Търся: Човек за писане на разширени описания на столове

Kalin Petrov

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Фирмата ни, Чеърпро Европа ЕООД, извършва търговска дейност посредством уеб сайт - www.chairpro.bg.
Продаваме офис мебели, основно офис столове от среден и висок клас.

Всеки наш стол има техническо описание на сайта, което показва основните му характеристики - пластмасова ли е кръстачката, има ли подлакътници, каква е материята на седалката, какви движения позволява механизма и т.н. Това е т.нар. кратко описание (Описание на продукта).

Имаме обаче и възможност за добавяне на дълго описание (Обща информация), където общо взето използваме характеристиките от краткото описание, но ги вмъкваме в дълги и обяснителни изречения. Така някои неразбрани от хората характеристики стават по-разбираеми за обикновения потребител. Целта на дългото описание, разбира се, е и повече текст за Google оптимизация.

Давам два примера, които онагледяват казаното до тук:
Ето стол с 2-те описания, среден клас: https://www.chairpro.bg/ergonomichni-stolove/ergonomichen-ofis-stol-1970-syn-marilyn.html
Ето и стол от нисък клас, който също е направен добре: https://www.chairpro.bg/direktorski-stol-monti-hb-cheren.html

До миналата година използвахме едно момче, което направи над 300 описания, но започна работа и спря да пише. Затова сега търсим нов човек, който да довърши започнатото. Остават още над 1000 продукта, за които трябва да се направят описания.

Понеже задачата е едновременно лесна, но и малко трудна - ще се радваме да се срещнем с човека, който иска да пише описанията, тук в нашия шоурум, където ще му покажем всички тънкости и видове дамаски, механизми, подлакътници, и т.н. По този начин, опознавайки продуктите, писането на описанията ще стане значително по-лесно и самите те ще са с по-високо качество и ще носят по-подробна информация.
Шоурумът ни се намира в гр.София, бул. Цариградско шосе 149. (точно срещу магазин МЕТРО). Хора, които не могат да дойдат до шоурума ни в София, за да получат това ...начално обучение/разяснение, не биха се справили, честно казано с описанията, и затова с колегите сме на мнение, че най-добре е желаещите направо да дойдат тук, на място.

Не залагам някаква конкретна сума за писането на описания, но метода на работа с нас е следния:
- сключваме граждански договор с лицето
- плащаме за описание на всеки продукт. Ако продукта има 5 цвята - прави се само 1 описание (примерно на черния цвят)
- плащаме на месечна база на база броя описания, които лицето е изпратило.

Пример:
Ако договорената сума е 5 лв. на дълго описание, и имаме получени 200 описания за 1 месец -> Изплащаме по банков път 5x200 = 1000 лв.

Опитах се да бъда максимално ясен, дано да се е получило. Не търсим някой нов Джеймс Джойс, не целим описания от хиляди букви, не искаме и абсолютно всяко изречение да е уникално, чисто и просто искаме в общи линии да продължим това, което сме започнали. Можете сами да разгледате описанията на Директорските столове и да се ориентирате какво точно ни трябва. Добър пример мога да дам и от сайта на един наш конкурент - https://www.bittel.bg/c/mebeli/ofis-stolove/prezidentski-stolove , но при него вече текста е прекалено дълъг, не че е лошо, но чак толкова дълги описания - не целим.

Пишете, ако имате желание или имате въпроси тук, а тези от вас, които могат да дойдат на място и да поговорим - ще ги очакваме на адрес София, бул, Цариградско шосе 149 - Шоурум ChairPro. Заповядайте от 09:00 до 18:00 всеки делничен ден.

Калин Петров
[email protected]
 
Последно редактирано:
Здравейте, засега имаме 3-ма кандидата.
Искам само да кажа, че ще изчакаме до четвъртък, за да имат възможност още хора да кандидатстват, и чак след това ще изберем човек.
На всеки, който е оставил телефон ще му се обадя за да му кажа резултата, дори и да не сме избрали него.
Тези, пък с оставен имейл - ще им пиша.
 
Ъпдейтвам информацията.

Получихме 5 кандидата, на които отправихме задание да се напише разширено описание на този стол - https://www.chairpro.bg/ergonomichni-stolove/ergonomichen-direktorski-stol-elegance.html
Бюджет 5 лв на описание. Има да се направят грубо още около може би 700 описания.
Няма краен срок - могат да се правят по 100-200 на месец.

Ако някой иска да се включи и не се е включил - може да се пробва, като напише такова разширено описание на въпросния стол по-горе и да го изпрати на лично.
Ще дадем няколко дни... и да речем другата сряда ще видим кой се е справил най-добре и ще сключим граждански договор с него....
 

Горе