Човек за разговори по телефона.

danko6

Well-Known Member
Рейтинг - 95.5%
21   1   0
Търся човек който да продава определена стока по телефона, целта е при обаждане на телефон който получавате от мен да предложите съответен продукт на клиента и да му предложите да го разгледа евентуално или да остави някакви контакти на които да му изпратим офертата и ако реши да го закупи.

До момента не съм работил върху такъв тип оферта и моля да оставяте цени за услугата за 1 обаждане
- изисква се добро владеене на английски език понеже ще се говори само с чуждестранни клиенти
- и е препоръчително да имате някакъв опит с разговори по телефона и отношение към клиентите

Не търся саднати личности които да влачат 1 изречение по 5 минути на хората на главата и да ги депресират по телефона. Продукта е нещо което повечето клиенти проявяват интерес към него, след положително проведен разговор.



В момента събирам оферти за услугата, като не се очаква да има повече от 1-2 разговора на ден, ако смятате, че сте от хората които могат да продават може да ви се плаща и на процент, а не на изговорена минута и постоянно нарастване на дневните обаждания.
 
От: Човек за разговори по телефона.

Намираш мацки и и даваш процент от печалбата + сим карта - това е схемата :) . Ако плащаш на обаждане няма да се грижат да продават, всички работят на процент :)
 
От: Човек за разговори по телефона.

Да на мен не ми е проблем, ако човека е качествен хем да си им плащам на минута разговор + процент от всяка продажба. Но е трудно да намериш човек който има подход към клиента, че какви незадоволени мацки са ми звъняли на мен по телефона :D
 

Горе