hristonev Well-Known Member 8 Март 2022 #1 Честит празник, на всички празнуващи. Повече усмивки, търпимост и любов.
nandibandi Well-Known Member 8 Март 2022 #2 hristonev каза: Честит празник, на всички празнуващи. Повече усмивки, търпимост и любов. Увеличете... Колко си джендър неутрален - ''на всички празнуващи''. Аз ще бъда по-конкретна: Честит празник, мили дами - особено на майките. За мен 8-ми март винаги е бил денят на майката. Да са ви живи и здрави! Бъдете по-мили и по-търпеливи с тях.
hristonev каза: Честит празник, на всички празнуващи. Повече усмивки, търпимост и любов. Увеличете... Колко си джендър неутрален - ''на всички празнуващи''. Аз ще бъда по-конкретна: Честит празник, мили дами - особено на майките. За мен 8-ми март винаги е бил денят на майката. Да са ви живи и здрави! Бъдете по-мили и по-търпеливи с тях.
hristonev Well-Known Member 8 Март 2022 #3 nandibandi каза: Колко си джендър неутрален Увеличете... Като пораснеш и спира да ти пука за дребни детайли, като това, кой как се самоопределя.
nandibandi каза: Колко си джендър неутрален Увеличете... Като пораснеш и спира да ти пука за дребни детайли, като това, кой как се самоопределя.