Човек за помощ в Wordpress

TheWizarD

Member
Рейтинг - 100%
3   0   0
Здравейте на всички ,
Имам една молба . В сайта ми www.zonapernik.info използвам готовата система Wordpress и също така готовия template "arras theme" . Обаче в самата тема има един проблем . Като кача снимка с размер над 1300 пиксела за основна снимка , която ще се вижда за публикацията тя не се показва . Искам темата да почне сама да оразмерява снимките , който слагам . И като сложа снимка с размер 3000 пиксела да си се оразмерява на 620х300 . Ако някой е разбрал и мисли , че може да го направи нека ми пише Лично Съобщение .
 
От: Човек за помощ в Wordpress

Толкова големи снимки наистина е по-добре да си ги оразмеряваш ръчно. Самия тимтхъмб (мисля, че това се ползваше при Арас) ще види зор да ти оразмерява снимките.
 
От: Човек за помощ в Wordpress

Много време ми отнема да ги оразмерявам ръчно защото имам два новинарски сайта и ми се връзват около 50 новини дневно . И представяш ли си за всяко едно нещо да го напиша па да го оразмерявам и т.н. много работа иначе нямаше да търся човек да ми го направи . Преди пак бях писал и намерих човек ама криза ... и сега малко съм се осъзнал да имам излишни пари ...
 
От: Човек за помощ в Wordpress

От скоро се занимавам с wp ( като юзер само ) и мисля, че като качиш изображение в uploads, има опция за оразмеряване, или някъде в опциите, сигурен съм че съм го виждал това нещо. Noke да ти отговори, той ги разбира тия работи.
 

Горе