Човек за направа на сайт...

wpachow

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Трябва ми сайт с ( логин+рег панел) реферална система, брояч, търг система, секция за коментари и още няколко джундурийки. Пишете ми на имейла ще изпратя повече инфо за идеята ми.
МОЛЯ КАТО ЗАГЛАВИЕ НА ТЕМА ПИШЕТЕ КОЛКО ПАРИ ИСКАТЕ ЗА СВЪРШЕНА РАБОТА.
Благодаря!!!
П.С. >>>> [email protected] <<<<
 
МОЛЯ КАТО ЗАГЛАВИЕ НА ТЕМА ПИШЕТЕ КОЛКО ПАРИ ИСКАТЕ ЗА СВЪРШЕНА РАБОТА.

Това е малко като тези модерни обяви:

ДОХОДИ ОТ 200$ ДО 1000$ МЕСЕЧНО

Без предварителни инвестиции и без измама. Без продажби и сърфиране в сайтове. От вас - компютър с достъп до интернет и основни умения за работа с електронна поща. За повече информация пишете на: цензурирано@abv.bg. В относно трябва да пише "Бизнес"
:)
 
От: Човек за направа на сайт...

xaaa туй го видях в обявите.инфо ли къде беше хахх :). Просто незнаех дали ще ми отговорите тука а ЛС-то ми е 99% пълно и затова писах така. Благодаря все пак за забележката... оценявам го ;) ( поне за напред ще знам )
 
От: Човек за направа на сайт...

благодаря на хората които ми изпратиха предложения - явну трябва да поработя още няколко месеца, че да мога да платя за такъв вид сайт ;) Мерси на всички
 
От: Човек за направа на сайт...

Ей това клиентите никога няма да се научат да си дефинират желанията точно и ясно.
Това, което си написал изглежда горе-долу аналогично на следната ситуация - отиваш при архитект, искаш да ти проектира и построи къща. Казваш му "искам къща, да има прозорци, да има врата, да има покрив, да има гараж и най-важното - оградата да е с червен цвят.
Ако искаш реалистична оферта - напиши подробно описание на това, което искаш, спомени детайли и конкретни изисквания. Не може да искаш оферта с 1 изречение за описание. Офертите, които си получил или са силно завишени и ще се прецакаш, ако ги приемеш (с цел да бъдат покрити разходите по предполагаемия труд за "джунджурийки" и неща, които си пропуснал да споменеш) или са силно занижени за да се спреш на съответната оферта, а в последствие след като започне работа по проекта ще бъдеш принуден да плащаш допълнително над уговорената сума с обяснението, че дадена функционалност не е спомената в горния ти пост и съответно не е включена в офертата.
 

Горе