Търся: Човек с добър английски

kpetrov

Well-Known Member
Рейтинг - 66.7%
2   1   0
В предишната ми тема прибързах и не подредих приоритетите, и заради заглавиете и за да не се заблуждават хората, пускам нова, в която да обясня точно и подробно какъв човек търся.

За сега търся следното, а по нататък, че е за човек с WP.

Сега търся фрийлансър, който да пише на английски добре.
Тематиката е свързана с NWO, тире конспирации, но си има особенности и няма да е стандартно изградено.

Не се иска от фрийлансъра да пише типична тема, с изграждане на схема на темата, последователност и прочее утежняващи неща.

Всъщност става въпрос за написването на около 4-5 средно дълги изречения по определено нещо, щото не мога да го нарека определена тема, просто защото макар и свързано с определена тематика, става въпрос за разнородни неща свързани с нея.

Това е улесняващото за пишещият.

Ако е запознат и с тематиката NWO и конспирации (и за момента не става за глупости от типа на хикснет), ще бъде най добре, и на него, ще му е по лесно и на мен.

Ако такъв няма, вторият вариант е човек, който може да прави бързо ресърч, например аз му подавам определен "артикул" като и му обяснявам на какво да заложи в тези 4-5 изречения. Той си прави един бърз чек в търсачките и ги пише.

Относно заплащането поне засега мога да отделям скромни суми, така че най-вече явно търся човек със свободно време и без излишни пари.
 
Здравейте! Нямам опит в преводите на тази тематика, но имам много добро ниво на английски език. Проучвам бързо и точно, когато се налага, и определено имам желание да натрупам опит и познания в тази област. Надявам се да успея да помогна максимално качествено.
 
Здравей. Не ми трябва превод просто да се пише на английски, Пращам ЛС какво ми не необходимо с пример.
 
Хай агейн, като цяло ми се струва, че едва ли, ще има човек който едновременно да пише добре на английски и в същото време да е добре запознат с тематиката, говоря за сериозни неща, не за мейнстрийма който го има на всеки сайт по въпрос. Да не говорим, че е свързано с много неща, от видео клипове, през филми, до лектори, политика и много много неща свързани с NWO. Ако се пак се появи, нека ми пише по въпрос в първия топик.

А случайно да има такъв с добро писане на английски, и да е в същото време киноман? Защото и тука, ако не гледаш филми и сериали с количества, на чужди ревюта да си пишеш статията - не търся това и тук търся по особено отношение към темата. Скоро ще пиша и за какво става въпрос.
 
Сега, ще пробваме с един човек, но съм отворен за всеки стига да се разберем за цената. Всичко което бъде използвано, ще бъде заплатено.

Искам човека, който ще пише да му имам доверие, че ще пише грамотно и ще има уникална подредба.

Също така, помагам, като по дадено заглави давам кратко описание и/или линкове.

Относно разплащането, знам че тука е на думи, предпочитам както е навън - на час свършена работа.

Материалите са такива, че почти всеки един отнема едно и също време.

Този който пише си пресмята колко материала може да напише за 1 час чисто време. И така :)
 
Значи, засега ще поръчвам малко, по един материал на 2-3 дни. Около 60-70 думи. Всеки който се интересува - условията ми са за взаимно улеснение - пишете за която песен си изберете, независимо от жанра, така няма да трябва да отделяте време за рисърч, т.е. предполага се, че някои ваши любими песни, в главата ви имате достатъчно инфо за да напишете една статия от 60-70 думи за нея. Няма нужда и от някакъв художествен език, достатъчно е да се пише грамотно.
Единственото ми условие е да пишете по неутрално за песента, без хвалебствия или очерняне:) Две думи за успехите и в някой чарт, ако е свързана с филм или нещо друго, две думи и за това.Някой интересен детайл около самата песен...
Който има желание, да ми прати ЛС с цени.
 

Горе