Търся: Човек за качване на продукти в онлайн магазини (Wordpress/Woocommerce)

kaiba_corp

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Привет!

Търсим човек за качване на различни продукти в онлайн магазини.
Продуктите са разнородни: лаптопи, игрови конзоли и игри, мобилни телефони и аксесоари, домакински уреди, уреди за здраве и красота, маркови парфюми, детски стоки, дрехи и много други...
За предпочитане е човекът да има опит с Wordpress/Woocommerce или поне да е качвал продукти в друг тип онлайн магазин...
Ще получите подробни инструкции за работа, но като цяло се иска попълване на заглавие, качване на снимки (понякога се изисква лека обработка на снимките, отнемаща секунди), копиране и поставяне на описание (с минимална промяна, колкото да не е еднакво с източника), цена и добавяне в подходящата категория (за което ще бъде инструктиран от нас).
Заплащането е в диапазон от между 0.60 и 1.00 лв. на продукт, в зависимост от сложността, тъй като някои продукти (като например дрехите) изискват добавяне и на вариации (размери, цветове...).

Засега са ни достатъчни 2-ма души и тъй като разполагаме с човек, отговарящ за качването - от форума ще наемем само още един на този етап. Въпреки това - ако способните хора, кандидатствали за позицията са повече - ще запазим и техните координати, тъй като в близките няколко седмици ще са необходими още кадри.

Проектът е дългосрочен (за месеци напред). Задължително условие е човекът да има възможност да качва минимум 100 артикула седмично.

Който има интерес - да пише кратка информация за себе си като отговор на тази тема във форума (може и друг потребител да има нужда от Вас), както и лично съобщение с данни за контакт! Благодаря предварително на всеки за отделеното време!
 
  • Like
Реакции: ADO
Здравейте! Интересувам се от вашата обява! Работил съм с няколко подобни сайтове,владея доста добре Photoshop .Ако все още търсите човек ,ми пишете на скайп Radiohead_16 или тук .
 
Здравейте! Интересувам се от вашата обява! Работил съм с няколко подобни сайтове,владея доста добре Photoshop .Ако все още търсите човек ,ми пишете на скайп Radiohead16 или тук .
 
Здравейте, имам богат опит с Woocommerce. Ако има още свободна позиция, моля да ми пишете.
 
Здравейте, работил съм дълго време със собствен онлайн магазин и постоянно качване на продукти (заглавия, снимки, keyword-ове, описания..) от всякакъв вид. Ако все още търсите, ще се радвам да се свържете с мен с повече информация.
 

Горе