коментарите на всички , кое как било се правило.
Така сам решил така ще го направя и вместо като всички българи само да давате акъл, за който не са ви питали дори, вземете да поработите.

А точно ти ако работиш в свясна фирма няма да пишеш html и css , защото аз лично предпочитам да науча някоя нова технолигия или framework на езика, на който пиша вместо да чета как се прави респонс дезайн .

И да аз знам какво е css,html и jquery имам базови познания и ги ползвам редовно , но това не значи , че искам да се занимавам с тях и да се усъваршенствам в тях .

И понеже обичам страната си реших да давам пари в нея , но явно някаде навън , може би ДОРИ в Индия няма да ми дават акали а ще започнат работа , дали ще е на ниво това е друга тема.

Както и да е благодаря на всички за съветите и на 1-ната оферта , която получих .
 
От: Цена за HTML сайт

Ще го кажа тук и като цяло.500лв общо и капаро 50%.
Ако си съгласен да се чуем. Изявих желание.
 
От: Цена за HTML сайт

Добре, щом не са ти проблем парите. Моята оферта е 1200лв. и пак 50% капарото. Давам ти право на избор от 4 рима дизайнери и 2,3 кодера.
 

Горе