Човек За Търсене На Информация По Зададена Тема

green777

Member
Рейтинг - 100%
5   0   0
Необходим е човек за търсене/събиране на информация, текст от Интернет по зададени различни теми, кото също така му се осигурява поточков план (резюме) какво точно трябва да включва събраната от него информация и на какви фрагменти да се дели. Необходимо е да се направи и логически преход между отделните "парчета" информация, където това е необходимо, за да се придаде гладкост на текста и читателя да не остане с впечатление, че чете нещо събирано от 100 места.
Темите са от всякакъв вид и са доста разнообразни. Не е нужно текстовете да са уникални, просто трябва да бъдат събрани от Интернет (copy-paste) или от където предцените стига да са по темата и да отговарят на условията.
Средно една такава "информация" вече в готов вид ще е около (минимум като изискване) 5 000 до 10 000 думи,или между 14-28 страници Word документ.

Цената, която се предлага за тази усуга е 18 лв на ТЕМА, събрана и подредена информация от Интернет по зададената тема.

Ако проявявате интерес и мислите, че ще се справите със задачата, кандидатствайте за тази работа като ми изпратите лично съобщение.
Благодаря на всички.
 

hristiana1986

New Member
Рейтинг - 100%
5   0   0
От: Човек За Търсене На Информация По Зададена Тема

Готово! Писах ти на лично съобщение! :)
 

pkoleva

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
От: Човек За Търсене На Информация По Зададена Тема

Здравей, интересувам се от предложението имам много свободно време и съм готова да се отдам. Ако все още търсиш моля пиши ми надявам се да работим заедно.
 

Горе