Шок и ужас 2012 Сирия - въпрос на време

ReminD

Well-Known Member
Войната в Сирия е въпрос на време, поредната страна, която ще бъде съсипана тотално.
Имам познат, който ми вършеше едни субмити и наскоро си говорихме по скайпа и ми каза, че бунтовници има само в 3 града, които им плащат нато и убиват и после набеждават армията, няма такава манипулация по медиите, говорят пълни глупости, въпрос на време е да видим шок и ужас 2011.
 
От: Шок и ужас 2011 Сирия - въпрос на време

Войната в Сирия е въпрос на време...

Точно така, въпрос на време е. Още няколко месеца ... още 5 месеца само. До тогава или няма да стане нищо или европейците ще нападнат сами, изоставени от "големия брат" - САЩ.
Просто САЩ тази година ще избират президент и до изборите в октомври месец светът ще е спокоен, Америка няма да се намеси, понеже Обама ще иска да спечели втория мандат. Както и впрочем вече се е изказвал за това.

Не случайно и сега са дали водеща роля на арабите да опитат да направят каквото могат, да отчетат малко дейност. И в същото време използват умело и ООН и Кофи Анан - да протакат, да използват тромавостта на системата, и есента ще са готови вече за действие, а бюрокрацията ще си е свършила работата. Пък и погледнато от американска страна - от над една година се избиват, могат да почакат още 5-6 месеца... .
 
От: Шок и ужас 2011 Сирия - въпрос на време

Докато Русия и Китай дават вето няма да има квото и да е.
УСА перфектно изгираха картите, надуха горивата сега ги изпускат за изборите справка 2008 година петрола беше не чудовищни висини, после падна, сега същото УСА не влиза във войни по време на предизобрните битки, Израел го играе пас, така че ни чакат още епезиодични глупости по медийте, А и като се гледа никой няма пряви квото и да е точно в него район на толкова много интерси и голяма част на Русия и Китай, ще е дъвка по медийте още време
 
От: Шок и ужас 2011 Сирия - въпрос на време

Докато Русия и Китай дават вето няма да има квото и да е.
Айде бе? Те да не би да бяха съгласни с другите войни ? Ама ти си говориш винаги и въобще не мислиш. Я погледни миналите войни, дали китай и Русия не биеха пак вето??? Важното май е да говорим, без да визираме фактите, а?


ИЗРАЕЛ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БОКЛУЦИ, ПАС ГО ИГРАЕЛИ, ТЕ СА С АМЕРИКАНЦИТЕ ВЕ, ЕВРЕИТЕ СКАПАНИ ЗА ТЯХ МОЖЕ ДА ИМАТ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ, ДРУГИТЕ НЕ МОЖЕ.
Имам чувството, че си евреин.



ТАЯ ТЕМА НЕ ИСКАМ ДА МИ Я ПРЕВРЪЩАШ В ИКОНОМИЧЕСКА И ДА МИ ПРАВИШ ИКОНОМИЧЕСКИ АНАЛИЗИ ОТ ПО 20 РЕДА. Пиши в макс 5 реда, ще те разберем.
 
От: Шок и ужас 2011 Сирия - въпрос на време

Алан - икономическа или не, според мен всичко е за сфери на влияние, за петрол и още нещо... . Американците ще налеят едни милиарди в тази война само за да могат да вземат още повече милиарди... .
 
От: Шок и ужас 2011 Сирия - въпрос на време

Е аз не съм казал нещо друго, виж примерно блеки - той каквото му кажат в анализите, вярва и спори после, прави икономически дискусии.
 
От: Шок и ужас 2012 Сирия - въпрос на време

Алъне, не знам кво ти става, някви странни аспираций имаш към мен, не ми прече, но много влизания ей такива си позволяваш, честно казано не ме интерсуват, просто не знам какво толкова те накарало.

Казах ти за последните няколко такива влизания чети и после говори. За Либия Русия не даде вето, http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4538271 в момента играят Китай и Русия, в комбина са чудовищна сила, така че този път няма мине и виж каква е позицията, те са за спиране на воените дейстивия, дават вето за другите случай като в Либия и особенно в случая за даване на оръжие на бунтовниците.

Израел без УСА, са нищо - идеята е да се дестабилизира Сирия, щото всички ракети минават през Сирия за Иран, има един Ирак по средата но той е под УСА окупация. Последно което четох Израел са в очакване на специални оръжия, без които няма да им е толкова ефектно нападението, а в момента всички в УСА департамента са снижени от воени действия, Сирия е важен партьор за Русия с добри връзки, така че трудно ще стане нещо. Това не ти е Афганистан, Ирак и т.н. войни, това са общи решения на ООН.

Сори че минах 5 реда, дано нещо не ти пречат - а и една война в основата са икономически интерси, така че там също гледай.
 
От: Шок и ужас 2012 Сирия - въпрос на време

http://podtepeto.com/article.php?id=8300 Това сигурно ще ви е интересно, бях на тази дискусия, но не повярвах на сириеца особено. После като попитах още един познат сириец, беше на контра мнение... та освен, че медиите дезинформират, и самите сирийци са разделени в мненията си, не знам как може да се получи обективна информация за ставащото там
 
От: Шок и ужас 2012 Сирия - въпрос на време

Ами нормално, както в България има заблудени, дето си мислят, че бойко върши нещо, така и в Сирия има някои, които си мислят, че нато ще ги "спаси" от "тираните".
 
От: Шок и ужас 2012 Сирия - въпрос на време

Пълен фарс е. С каква цел правителството да напада - деца като им е ясно, че ги следят под лупа и всяка подобна стъпка може да ги прецака.
 

Горе